FIV287

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Many sa dea DD. sa fie si la mine asa.La fiv 2 cind am avut sarcina biochimica,nu prea am simtit nimik.Oricum nu mai este mult pina la test,ar trebui sa-l fac simbata,dar poate o sa merg mai repede.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetele mele dragi,
Va multumesc din suflet pentru sustinere, dar credeti-ma ca SIMT ca nu e nimic, asa cum am simtit si anul trecut la cealalta sarcina biochimica. Pe deasupra nu mai am niciun simptom de graviduta, au incetat toate de ieri dimineata, pana sa primesc rezultatul. Daca incepusera sa ma doara timid sanii, daca mai aveam o idee de greata din cand in cand, daca, daca....acum nu mai am nimic, decat un gol imens in suflet si o dezamagire profunda. Nu pot sa gandesc si sa simt altfel acum, decat ca ce se intampla, poate pentru multe dintre noi, ca este o nedreptate imensa. Nu ma certati, stiu ca nu am dreptul si nu pot sa judec sau sa dau vina pe cineva, ca nu am pe cine. Ma rog doar sa am putere sa trec mai repede peste asta si sa-mi vad de viata, sa incerc sa o vad din nou frumoasa, dar fara sperante din punct de vedere al copiilor.
Dupa 4 FIV-uri, + 2 ET-uri, + 5 inseminari, + 2 laparo, + 2 incercari de FIV pe natural, de 8 ani, TREBUIE SA ACCEPT ca nu se poate si nu mai am nici cu ce, asta fiind cel mai greu pentru mine.
toate fetele si o sa va spun si rez la cel de-al doilea beta, azi sau maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

buna dimineata fetelor,ptr tine in special brocuta m-am logat,chiar daca nu ne cunoastem intre noi exista aceeasi durere si avem acelasi vis.Doare enorm de mult mai ales cind vezi ca treci de 40 ani si rezezi ca aproape jumatate de viata ti-ai petrecuto din clinica in clinica ,din medic in medic.Si parca nu ar de ajuns durerea pe care o simti mai auzi in jurul tau ca ,,daca nai facut la tinerete cum sa faci acum ca esti batrina si toate alea..........,,atunci te simti ca un animal ranit ,te retragi si suferi in tacere .Nimeni nu intelege durerea din sufletul nostru.Eu am facut un singur FIV dar ma costat cit doua,mai am si nenumarate inseminari fara nuci un rezultat,a fost greu chiar foarte greu psihic la fiecare incercare imi spuneam ca voi reusi dar nu a fost sa fie.Mam resemnat sau poate am acceptat ca asta e nu ma pot pune cu Dumnezeu,sa incerc un nou Fiv nu ma tine punga si imi este frica de atita tratament,sa nu fac alte minuni.Fetelor va citesc zilnic intru destul de rar ,felicit atit tinerele mamici cit si ce in devenire si doresc ca muuuuuuuuuuuuuuul asteptat beta sa fie supeeeeeeeeeeeeeeer de pozitiv. MULTA SANATATE FETELOR!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

broscuta draga eu am avut dureri de cm in ziua 5 si in ziua 6 pana atunci nu am simtit nimic si nici de atunci in colo , pana la beta...nici acum nu am greturi sau alte cele..asa ca nu dispera..asteapat beta

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua fetelor!
cred ca am avut cea mai groaznica noapte din viata mea!
pe cand sa se aseze toate la locul lor, febra a reaparut aseara 40!
nu am inchis un ochi toata noaptea!
nimeni nu a stiut ce sa mi faca! desi aveam perfuzie cu antibiotic tot aveam febra!
am facut dimi echo, sange urina! toate s bune!
nici dr ii nu stiu care i pb! sunt f speriata!
sper sa o scot la capat ca nu mai rezist!
pupici!.

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui noi2

Tocmai am sosit de la punctie.... alba. Niciun ovocit, nicio explicatie. Nimeni nu intelege de ce :((

Noi2

POZELE NOASTRE

deci eu am avut punctie alba la primul fiv - din 14 foliculi nici un ovocit. N-am raspuns la tratament ... a doua oara a fost insa bine. Vineri face flacaul meu 2 ani. Deci nu dispera. Si stiu multe fete care au trecut prin asa ceva: ioanatugs, kineta (care are gemeni de peste 1 an), doris (are flacau de peste 1 an si ea).

Mergi la inceput

fete dragi,am iesit si eu din cursa,ziua 9 dupa fet-beta 0
e atit de nedrept,nu mai am nici o speranta.
va pup si va doresc sa va impliniti visul

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela imi pare nespus de rau!
sper sa iti gasesti puterea sa mergi mai departe, sa nu te dai batuta!
eu atata ma m chinuit pt cauza asta incat nu renunt pana nu castig !
desi azinoapte am fost pe duca!
v am pupat

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni,sincer nu stiu ce sa fac
daca as sti ca la urmatorul,sau la urmatorul,etc.reusesc,as continua lupta,dar nimeni nu-mi poate spune asta.Cred ca e cazul sa inteleg ca nu se poate ,
iti doresc multa sanatate,sa te faci bine si sa invingi

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela = am asteptat sa postezi...stiam ca asta este ora la care esti online. Imi pare nespus de rau sa citesc despre nereusita ta. Dar sub nici o forma nu ai voie sa gandesti asa....te stiu de atata vreme, am trecut prin multe impreuna, intotdeauna cu o vorba buna pt toata lumea, cu incurajari, nu ai voie sa renunti.
Data viitoare va fi bine, da, nimeni nu ne promite asta, dar noi trebuie sa credem ca asa va fi.
Te pup si te imbratisez.

Mergi la inceput