FIV287

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Buna fetelor,

Felicitari Dana , ma bucur sa vad atatea reusite, parca prind mai mult curaj!
Dupa cum stiti sunt la primul FIV si se pare ca vineri voi face punctia. Productia este de 11 foliculi de marimi diferite intr-adevar, insa sunt optimista! Am o nedumerire: eu am inceput stimilarea din Z3 direct cu gonal de 225ui (fara Dipheriline) si imi zice cineva ca nu exista stimulare pt FIV fara Dipheriline! Asa e? Sau depinde de la caz la caz.
Maria08 tu esti cam in acelasi timp cu mine, la tine cum a fost? Daca vrei putem vorbi pe PM. Sunt tare curioasa mai ales ca aud fel si fel de chestii.
Poop si felicitari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

nicol-aceeasi doza si in aceeasi zi am inceput si eu stimularea-fara diphirelle fara nimic-doar gonal doza de 225 in fiecare zi timp de 6 zile in principiu dar care s-au prelungit la 9 din cauza ca foliculii cresteau alandala-unii mai mici altii mai mari-apoi din z6 am inceput si cetrotide pana in ziua 9..apoi o zi de pauza si am facut ovitrelle..iar apoi punctia!
inseamna ca ai protocol scurt-asa ca nu te preocupa degeaba..uite ca la mine cu acelasi protocol ca al tau s-a soldat cu o burtica de unu sau 2 bebici!vedem peste 2 saptamani!asa ca tin pumnii si multa bafta!

Mergi la inceput

Multumesc mult uratica, stiam eu ca aici gasesc liniste si sfaturi bune! Felicitari si iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu bebic sau bebici :) Mie din Z4 de stimulare mi-a marit doza la 300 ui si din Z5 mi-a dat si cetrotide, deci se pare ca avem aprox aceleasi trat. Sper sa fie cu noroc si sa te urmez!
Poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicolle88

Multumesc mult uratica, stiam eu ca aici gasesc liniste si sfaturi bune! Felicitari si iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu bebic sau bebici :) Mie din Z4 de stimulare mi-a marit doza la 300 ui si din Z5 mi-a dat si cetrotide, deci se pare ca avem aprox aceleasi trat. Sper sa fie cu noroc si sa te urmez!
Poop

Diphereline este ptr. inhibare nu ptr. stimulare. Bafta multa

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Many bani, multumesc pt raspuns. De curand am intrat in discutie cu sotia unui prieten de-al sotului meu care e la al 6-lea FIV si mi-a zis ca ea nu a auzit pana acum de trat pt FIV fara acest Dipheriline. Dar eu oricum ma gandesc ca e de la caz la caz si in fct de prob fiecaruia! pt lamurire si sper sa te urmez cat de curand .
pe toate fetele si va tin la curent. Am nevoie de incurajarile voastre!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dipherelinul e un inhibator ca si decapeptyl , orgalutran, cetrotide etc!!
si eu am facut 3 fiv uri cu inhibare (protocol lung)
si unul scurt puregon , orgalutran, iar urmatorul fiv tot p scurt il fac cu menopur , cetrotide!
din z2 de cm , 5zile menopur , echo , apoi imi introduce din z6 cetrotide!
deci nu te speria , stiu dr ce fac ! bafta!!! sa auzim de bine!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

many ce bine iti sta la semnatura..mai ai un picut si treci de luna 1..ma bucur mult ptr voi..aveti grija de voi si de bebici

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

'neata,

fetelor ce ma fac ca simt ca explodez! ma doare burtica rau (adica ovarele)! ce sa iau sa nu mai am senzatia asta pana maine dim cand ma duc la doc? n-am dormit toata noaptea! Precizez: Z8 de stimulare cu Gonal F si 11 foliculi.

off, am si uitat! multumesc pentru lamurire. Acum am inteles care-i tb cu dipheriline-ul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nicolle ce doza de gonal faci? ce mai faci pe langa?
cat a fost estradiolul?
daca te simti f rau suna doctorul!
insa senzatia de balonare si ceva dureri toate avem cred , eu cel putin , am fost umflata cu pompa la fiecare stimulare , aveam si multi foliculi (28,18,13) si intepaturi din toate partile, dar trece ....
bafta !!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput