FIV287
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
daniela , uratica multumesc si voua va doresc doua liniute, la fel si celor care le asteapta!
cyc hai da ne de stire ca esti gravi!
uratica nu eram la cm vineri cand m a operat , mi a venit sambata seara doar!
deocamdata febra nu mai am, sper sa ies cu bine din toata povestea asta! acuma m am uitat mai bine , pana acuma eram cu bandaj, nu exagerez dar cea de a 4 taietura are vreo 5cm! si aia doare al naibii de tare,sub aia e si hematomul!
ma rog sa fie bine si pt mine si pt voi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
CYC31 spune:
brunadria draga mea draga, doamne prin cate treci tu!!!! Iti doresc sa-ti dea Bunul Dumnezeu recuperare grabnica si bebelusul dorit normal, dar tare ai mai suferit! Esti o eroina! Ai grija de tine, ma bucur ca nu mai ai temperatura. Hai somn usor si noapte buna!
Scumpele mele many, maria (esti o dulce cu majoretele, sarut mana mult, sper sa fie de bun augur), uratica, broscuta (ce faci?) daniela, nu va ingrijorati, va rog, eu am fost cam "ocupata" de nepoate si seara ma intorc in culcus (mama si eu stam foarte aproape in Ploiesti, asa ca ea fiind in tara cu nepoatele va dati seama ca sunt cu ele toata ziua) Am facut testul dar astia la Synevo la Ploiesti au doar centrul de recoltare, deci ... as fi vrut si eu sa stiu azi, insa asteptam cuminti pana maine...sper sa fie cum imi doriti si voi si eu voua!
daniela eu cred ca asta e semn de sarcina, sa dea Domnul, sa confirmi cu beta ce simt eu pentru tine!
Va pup mult si noapte buna va doresc.
brunadria spune:
cyc da' un pipi test nu te tenteaza?
sa intri maine sa ne spui rezultatul absolut pozitiv!
multumesc pt gandurile bune!
daniela74 spune:
CYC ca de obicei cu plimbareala,ce ne-ai mai tinut pe jar
miine cum afli rezultatul,treci la raport,sa ne bucuram si noi
BROSCUTA hai cu beta mare
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
CYC31 spune:
Dragele mele, am aflat rezultatul beta <0,1, deci trebuie sa astept sa vad cand voi face FIv6, sper ca dupa 1-2 CM sa reiau lupta deci martie-aprilie. Va pup pe toate si raman sa fac galerie, veniti cu valori mari si frumoase, va rog, broscuta, , uratica, many, adijo, brunadria, daniela, maria08
Va pup mult pe toate ca mi-ati fost alaturi
many_bani spune:
Cyc
Eu sunt cu 3 puiuti la purtator, pe 07.03. am beta
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
CYC31 spune:
merci many, sa fie cu ochisori, trebuie, hai ca va trece timpul frumos la tine, ai companie si un suport extraordinar pe Vlad!
brunadria tu cum te mai simti? Sanatate multa si te pup
Plec la nepoate, ca tata nu cred ca face fata sa stea cu ele. Te pup si sper sa reusim si noi, aspirantele la burtica
brunadria spune:
cyc imi pare nespus de rau! inteleg ce greu e insa nu avem de ales, trebuie sa mergem mai departe! putere si curaj!
many felicitari pt embrionasi! poate ti se va potrivi si tie "soacra cu 3 nurori"
bombi multumesc mult!
sunt bine, se pare ca nu e nevoie de alta interventie, hematomul se reabsoarbe, febra nu mai am , sunt sub observatie! deja un punct pozitiv!
uratica cati ai transferat pana la urma?
fetelor haideti , sa va vad ca reusiti toate !
CYC31 spune:
brunadria, ma bucur pentru vestile bune ale tale, asa este, trebuie ce sa facem, daca noi nu suntem puternice, nimeni nu poate fi in locul nostru. Eu am "antrenament" la greu la capitolul asta, deci sper sa fie bine, Tin puminii sa nu mai fie nevoie de interventie, sa te recuperezi repede si sa promiti ca vii cu beta mare.