FIV287

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

dana se pare ac si tia ti-au purtat noroc pumnii mei de graviduta..sa ai grija de tine in perioada asta ca deacum vine greul
va pup gravidutelor si viitoarele gravbidute..sunt ff fericita cand vad atatea reusite

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Alina , nu te-am mai "vazut" de mult. Ce faci?cum esti si ce ascunzi in burtica?

mami de Vlad (29.10.2009) si
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dana, felicitari!!!!
asta da surpriza!!! ma bucur enorm pt tine!!
fetelor a fost lotul norocos!! sa aveti sarcina usoara si copilasi sanatosi!!!

daniela, merci mult
of ,of ,sper sa fie fiv ul norocos , ca nu mi mai raman alternative!
hai baga te si tu la o stimulare, ne gravidim impreuna! e si cazul!
le luam si pe samira, dandanut si ele s cam vechi pe aici!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

v-am urmarit din umbra si va felicit din toata inima pe cele ce au reusit si tin pumnii celor ce urmeaza.doamne ajuta

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

uratica, many si dana FELICITARI din tot sufletul pentru bebelusi, va doresc sarcina usoara sa aveti si la termen.
Ma scuzati ca nu am intrat pana acum, am fost cu gandul la voi mereu, insa am fost intr-o naveta Ploiesti-Bucuresti, iar cand am ajuns la Ploiesti aveam toate suspendate (TV+tel+internet)
Dar am reusit azi noapte sa intru si m-am bucurat pentru voi ca si cum ramasesem eu
pentru fetele in focuri, sa dea Domnul ca rezultatul sa fie
Eu sper sa reusesc sa iau muuuuultele vitamine+suplimente,ca urmare a discutiei avute cu dr-ita mea, ca sa incep cu sanse mai maricele dupa Paste FIV6 Apropo, dare dintre voi ati facut clexane inainte de stimulare si de ce? Eu am facut dupa ET a2-a zi, niciodata nu am inteles aceste scheme date cu Clexane inainte sau dupa. Doamne ajuta sa fie cu ochisori oricum ar fi
Va pup si week-end placut dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

dragele mele

va multumesc din inima pt toate incurajarile pt ca sincera sa fiu a fost o surpriza mare si pt mine pt ca eu aveam numai semne de cm...dar uite ca minunea s-a intamplat....si au contat foarte mult momentele in care eu intram si va povesteam ca ma doare burta de cm si ca nu o sa fie bebe si voi ma incurajati....pt mine a contat foarte mult

monaramona pumnii tai de graviduta mi-au implinit visul cel mai mare

brundaria , cyc

many tu cum esti draga mea???....ca eu am dat spargerea in frigider

pup toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana84
many tu cum esti draga mea???....ca eu am dat spargerea in frigider

pup toate fetele

Eu ti-am spus ca la mine durerile de cm au fost prevestitoare de sarcina, nu ai vrut sa ma crezi asa ca sa fii surprinsa in mod placut.

Eu nu prea sunt in forma, m-a ajuns o oboseala ne nu mai stiu de mine, Vlad este in per. de iesit masele si nimic nu-i convine. S-a ocupat numai tati de el, eu mai mult am lenevit dar nici nu pot dormi si nici foame nu-mi este.
Azi a fost baba mea.
W-e placut si multi

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

sa stii ca surpriza a fost super mareeeeeeeee

eu sunt varza cu serviciul....am lucrat si azi....ma duc si maine putin...sper sa nu se supere bebe-ul pe mine ca il chinui
eu sunt obosita dar pt asta serviciul e de vina iar cu mancarea nu stiu ce sa ma mai fac .....daca o tin 9 luni asa o sa fiu de la sumo ....dar nu mai conteaza bebe sa fie sanatos

tu cand faci prima eco???

pup

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

felicitari fetelor si din partea mea!
many-ai vazut ca e bebe?doar ti-am zis ca te iau cu mine!
cyc-te pup dulce si iti doresc si tie ce am eu acum-o burtica cu bebici sau cu bebel!
bruni-pup fata ca sa poarte noroc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana84

sa stii ca surpriza a fost super mareeeeeeeee

eu sunt varza cu serviciul....am lucrat si azi....ma duc si maine putin...sper sa nu se supere bebe-ul pe mine ca il chinui
eu sunt obosita dar pt asta serviciul e de vina iar cu mancarea nu stiu ce sa ma mai fac .....daca o tin 9 luni asa o sa fiu de la sumo ....dar nu mai conteaza bebe sa fie sanatos

tu cand faci prima eco???

pup

4+

Prima echo.am in jur de 22 martie cand este prof. in tara, voi avea 6sapt. si cateva zile, urmatoarea la 8 sapt. la dr. cu care voi naste.

Ai grija de tine si mai usor cu munca.

Uratica vin dupa tine cum sa nu.

Cyc
este fenomenala

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput