FIV287
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Buna dimineata,
M-au sunat de la clinica, din 8 ovocite, 7 au fost mature, 6 s-au fecundat . Asa ca vom transfera 3 si 3 le vom criogena.
Broscuta, Cyc asteptam vesti bune.
Daniela, acum trece si saptamana asta si vei fii cu acte in regula
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
CYC31 spune:
'Neata scumpelor!
many_bani FELICITARI! Doamne ajuta sa fie lipiciosi, hai ca ai inceput tu saptamana super bine, cu vesti excelente! chiar ma gandeam ce ai facut, dar deja ti-a facut punctia, eu credeam ca acum esti la punctie si ma rugam mult pentru tine! Te pup
broscuta noastra, ce faci? Hai sa mergem la test! Eu gata o sterg, ca nu mai am rabdare, e a 11-a zi de la ET, eu zic ca am stat cumintica destul, daca vrea Dumnezeu, deja rezultatul va fi clar azi! Sper sa fiu cu bebe la purtator, la fel noi toate!
daniela draga, am ras cu "dormitul"... eh toate cred ca simtim asta, doamne ajuta! Tu cand faci testul?
uratica felicitari! Tu cati embrioni bagi? Nu pui 3 la ghiozdanel? Doamne ajuta sa fie lipiciosi
adijo doamne ajuta si stai cumintica, da? Tu cum te simti?
monaramona bafta azi la eco!!!
Gata am plecat, mielul la taiere, va doresc o zi super!
maria08 spune:
Cyc31:am scos majoretele norocoase!!
Many, Uratica: Sa va ajute Dumnezeu si bebelusii luati maine acasa sa-i aduceti cu bine pe lume peste 9 luni!
uratica spune:
cyc, broscuta-Doamne ajuta!asteptam 2 liniute!
maria-sar'mana!sper sa fie cu ochisori!
daniela-multam si tie!
many-si pe mine m-au sunat de la clinica..ii am pe toti 8 in continuare!mai nu stiu ce sa fac..avand in vedere ca am blatocisti-parca mi-e frica sa pun 3..oricum am timp pana maine sa ma hotarasc!hihi..many-flacaul si fetita mea vor fi cu 2 zile mai mari ca fetita ta!ca doar acum urmeaza fetita la tine-nu???
fetele-Doamne ajuta la toate!sa fim toate binecuvantate cu bebelul sau bebeii mult doriti!
daniela74 spune:
nici o veste inca?
probabil e de bine
fetelor sa nu rideti de mine,eu de 2,3 zile am niste calduri,mai ales noaptea.Mi-am luat temperatura,e 37 de grade,dar simt ca-mi arde tot corpul,eu de obicei sint o friguroasa.Ce-o mai fi si asta????
Many,Uratica bafta multa,multa la transfer
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
brunadria spune:
fetelor, haideti cu vesti bune!!!
eu am dat o in bara ca de obicei cu interventiile, am zis ca ar fi cazul sa fiu cunoscuta si la alte clinici! bineinteles fac haz de necaz!
asa: vineri dimi operatia, la 8h00 ma uit pe ceas ma trezesc pe la 11h00!
ma intreb ce o fi durat atat, dar astept dr cuminte sa mi povesteasca!
ovarele sunt ok , a facut drilingul, insa: la interventie mi au taiat un vas de sange si de aici s au schimbat toate!
inca o taietura de 3cm pe langa cele 3de 1cm! dar nu asta ar fi fost pb, sambata dimineataies din spital , dr ma suna sa vada cum ma simt, stia ca am pierdut mult sange, dar eu eram bine cat puteam sa cred ca poate fi bine dupa o operatie!
duminica a inceput calvarul: febra 41, hemoragie interna,infectie , aseara directia la spital, dr mi a spus sa ma prezint de urgenta!
ajunsa la spital , fac analize, echo unde se vede f bine un hematom, asa ca dimineata decid sa ma reopereze! aveam inima cat un purice, nu mi revenisem dupa prima operatie,imi venea sa mi plang de mila!
de aseara perfuzii antibiotic si altecele si febra scade incet , dimineata dr imi spune ca asteptam pana maine dimineata, daca febra urca dimineata ma opereaza daca nu , vedem ce se intampla in continuare!
inca nu pot umbla, doar pana la wc, ametesc , dar ce nu facem noi pt bebe! sper sa mi revin cat mai repede si sa vin cu un test pozitiv!
va pup si va astept cu beta mare pe toate!
bafta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Bruni draga de tine sper sa te faci bine repede si Dumnezeu sa te rasplateasca curind cu un copilas.La fel am patit si eu la o laparo pt.un chist,doar ca mie mi-a taiat singura trompa pe care o mai aveam si asa a inceput cosmarul meu.
multa sanatate
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
uratica spune:
ooooofff Doamne bruni!!esti de coma cu operatiile astea!cum Dzeu s-a intamplat asa ceva??erai pe cm pana la urma??eu zic clar-nu se face laparo pe cm sau in zilele de dinainte sau exact dupa-cand mai sunt spoturi!
desi multe fete zic ca se face si pe cm-eu nu pot crede cum de risca unii dri asa ceva!nu e logic!!!!
acum esti bine?????sa dea Domnul sa-ti revii si sa nu mai fie nevoie de alta operatie!
pup fata frumoasa si ai grija de tine fetita draga!incearca sa bei ff multe lichide ptr a scadea febra!ajuta mult!
oooff Doamne prin ce mai treci si tu!de data asta sigur o sa ramai graviduta!prea mult te-ai chinuit!
te imbratisez cu drag si multa multa sanatate din partea noastra(grasu si eu)!