FIV287

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Brunadria, uite care a fost schema de trat la mine:
din Z3 de ciclu pana Z5 am facut 225 ui Gonal F, apoi eco; Z6 = 300ui Gonal f; Z7, Z8, Z9, Z10 = 300ui + 1 cetrotide, maine dim (adica Z11) eco si recoltare sange (estradiol si progesteron) si vedem daca si ce mai imi da.
Pe langa astea mai iau Medrol 16mg (jumatate dim, jumatate seara); aspenter 75mg (o pastila pe zi deoarece am o prob de coagulare) si femibion (o pastila pe zi).
Din cate a vazut ea la eco 2 (adica in Z8) preconizeaza ca punctia va avea loc pe 11 martie, adica in Z14 de la cilcu.
Off, pai cam la fel se manifesta si la mine, zici ca sunt umflata cu pompa, inseamna ca asa trebuie , oricum o sa-i zic si ei maine dim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nicolle
daca maine mergi la echo in functie de rezultatul de maine iti va spune daca declansezi maine seara sau poimaine ovulatia!
nu ti prea pot spune doar cu aproximatie cam cand va fi punctia deoarece, la fiecare echo si sange ei vad cum sta treaba!
hai ca trece , te asteptam maine cu vesti bune !! bafta!
eu de ex fac tot protocol scurt insa cu 150ui menopur si din z6 cetrotide! cam pe 15 incep , in z2 de cm!
bafta maxima ! fi optimista o sa fie bine

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Brunadria,
Multumesc mult. Tin pumnii si la tine, io pe 15 sper sa am bebeii in burtica, dar o sa intru de acasa sa va tin la curent si sa citesc ce mai faceti voi!
Ce-i drept mi-am pus atatea sperante in FIV-ul asta ca am uimit-o si pe doc cu optimismul meu!
Mario08, ce faci, pe unde esti? cand faci punctia?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicolle88

Brunadria,
Multumesc mult. Tin pumnii si la tine, io pe 15 sper sa am bebeii in burtica, dar o sa intru de acasa sa va tin la curent si sa citesc ce mai faceti voi!
Ce-i drept mi-am pus atatea sperante in FIV-ul asta ca am uimit-o si pe doc cu optimismul meu!
Mario08, ce faci, pe unde esti? cand faci punctia?
toate fetele

LA ce clinica faci FIV?

Eu am fost la clinica ptr. sange, sa repet beta, acum iar nu-mi gasesc locul prin casa pana primesc rezultatul.

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Nu face nimeni cap. nou?

Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Many_bani,
Eu fac la Dacia Medical Center. Tu unde ai facut? Poate ne intersectam!
Stai linistita nu te agita, beta o sa fie bine, simt eu ca asta e un sezon numai cu reusite, abia astept sa fac si io beta dar mai e pana atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna, Nicole88, te rog sa imi dai si mie mai multe detalii despre Dacia Medical, daca se poate.. M-ar interesa si pe mine aceasta clinica deoarece stiu ca aici e Dr. Cocei embriolog.
Cum sunt conditiile, ce preturi au? Cum esti tratat? Daca stii ceva de reusitele lor.
Multumesc!

Mergi la inceput

Am primit rezultatul la beta, 234.35 . Eu cred ca este un singur bebe, la Vlad am avut 336, in aceeasi zi, Z13. Ce mi se pare interesant este ca din 4 fete la FIV, 3 am reusit, ceea ce este o rata de mare.

Nicolle88 eu am facut la MNL, prof. Ron-el, de intersectat, mai greu numai daca stam in aceeasi zona si plimbam bebicii in acelasi parc

Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Felicitari Mamico!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bravo many!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput