Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

multumesc de parerile despre olita....dar eu tot roiesc pe net. Am treaba cat cuprinde ptr birou si eu citesc recenzii despre olite si calculez preturi. Nu stiu de ce , dar mi s-a pus pata pe olita aia

Si la mine nu ies petele nici cu Vanish nici cu nimic...

de Yannis

ba da ies. Cu banii dati pe olita, se rezolva pata. Acum m-ai facut si pe mine curioasa. Cum o fi?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mie mi se pare f asemanatoare cu toaleta de om mare si mi se pare ca sta mai sus de sol (nu-l vad pe Yannis stand pe o olita f joasa). ai are si muzicutze...cam asta mi-a placut.

de Yannis

Haide mai, ia-o! Ca te bucuri mai rau ca un copil. Uite asa mi te imaginez

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

in primul rand vreau sa va spun ca mi-a fost un dooooor de voi, sa va citesc, sa mai invat si eu una alta de la voi. Din pacate timpul este mult prea scurt pentru tot ce am eu de facut. La birou am mai tot timpul treaba iar acasa cand ajung ii dedic tot timpul lui David. Tot ma amagesc ca o sa intru in week-end, dar atunci apar tot felul de treburi administrative, vizite si uite asa trece timpul de nici nu-mi dau seama cum...acu face si David un an...nici nu-mi vine sa cred.

Nu am mai intrat de mai bine de o luna. Am avut de cateva ori tentative sa scriu, m-am pus de citit paginile din urma din capitolul deschis si de fiecare data, jur, a intervenit ceva, si nu am mai apucat sa scriu nimic , dar nici de citit nu a mai fost vorba.

Vreau sa urez si eu din tot sufletul LA MULTI MULTI ANI! tutror pufilor care s-au aniversat. Sa fiti sanatosi dragi pufi, sa le aduceti numai bucurii parintilor, sa cresteti mari si frumosi.

Revenind la noi, in speta la David, pot sa va spun ca ne luptam cu 4 dinti si o masea. Bine ca la 7 luni jumate avea 8 dinti si pe urma pauza, ca acum dintr-o data sa-i apara atatea, VAi si ama ce e in gura lui. Am inceput seara sa-i dau nurofen ca se tot trezea in somn si plangea, asa ca de cand ii dau nurofen doarme bine. I s-a scos masa de la 3 dimineata, asa ca am si eu un somn dintr-o bucata de la 10 seara cand are ultima masa pana la 7 dimineata. De vreo 3 saptamani a invatat si el sa adoarma singur seara, nu mai trebuie sa-l plimb eu prin casa. ii dau la 10 seara laptele cand e in pat si pe urma pur si simplu plec din camera. Se mai foieste el cand pe o parte cand pe alta dar in maxim 5 minute adoarme.

In rest, ce sa va mai zic, de umblat nu umbla, sta in picioare tinandu-se de pat, canapele si alte cele dar nu da nici un semn ca ar dori sa umble. Nu ma grabesc nici eu, ca o sa vina si momentul ala. Nu mai sunt asa stresata sa urmaresc cartile cu ce trebuie sa faca copilul la 1 an. In rest face si el pa, bravo, imita suntete scoate si niste cuvinte gen uite, haide,iata, pa. Stie si David sa infileteze dopul la sticla, iar acum este in perioada in care incearca sa-si puna cizmulita in picior si evident ca nu reuseste.

Am facut un prim experiment, in sensul ca pentru prima data l-am lasat pe David pentru o nopate doar cu una dintre bunici si cu bona. Noi am mers la un botez la baietelul finilor nostri, botez care nu era in bucuresti. Am avut ceva emotii, dar totul a mers bine de ambele parti chiar m-a facut sotul un dans de pe loc, el avand acum piciorul in ghip de la coapsa in jos. Bona a fost cea mai stresata dintre toti. Desi i-am spus ca David doarme toata noaptea ea a vrut sa se asigure ca nu se intampla nimic, asa ca si-a luat bauturi energizante si cafea si toata noaptea nu a inchis un ochi si ne-a copt doua prajituri si ne-a calcat toate hainele pe care le-a gasit necalcate. Pe cand ne-am intors noi soacra mea facuse curat si mancare, asa ca ne-am intors la o casa curata, plina de mancare si la un belelus care dormea, drept pentru care ne-am mai pus si noi la un somn, sa mai recuperma din noaptea pierduta. David nu a cosntientizat ca am fost plecati mai mult decat ca de obicei, evident ca s-a bucurat cand ne-a vazut, si noi la fel.

cam asta ar fi despre noi...inca o data mi-ati lipsit tare mult si sper ca macar de la serviciu sa-mi fac timp sa va citesc si sa mai scriu, sa nu ma mai simt asa pe langa. Reintegrarea e mai grea, mai ales dupa ce lipsesti o perioada mai lunga de timp.

Lali de David luptatorul nostru

WOW!
Super bona
Eu stau in aceeasi zona cu tine, cand termina de calcat la voi o poti trimite la mine? promit sa procur un baby phone sa il auda pe David de la noi

Serios acum, unde ati gasit-o?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

micky.......asa e frumos...insa..banuiesc ca n-ai fc tort in forma de inima nu? ( pt ca stiu ca la voi nu tine mai mult de-o zi :D )....sa va iubiti, mami, ca....viatza e scurta..cum ziceai si tu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Neeeee. Iesim la cofetarie! Si cica si papam in oras, ca a i-a intrat salariul pe card, azi!

Si eu mi-am primit cadoul (un parfum). Al lui il asteapta la biroul de acasa. Impachetat intr-o banala hartie alba, legat cu funditele portocalii de la lumanarile de la nunta, cu 4 felicitari facute din coala alba, decupate cu foarfeca in forma de inima, cu contur rosu pe ele si cu cate o ghicitoare despre cam ce ar fi in cadou.... La interiorul fiecarei felicitari, are cate un pup tras de mine cu ruj rosu. Cadoul e rosu, desigur (un halat de baie, ca sa nu mai saliveze la al meu ). Sa vedem reactii...

Mami a lui Kiti

OOOOOOO ce frumoooos ! si felicitare si ghicitoare si ruj si halat! bravo bravo! meriti prajituri si papa bun! Felicitari ptr parfum, de care?

de Yannis

Mergi la inceput

Eu verific niste fise fiscale, si am un sporrr . Cum or putea unii sa faca treaba de genul asta bifa ici si colo, automatisme

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

BF iti spun si eu cu intarziere: Bine ati venit acasa. V-ati incarcat bateriile la maxim. Ce de activitati ati avut...

MP nasol cu noptile bigudoase... dar daca baiatul este atat de fericit la tztz, ce poti sa-i faci

Alexutzza si mie imi este frica de perioada caninilor. Mara facea urat 4-5 zile pana ii spargeau gingia. Poate ies toti odata si scapa mai repede.
in legatura cu olita ... eu i-am luat una obisnuita Marei dar nu prea a folosit-o. Cand am asezat-o pe ea mi-am dat seama ca este foarte incomoda. Nu stiu cum sa explic... asta care ai gasit-o tu... are marginile mai rotunjite, imita capacul de wc (ca un scaunel). Mi se pare ok. Ar trebui sa stea bine pe ea. Noi pana la urma ne-am impacat foarte bine cu un capac de wc pt copii (reductor). Este muuuult mai confortabil.
Tomaca Cum e viata in Calarasi? . Depinde la ce te referi. In general este un oras amortit. Nu prea ai unde sa te duci cu copiii, mai ales iarna iar ca adult in afara de baruri, pizzerii, restaurante la fel nu ai unde merge. Mi-as fi dorit sa spun mai multe... dar nu prea am ce.

trimit ca de 3 ore ma chinui

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

reductor vreau si eu, dar ma gandesc sa nu il pun de la inceput sus acolo, poate o sa i se faca frica ...nu stiu, vreau sa inceapa sa faca jos si sa aibe control absolut asupra operatiunii, daca vrea sta, daca nu vrea pleaca, nu as vrea sa se simta cocotat si fortat. Plus ca mi-e frica sa il las pe WC . Iar reductoarele alea cu trepte , manere si scarite nu-mi plac defel ma fac sa ma gndesc la alte cele (cei cu dizabilitati)

Cred ca iau olitza aia...sa vad acu' de unde ca de pe Amazon o trimit in 1-2 luni
Poate o gaseste tati la Jumbo in Grecia ca si acolo aveau din astea si la preturi bune.

merci mult de raspuns

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare

Si sa aveti o zi plina de dragoste

Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita . Acum va fi urmarit de un medic acolo si avem iar control peste 3 luni, pe 9 mai. Ne sa fie totul bine.

Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. A cazut in bucatarie cu gura de perete (am un perete cu caramida aparenta ) si si-a spart buza si s-a jupuit pe nas si gurita Cand l-am vazut plin de sange am zis ca lesin. Eram si eu si sotul cu el in bucatarie si totusi a reusit sa cada... Dupa ce ca toata ziua fusese marait di cauza de dinti... L-a urgenta doar l-au dezinfectat (o facusem si eu acasa) si ne-au spus sa-l supraveghem sa nu vomite, sa nu fie apatic si sa-i dam nurofen.
A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat.
Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna.

Pupici si multumim ca va ganditi la noi.

Ma bucur ca v-ati mai linistit. Pot doar sa-mi imaginez prin ceea ce ati trecut. Si poate in timp se rezolva cu totul.

Cat despre cazatura, parca e ceva light in comparatie cu prima problema, desi sange pe fatzuca lui mica cred ca arata ingrozitor. Trece pana s-o insura sau pana apare shtoarfa cum zice Dece.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Merci mult
Esti o draguta ca de obicei. Ne bucuram ca Tudorelul e bine ca si tu ti-ai facut o gramada de griji pt el.

Mergi la inceput

Citat:

Si astazi am reusit sa ma linistesc cu radiografia lui Tudor. M-a trimis cineva la un doctor pneumolog de adulti, dar care are si o colega de copii. Cand am ajuns acolo am vazut ca este o instituie http://www.desprecopii.com/albumphotocare urmareste bolnavii de TBC si alte boli grave de plamani, deci doctori specializati pe asa ceva.

Doctorita de adulti s-a uitat pe radiografie, a zis ca ea nu vede nimic problematic, s-a uitat peste analize, i-am povestit eu de multele cazuri din familie de astm si bronsite asmatiforme si mi-a dat o gramada de sfaturi ce-i de facut in viata sa nu-i apara asa ceva. A vazut si pe analize la limita superioara niste monocite, semn ca are predispozitie la alergii. Si ca da, posibil sa fie o reactie mai puternica la Prevenar. M-a intrebat daca a facut BCG in maternitate si daca are 3 mm semnul. I-am raspuns ca da, chiar a facut o reactie mai purulenta dupa cum mi-a zis pediatra. "Pai asta ar putea fi un motiv de micile si putinele calcifieri care se vad. Are un organism care reactioneaza mai tare". Sper eu nu prea tare ca da in alergii si astm.
Dupa care vine si pediatra cu radi o imana si intreaba cine e mama (un fel de cine e nebuna). Ma ridic si zic ca eu si ma intreaba ce are copilul? Ii explica cealalta doctoritza ca vreau sa aflu de ce apar acei micronoduli. "Pai la varsta asta copiii pot sa aiba mucus pe care il inghit si se duce acolo. Nu e nimic. Putem face IDR ca sa va destresati dvs, dar stresam copilul". Ce-i drept mucus are si vascos ca-l aud cand se inmoaie. Si m-a mai intrebat daca sunt doctor (dosar beton cu toate examinarile) ca numai aia sunt asa .

Ok, bine am inteles, sunt nebuna, dar macar mi-a dat si mie cineva niste explicatii cu baza medicala pt acele mici opacitati. Nu doar "m-ai veniti peste o luna sa-l mai ascultam, dar e ok." Asa exista o explicatie.

Dar trebuie sa iau in serios partea cu alergiile si astmul ca la cum e sora mea, mi se ridica parul in cap.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Offf bine ca te-ai linistit.
Dar...Prevenarul asta e la fel cu Synflorix? ptr pneumococ?
Noi nu am avut nici o reactie la Synflorix, era cel mai ok vaccin, nici nu il durea intepatura, nu facea febra, nu facea rosu, nu galma nu nimic. Acum trebuie sa facem rapelul intre 6 si 12 luni de la ultima doza.

Olitza o iau mai o iau ca-s mai rau decat un copil, dar numa sa o gasesc ca 200 si ceva de lei cat e la noi nu dau

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

[quote]citat din mesajul lui tomaca

Offf bine ca te-ai linistit.
Dar...Prevenarul asta e la fel cu Synflorix? ptr pneumococ?
Noi nu am avut nici o reactie la Synflorix, era cel mai ok vaccin, nici nu il durea intepatura, nu facea febra, nu facea rosu, nu galma nu nimic. Acum trebuie sa facem rapelul intre 6 si 12 luni de la ultima doza.

Olitza o iau mai o iau ca-s mai rau decat un copil, dar numa sa o gasesc ca 200 si ceva de lei cat e la noi nu dau

de Yannis

Da, pentru peumococ. Eu am facut ce mi-a recomandat doctoritza. Nici Tudor n-a avut problemele acestea clasice de tip vaccinare, iar pe restul le banui eu. Si da, mai vine si rapel la 12 luni (ma rog la 14 luni dupa Priorix, Infanrix). De aceea mi-era frica. Poate ca nu mai trebuia sa-i fac ultima doza. Si a mai aprut si unul nou cu 13 tulpini si ar trebui facuce 2 doze de completare

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

in primul rand vreau sa va spun ca mi-a fost un dooooor de voi, sa va citesc, sa mai invat si eu una alta de la voi. Din pacate timpul este mult prea scurt pentru tot ce am eu de facut. La birou am mai tot timpul treaba iar acasa cand ajung ii dedic tot timpul lui David. Tot ma amagesc ca o sa intru in week-end, dar atunci apar tot felul de treburi administrative, vizite si uite asa trece timpul de nici nu-mi dau seama cum...acu face si David un an...nici nu-mi vine sa cred.

Nu am mai intrat de mai bine de o luna. Am avut de cateva ori tentative sa scriu, m-am pus de citit paginile din urma din capitolul deschis si de fiecare data, jur, a intervenit ceva, si nu am mai apucat sa scriu nimic , dar nici de citit nu a mai fost vorba.

Vreau sa urez si eu din tot sufletul LA MULTI MULTI ANI! tutror pufilor care s-au aniversat. Sa fiti sanatosi dragi pufi, sa le aduceti numai bucurii parintilor, sa cresteti mari si frumosi.

Revenind la noi, in speta la David, pot sa va spun ca ne luptam cu 4 dinti si o masea. Bine ca la 7 luni jumate avea 8 dinti si pe urma pauza, ca acum dintr-o data sa-i apara atatea, VAi si ama ce e in gura lui. Am inceput seara sa-i dau nurofen ca se tot trezea in somn si plangea, asa ca de cand ii dau nurofen doarme bine. I s-a scos masa de la 3 dimineata, asa ca am si eu un somn dintr-o bucata de la 10 seara cand are ultima masa pana la 7 dimineata. De vreo 3 saptamani a invatat si el sa adoarma singur seara, nu mai trebuie sa-l plimb eu prin casa. ii dau la 10 seara laptele cand e in pat si pe urma pur si simplu plec din camera. Se mai foieste el cand pe o parte cand pe alta dar in maxim 5 minute adoarme.

In rest, ce sa va mai zic, de umblat nu umbla, sta in picioare tinandu-se de pat, canapele si alte cele dar nu da nici un semn ca ar dori sa umble. Nu ma grabesc nici eu, ca o sa vina si momentul ala. Nu mai sunt asa stresata sa urmaresc cartile cu ce trebuie sa faca copilul la 1 an. In rest face si el pa, bravo, imita suntete scoate si niste cuvinte gen uite, haide,iata, pa. Stie si David sa infileteze dopul la sticla, iar acum este in perioada in care incearca sa-si puna cizmulita in picior si evident ca nu reuseste.

Am facut un prim experiment, in sensul ca pentru prima data l-am lasat pe David pentru o nopate doar cu una dintre bunici si cu bona. Noi am mers la un botez la baietelul finilor nostri, botez care nu era in bucuresti. Am avut ceva emotii, dar totul a mers bine de ambele parti chiar m-a facut sotul un dans de pe loc, el avand acum piciorul in ghip de la coapsa in jos. Bona a fost cea mai stresata dintre toti. Desi i-am spus ca David doarme toata noaptea ea a vrut sa se asigure ca nu se intampla nimic, asa ca si-a luat bauturi energizante si cafea si toata noaptea nu a inchis un ochi si ne-a copt doua prajituri si ne-a calcat toate hainele pe care le-a gasit necalcate. Pe cand ne-am intors noi soacra mea facuse curat si mancare, asa ca ne-am intors la o casa curata, plina de mancare si la un belelus care dormea, drept pentru care ne-am mai pus si noi la un somn, sa mai recuperma din noaptea pierduta. David nu a cosntientizat ca am fost plecati mai mult decat ca de obicei, evident ca s-a bucurat cand ne-a vazut, si noi la fel.

cam asta ar fi despre noi...inca o data mi-ati lipsit tare mult si sper ca macar de la serviciu sa-mi fac timp sa va citesc si sa mai scriu, sa nu ma mai simt asa pe langa. Reintegrarea e mai grea, mai ales dupa ce lipsesti o perioada mai lunga de timp.

Lali de David luptatorul nostru

Sa va fie de bine iesirea. Ce frumos povestesti de David si ce mare s-a faacut

Mergi la inceput

Despre priorix, doctoritza mi-a zis ca s-ar putea sa scapam fara nicio reactie adversa ca lotul acesta de vaccin este ok, nu s-au raportat cazuri de efecte adverse spre deosebire de lotul anterior cand se pare ca au "scapat virusii cam neatenuati si cam vioi" si n-a fost copil sa nu aiba ceva.
Pai sa nu le tai "motzul" producatorilor?

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput