FIV287
Raspunsuri - Pagina 5
brunadria spune:
fetelor va multumesc pt gandurile bune!
acuma plec la spital , cand ma intorc sper sa citesc de bine !
va doresc tuturor 2 liniute!
aveti grija de voi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
angieangie spune:
sa dea Dumnezeu si la tine 2 liniute si o sarcina mega uoara
Daniela..pup de la bebe
bafta multa tuturor
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria fetelor va multumesc pt gandurile bune! acuma plec la spital , cand ma intorc sper sa citesc de bine ! va doresc tuturor 2 liniute! aveti grija de voi! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
uratica spune:
vin si eu..super fericita!ptr ca din 7 s-au facut 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!am 13 ovocite!yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!sa vedem maine cum se iubesc!dar stiu eu ca o sa fie bine!o sa se iubeasca si o sa iasa o minunatie de copii-veseli,frumosi,sanatosi si voiosi! si mai ales modesti!hihi..a..si m-au intrebat cati vreau sa transfer..eram prea ametita sa gandesc..insa am zis 2!e ok?sau trebuiau mai multi?
pup fetele dragi!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica vin si eu..super fericita!ptr ca din 7 s-au facut 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!am 13 ovocite!yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!sa vedem maine cum se iubesc!dar stiu eu ca o sa fie bine!o sa se iubeasca si o sa iasa o minunatie de copii-veseli,frumosi,sanatosi si voiosi! si mai ales modesti!hihi..a..si m-au intrebat cati vreau sa transfer..eram prea ametita sa gandesc..insa am zis 2!e ok?sau trebuiau mai multi? pup fetele dragi! |
Felicitari si sa dea DD ca visul sa devina realitate
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
daniela74 spune:
Brunadria
Uratica sa dea Dumnezeu sa fie iubareti si lipiciosi
Eu cred ca e prea devreme sa fie de la nidare(firicelele maronii),dar sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate fetelor.
Broscuta,Cyc pe cind beta,ca nu mai am rabdare? Nu v-ati gindit la teste de pipi? Eu abia astept sa mai treaca citeva zile sa pot testa
Monaramona cind mergi la eco?
Noi2,Many bani punctii usoare va doresc,tin pumnii
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
brunadria spune:
uratica sa ne anunti cati embrionasi ai!
daniela poate fi si de la nidare , nu se stie , nu functioneaza un oraganism ca altul! abia astept sa ne anunti ca esti graviduta!la fel si celelalte fete care asteapta beta!
eu am trisat si mi am adus laptopul in spital , nu e nici o pb , sunt toti extraordinar de draguti pe aici!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
monaramona spune:
broscuta draga nu mai cauta semne..stiu ca e greu..eu am avut dureri in ziua 5 si 6 de spate, burta (ovare) si de sani destul de mari...in rest nu am avut nimic sangerarile de nidatie le-am avut in ziua 11 ff putin amestecat cu progesteronul ,,daca nu eram atenta , nici nu observam...de ex: talida nu a avut nici un simtom , nimic, nimic, asa ca difera de la pers la pers..am facut 3 fet-uri si toate au fost diferite la simtome...la primul am avut dureri de la inceput , pana la sf,, la al2 lea in ziua 4 am avut greturi si nici unul nu a fost cu noroc..asa ca nu mai cauta semne , stai linistita, roaga-te mnult si ai incredre in DD
MULTUMESC DOAMNE
daniela74 spune:
Brunadria asa este,sintem diferite.Eu nu prea caut semne,ma doare,nu ma doare,am trecut deja prin asta si stiu ca nu are rost sa ma stresez,incerc sa stau calma si daca vrea Dumnezeu o sa se intimple minunea
iti doresc sa treci cu bine peste operatia de miine,curaj,o sa fie bine
Dandanutz tu ce mai faci?
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
uratica spune:
neata!
fetele-m'au sunat de la clinica!am 8 embrioni!!!acum sa vedem cum o sa se divida si o sa ii punem ori duminica ori marti..cum e mai bine?la 3 sau la 5 zile?
broscuta7 spune:
Noi2, azi parca punctia???? Astept vesti si tin pumnii.
Uratica, bravo!!!! Daca faci la Giuly te sfatuiesc la 3 zile. Daca faci in alta parte, nu zic nimic, mergi pe mana dr.
Fetelor, parca ultimele 2,3 zile incepusera timid niste semne de la puiuti. De azi dimineata nimic. Vad ca majoritatea fetelor care au reusit au avut semnulete. Eu de ce nu mai am nimic???
Daniela74, eu asa am patit anul trecut, in mai cand reusisem la FET, exact cum zici, cu niste firisoare maronii, la 3 zile de la ET. Restul e alta poveste. Hai ca e de bine.