FIV287
Raspunsuri - Pagina 32
Nicolle88 spune:
Speranta2,
Ce pot sa-ti spun este ca pana acum sunt multumita. Clinica e curata, D-na Doctor e super ok, atat ca om cat si dpv profesional. Ca si pret, FIV e 2500 Euro iar ceea ce mi se pare fff scump este congelarea de embrioni - 700 Euro, nu stiu pt cat timp dar am auzit ca la alte clinici este cu mult mai ieftin ba chiar iti ofera 1 an gratis! De tratat ce pot sa zic se poarta ok, nu sunt exagerati nici cu linguseala dar nici morocanosi nu sunt. De reusite nu stiu absolut nimic, insa am venit cu atata incredere si optimism.... am auzit numai de bine despre aceasta clinica! De embriolog nu stiu nimic asa ca daca poti tu sa-mi dai si mie mai multe detalii....
Many_bani,
Felicitari, ti-am spus eu ca simt ca e un sezon bun!!!!! Sa dea DD sa ne intalnim in parc cu bebicii, eu stau in Rahova.
speranta2 spune:
Si eu stau in Rahova Nicole. Dr. Cocei o stiu de la Giulesti si am auzit ca e foarte buna. Am si o prietena care a facut FIV la Giulesti si are gemeni.
Pe mine ma intereseaza foarte mult ca embriologul sa fie bun, deoarece eu am insuficienta ovariana si conteaza, pt ca produc putine ovule. Am facut un FIV la Medlife si n-am reusit, am avut 2 embrioni de calit 1 si 2. Sansele mele sunt putine pt ca data viitoare s-ar putea sa produc doar 1 sau deloc. DAca e unul trebuie sa fie cat mai bun calitativ si conteaza cat de bun e embriologul.
Nicolle88 spune:
Hai ca prind aprind cand aud ca si embriologul este super bun!!!!!!
Doamne ajuta! Sa fie cu ochisori ca nu mai am rabdare! La mine prob e sotul, eu nu am nici o prob decat cea de coagulare insa si asa tot nu se stie... dar eu sunt super mega optimista si asa vreau sa fie toate fetele, e un sezon bun va spun eu!
Da, Cu Dr. Bucur fac.
si sper sa ne intalnim la Sebastian in parc cu
speranta2 spune:
Nicole, sa dea Dl. sa ne intalnim cu aia mici in parc.
Tu o sa fii inaintea mea oricum.
Deci zici ca Dr. Bucur e ok?!
Nicolle88 spune:
Speranta2
Da, din punctul meu de vedere e ok, ti-am spus atat ca om cat si profesional! E pe gustul meu ca sa zic asa :) si slava Domnului am fost si eu pana la varsta mea pe la ceva medici!!!!!
Hai da-i bataie sa ma prinzi din urma...
dana84 spune:
buna dimineata dragele mele!!!
va urez un calduros LA Multi Ani!!!!! Sa fiti sana toase in primul rand,fericite si implinite.
celor care sunt in focuri le urez toata bafta din lume,mult optimism si multa rabdare pt ca bebe vine cand te astepti mai putin...am simtit asta pe pielea mea.
iar burticilor le doresc sa se faca mari si sanatoase si frumoase
pentru toate femeile adevarate care lupta cu toate puterile pe bebici sanatosi
acum sa va mai povestesc despre mine....azi dimi am fost la clinica pt beta 2....la 16 am rezultatul...am putine emotii dar sper sa fie bine...si maine ma duc la doctor poate imi face eco
in rest ma mai doare burta asa din cand in cand...ma main sperii...imi este foarte somn si fooooameeeee....si cam atat.
4+
filipac1979 spune:
Buna fetelor,
Sunt o proaspata graviduta in urma unui fiv facut la Biogenesis si va citesc de mult timp.
am intrat in special pt speranta ca am vazut ca ai o problema cu rezerva ovariana si cauti un embriolog bun.
in 2009 aveam un fsh de 10 si ma duceam sa fac fertilizare in vitro pt ca ma chinuiam de cativa ani buni sa raman insarcinata si nu reuseam. abia mai tarziu am aflat ca aceatsa rezerva ovariana scazuta se datira endometriozei si chisturilor pe care le aveam. in 2010 imi crescuse la 14 fsh in conditiile in care am suferit o operatie clasica in urma careia am ramas cu un ovar si o trompa. iar pe ovar avem un chist endometriotic de 3cm. si cu toate astea medicii greci mi-au dat o sansa.mai precizez ca am 31 de ani si eu si sotul si el nu are probleme.
inainte de procedura am facut acupunctura o luna, in fiecare zi si ultimele analizele inainte de fiv aratau un fsh de 10,75.acum nu pot spune ca a fost de la acupunctura sau pur si simplu si valorile astea difera de la o luna la alta. ideea este ca medicul grec a fost de-acord cu acupunctura.
la prima eco la fiv aveam 7 foliculi si am ajuns in finala cu 4 din care s-au extras 4 ovocite si am avut 3 embrioni frumosi. ceea ce eu zic ca este extraordinar. azi, cu ajutorul sf nectarie, a lui doamne si a medicilor greci sunt insarcinata in 8 saptamani.
medicii greci vin cu embriologul lor, un om exceptional, care dupa et ne multumea pt increderea acordata.
asa ca speranta, se poate, chiar si cu rezerva ovariana redusa. daca vrei mai multe amanunte iti stau oricand la dispozitie.
va doresc tuturor sa va indepliniti visul si ma bucur pentru fiecare reusita pt ca stiu cum e sa iti doresti un copil si sa lupti pe toate planurile pt asta.
maria08 spune:
Dana: Te asteptam cu vesti bune dupa orele 16!!!
Nicolle: Sunt aici....maine fac punctia! S-ar putea sa fac ET-ul luni.Iti tin pumnii stransi pentru ziua de vineri!!
Many: Unul sau 2 , ce mai conteaza...importantant este sa fie sanatos/i!!
Un 8 Martie fericit!!!
inna08 spune:
Filipac activeaza-ti PM!
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.