FIV287

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

CYC imi pare sincer rau asteptam rezultatul tau pozitiv..capul sus si traieste cu speranta ca va fi bine ..nu am cuvinte , pur si simplu nu mai stiu ce sa spun..ai grija de tine
many_bani nu te speria de 3 ...eu am pus 2 si nu s-a prins niciunul si pe urma am pus 3 si unul a fost puternic(mancal-a-r mama pe el)
brunadria ma bucur ca esti mai bine..ooofff prin cate ai trecut..
daniela steptam vesti..hai repede si spune-ne ce ai facut

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Deci fetelor,
Ieri ziua 13 de la ET bhcg 19,3. Acum am primit rez. O sa-l repet maine, dar nu am nicio speranta. Sunt fffff suparata si mai sunt si la servici
Asta a fost sfarsitul pt mine.

Iar pe buletinul de analize scrie asa:
sarcina 3 sapt: 5,8-71,2 mUI/mL(mediana 17,5 mUI/mL)
sarcina 4 sapt: 9,5-750 mUI/mL (mediana 141 mUI/mL)
Ce inseamna mediana asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

broscuta mama, de ce esti suparata?
sigur esti graviduta!
ce e peste 5 e de bine! hai fi pozitiva , repeta beta maine sau poimaine, maine trebuie sa se dubleze!
hai nu fi suparici , eu zic ca e de bine!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

monaramona multumesc! sper sa fie si mai bine incurand!
ai fost la echo?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Desi mi-am propus sa iau o pauza pana imi revin, nu pot sa stau deoparte...

Broscuta, draga mea, este un beta pozitiv, e mai mare decat 5, ai facut ET la 48-72 de ore, implantarea se face mai tarziu, de ce te stresezi si nu te bucuri? Esti gravidutza, iar maine cand vei repeta, o sa te convingi. Hai capul sus, este foarte bine!

CYC iubita, cred ca esti foarte puternica tu daca ai facut fiv 6. Sunt convinsa ca o sa reusesti pana la urma, trebuie!

Bruni, prin cate ai trecut si tu.... ma bucur ca esti spre bine!

Many, Daniela asteptam vesti bune de la voi! Nu se poate altfel!

Eu ma tot intreb... care o fi fost motivul punctiei albe? E posibil cu alt tratament sa raspunda corpul altfel? Ati mai auzit cazuri? Si mai ales, FIV pe natural.... o exista vreo reusita? Eu de cand citesc forumul asta, n-am auzit de asa ceva...

Desi e urat afara, va doresc o zi calda si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cyc-
broscuta-felicitari din tot sufletul!
many-Doamne ajuta!sa fie lipiciosi!
eu acum am ajuns acasica cu 2 blasto la purtator restul i-am pus la nani pana la anul cand voi face bebe2!deci..de acum ma comport si sunt graviduta!e musai!rezultatul pe 3 martie!
bruni-
pup fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

broscuta draga nu iti inteleg supararea cred ca vrei o bataita ieri cand asteptam la eco a fost o pers care a avut 25 in ziua 14 era in saptamana a 7 a si trebuia sa faca eco sa vada cati are si spre surprinderea mea a avut 2 bebelusi in burtica asa ca nu dispera pana la urmatorul beta ...eu am facut in ziua 9 si am avut 48,12 si am un bebe , difera de la o pers la alta ..trebuie sa crezi in continuare ..si...fara negativisme ca iei bataita
brunadria ,,am fost la eco aveam 5 saptamani ,ca am intrat in a 6 a..am un bebe care e prins bine acum treb sa astept vreo 10 zile sa mai creasca si sa mai fac un eco ca sa ii vedem inimioara....asa ca nu voi fi soacra cu 3 nurori chiar daca am pus 3 blastocisti

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

CYC draga mea,imi pare tare rau,dar ma bucur sa vad ca esti hotarita sa o iei de la capat,eu sincer nu stiu daca mai am putere.Te pup si numai bine iti doresc
Broscuta scumpa, as vrea sa te felicit si sa-ti spun ca o sa fie bine,stiu ce este in sufletelul tau.Nu este o valoare mare,dar am vazut si fete care au dus la capat sarcina cu beta mai micute,asa ca sperante sint.Roaga-te la bunul Dumnezeu si daca El vrea o sa fie bine.
Many,Uratica mult noroc fetelor si asteptare usoara
eu prea multe sperante nu am,nici un semn in afara durerilor prevestitoare de c.m

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mona felicitari inca o data,eu zic ca e o fetita cu codite

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74
eu prea multe sperante nu am,nici un semn in afara durerilor prevestitoare de c.m

daniela,

Pai la mine cand au fost dureri prevestitoare de cm s-a lasat cu sarcina, asa ca nu fi supi si asteapta cuminte beta.

Monaramona, felicitari ptr. embrionasul castigator, sa ai grija de tine

Broscuta si eu zic ca sunt sanse mari sa fie bebe, asteptam maine vestea cea mare

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput