FIV287
Raspunsuri - Pagina 7
monaramona spune:
noi2 imi pare rau nu am cuvinte
broscuta nu te mai necaji ..eu am avut semne in ziua 5 si 5 si pe urma nimic, nimic
daniela luni ma duc la eco abea astept..cat despre testele din sarcina nu va recomand daca le faceti prea repede veti fi dezamagite..de aceea am vrut sa fac beta in ziua 9 ca sa nu ma mai tenteze cel de urina ca stiam ca nu imi va da nimic
MULTUMESC DOAMNE
adijo spune:
Daniela, mersi! Acelasi lucru ti-l doresc si tie! Am vazut ca si tu ai avut niste scurgeri maronii dupa Et: si eu am patit acelasi lucru a doua zi dupa Fet! M-am cam speriat ! dar s-au oprit ; nu stiu de la ce au fost- implantare sigur nu , pt ca la embrioni de ziua 3 implantare la 24h e prea repede.
uratica spune:
noi2-off Doamne prin ce a trebuit sa treci!
fete frumoase!multam ptr sustinere!
hmm.eu am incercat sa stau linistita ptr ca ma doare inca burtica si spatele..si o simt inca umflata..plus ca am fost sa fac eco si nimeni nu imi face fara programare care e abia luni!!!!!
in rest..sunt oki..imi impun sa fiu optimista desi mi-e teama de hiperstimulare-mai ales ca aveam multi foliculi-oare e posibil sa fi crescut cei mici si de aia ma simt asa?
uff..sper sa nu cad tocmai acu cu fundu in butoi!mai ales ca m-au sunat azi de la clinica si mi-au zis ca marti e embriotransferul ptr ca toti ce 8 copilasi sunt de calitate si toti s-au divizat ca la carte!
da Doamne sa fie puternici si sa reziste toti!ca la anu vreau bebe2!
pupici la gagici!
many_bani spune:
Maine la ora 9 merg la clinica, am punctia si evident ca am emotii si insomnie.
NB ne auzim maine
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
lyly_mar spune:
uratica,many Bafta Multa!
many,tu cu cine faci FIV?
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Maine la ora 9 merg la clinica, am punctia si evident ca am emotii si insomnie. NB ne auzim maine mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la |
uratica spune:
fetele-eu am 6 embrioni de 8 celule si 2 embrioni de 7 celule-hihi..cei de 7 celule sunt fetitele care sunt mai puturoase dar care sigur vor recupera!
marti la 11 am embriotransferul!sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!Doamne ajuta la toate!
Duminica placuta fete dragi!
broscuta7 spune:
Many bani, ma gandesc la tine si te astept cu vesti bune.
Uratica, bravo. Sa fie lipiciosi.
Duminica placuta
many_bani spune:
Fetelor multumesc ptr. sustinere.
Nu de mult am ajuns acasa, am avut 8 ovocite, acum sa vedem cate se fecundeaza, sper ca si domnii sa-si faca treaba.
Lyly eu fac FIV la MNL cu prof. Ron-el, sunt pacienta lui de mult.
Uratica si eu tot marti fac ET, deci vom avea copii de o varsta.
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
daniela74 spune:
Many bani frumoasa productie,sa dea Dumnezeu sa se iubeasca si sa fie lipiciosi.Asteptam vesti bune miine
Uratica ce copilasi frumosi ai
Broscuta,Cyc haideti fetelor cu beta mare azi.Va pup si
Monaramona prima intilnire cu bebe-ii ,sa vi sa ne povestesti si noua
fetelor incet mai trece timpul,eu o sa fac testul doar simbata viitoare,peste un an .Nu mai am rabdare.....vreau doar sa dorm si sa ma trezesc graviduta
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD