FIV287

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

broscuta-nu iti pierde speranta!crede in sansa ta!tin pumnii!bafta!
eu fac fiv la sibiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Tocmai am sosit de la punctie.... alba. Niciun ovocit, nicio explicatie. Nimeni nu intelege de ce :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Noi2,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

noi2 scumpa si draga, te rog sa te intaresti si sa continui cu credinta mare in Dumnezeu ca o sa reusesti sigur! Doar sa perseverezi. Sunt alaturi de tine cu sufletul si sper sa intelegi ca din atatea sute de ovocite, multe sunt si fara foliculi sau imaturi, care sunt eliminati prin menstra. Insa la tine au fost de data asta fara foliculi, of asa rau imi pare, insa se intampla, nu te stresa, te imbratisez cu mare parere de rau. Da-ti timp sa-ti revii si incearca iar la 3-4 luni, corpul reactioneaza diferit de la o stimulare la alta.
broscuto nu mai cauta semne, e clar ca testul beta va zice ce asteptam toate: sa fie valoare mareee!Hai curaj mergi la test, doamne ajuta!
brunadria, doamne ajuta ma bucur ca ai putut sa-ti iei cu tine laptopul
daniela cand faci test? asa repede? Eu mai astept pana luni, va pup si sper sa fie bine: many_bani si uratica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Noi2 imi pare tare rau de rezultat, stiu cum te simti acum , am trecut si eu prin asta. La prima mea fertilizare din 10 foliculi au scos doar un ovocit. Am fost disperata. Facusem stimulare cu Menopur. la urmatoarea mi-au schimbat protocolul , am folosit Gonal, si din 10 foliculi au scos 10 ovocite. Deci conteaza protocolul de stimulare. Va fi bine, vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Noi2: Imi pare tare rau...asa cum a spus CYC, inceraca sa ramai increzatoare, data viitoare poate fi total altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Noi2

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Multumesc de incurajari.... este totusi greu, nedrept,mai ales ca stiu ca am facut totul ca la carte. Absolut tot ce depindea de mine. Nu exista explicatii. Vom incerca luna viitoare punctie pe natural si vedem daca din foliculul lunar iese macar ceva, si daca nici atunci, vom vedea. Acum nu stiu. Va multumesc pentru srijin! Ce mult conteaza, off Doamne

Va asteptam feletelor cu vesti bune si beta mari, ne mai scoateti si pe noi din butoi Pupici multi si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Noi2 imi pare tare rau
Broscuta de ce te mai chinui asa,du-te si fa testul,ai avut si ``semne`` asa ca ce mai astepti .Vino cu beta mare sa mai tragem si noi sperante
Cyc draga mea, nu au aparut greturile ?Bafta multa,multa luni
Adijo mult noroc cu omuletul de zapada,sa dea Domnul sa-i placa in burtica la caldurica.
mai am putin si devin poeata

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

noi2 imi pare tare rau de rezultat

daniela74 sa dea DD sa fie cu ochisori acum

noi mai avem un pic si facem 2 luni, suntem niste rasfatati
am facut falcute si bulanase
mor de dragul lor
http://qik.com/video/34206611

mancam la greu in special LM muls de mami si pus in bibe, ca ne trezim amandoi o data si dai si tipa de foame, LP mancam dimineata in special la masa de la 6
inca mancam la 3 ore, ca la spital,cand e foamea mare primim mai des, ca deh, urla foamea n noi

pupici fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput