Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Gata, am plecat acasa. Mai continui maine cu niste verificari calitative, ca astea cantitative imi dau o "sfarseala"....

Sa aveti o noapte usoara.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

micky.......asa e frumos...insa..banuiesc ca n-ai fc tort in forma de inima nu? ( pt ca stiu ca la voi nu tine mai mult de-o zi :D )....sa va iubiti, mami, ca....viatza e scurta..cum ziceai si tu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Neeeee. Iesim la cofetarie! Si cica si papam in oras, ca a i-a intrat salariul pe card, azi!

Si eu mi-am primit cadoul (un parfum). Al lui il asteapta la biroul de acasa. Impachetat intr-o banala hartie alba, legat cu funditele portocalii de la lumanarile de la nunta, cu 4 felicitari facute din coala alba, decupate cu foarfeca in forma de inima, cu contur rosu pe ele si cu cate o ghicitoare despre cam ce ar fi in cadou.... La interiorul fiecarei felicitari, are cate un pup tras de mine cu ruj rosu. Cadoul e rosu, desigur (un halat de baie, ca sa nu mai saliveze la al meu ). Sa vedem reactii...

Mami a lui Kiti

Distractie placuta la restoo si la cofetarie.
Ce frumoase cadouri ...........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare

Si sa aveti o zi plina de dragoste

Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita . Acum va fi urmarit de un medic acolo si avem iar control peste 3 luni, pe 9 mai. Ne sa fie totul bine.

Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. A cazut in bucatarie cu gura de perete (am un perete cu caramida aparenta ) si si-a spart buza si s-a jupuit pe nas si gurita Cand l-am vazut plin de sange am zis ca lesin. Eram si eu si sotul cu el in bucatarie si totusi a reusit sa cada... Dupa ce ca toata ziua fusese marait di cauza de dinti... L-a urgenta doar l-au dezinfectat (o facusem si eu acasa) si ne-au spus sa-l supraveghem sa nu vomite, sa nu fie apatic si sa-i dam nurofen.
A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat.
Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna.

Pupici si multumim ca va ganditi la noi.

Ma bucur sa aud ca v-ati mai linistit,sper din suflet ca Arthur sa nu aiba probleme niciodata cu inimioara;imi pare rau de cazatura

o imbratisare calda de le noi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Merci
Si noi va imbratisam si fetele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Nu m-am laudat si eu cu al meu copil care ieri a dormit somn de pranz 4 ORE!!!

S-a trezit mai tarziu dimineata, pe la 8 asa ca a fost mai vioi pana la pranz cand i-am dat fructe (dupa ce m-am intors de pe la doctori cu radiografia lui). Dupa aceea hai la plimbare si ne-am plimbat vreo ora. Pe la 2.30 fix, copilul adoarme in carucior chiar in fata casei. Despachetat tot tacamul, nicio reactie, somn tun. Dupa o ora, trezit direct in fund cu plansete. L-am linistit in patul mare si n-a adormit (adica a inchis ochii) decat cand am pus capul pe capul lui. Si dupa aia, 3 ORE. Am facut mancare, alte admin, dupa care si noi la culcare. Ziceam macar juma'de ora. Dar am constatat ca e intuneric si copilul meu tot doarme si ma lasa sa lenevesc. Asa ca am avut pranz si cina la ora 7 seara si am plecat in vecini (rude).

Acolo a primit o prajitura barny (de la verisoare tot asa mici). Eu n-am vrut, dar tasu i-a dat. Doamne ce se mai bucura. Ce mai zice miam-miam si se ridica la masuta, mai musca o gurita, mai pleca, iar se intorcea si uite asa ii faceau ochii , singur fara vreun ajutor. Parca zicea, mama ce buna e, zarciobii astia de parinti, nu-mi dau si mie asa ceva. Cand s-a terminta si am aruncat ambalajul, l-am vazut cum se ridica pe masuta si linge frimiturile de pe masa.

Ce grumand mai e frate, asa face la mance. Doamne, seamana cu mine !

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Bravo Tudorel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Buna fetele,

Vreau sa urez si eu pufuletilor ca isi serbeaza in urmatoarele zile primul anisorLA MULTI ANI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI!
La mine este ultima zi de stat acasa, de maine incep serviciul dupa 3 ani, este un job nou, am sufletul prastie pt Tudy al meu care ramane cu bona dar nu avem incotro, nu ne mai putem descurca altfel.
Natalia a fost prima ei zi la gradi si a fost extrem de incantata. Asa ca s-ar putea sa intru doar in weekend pe forum

Aaa, pt fetele cu cremutza, la noi se vad foarte bine efectele dupa numai o saptamana nici sotului nu i-a venit sa creada, acum o saptamana ma speriase ca nu crede ca scapam de dr, ca am facut prostie ca nu l-am decalotat cate putin cum a spus dr.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

Sper sa fie o detasare usoara pt copiii tai si pt tine,sa fie un job usor

Motto-ul de azi:

Subscriu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

tomaca, esti draguta ca te-ai gandit la mine, nu n-am niciun salon, nici pe colentina, nici altundeva... Ma bucur ca in sfarsit te-ai lamurit/linistit cu formatiunile de pe radiografie, cum ai spus si tu, multa grija pe viitor, ca nu-i de gluma nici cu alergiile, nici cu astmul. Nu, inca n-o duc pe Isa la gradi, vreau sa fie amandoua sanatoase cand ii fac vaccinul Irinei. Mersi de intrebare!

myky, of, imi pare rau de stafilococ, bine macar ca acum stii ce e de facut, insanatosire grabnica iti doresc si sa nu mai ai probleme deloc pe urma!

alexia, felicitari pentru job, sper sa decurga lin adaptarea pentru toata lumea!

ruxita, nu cred ca e cazul sa te gandesti sa cumperi dezumidificator daca ai in vedere mutarea, dincolo s-ar putea sa-ti trebuiasca din contra umidificator (noroc ca astea-s mai ieftine ). Pe mine m-a terminat financiar achizitia lui in ianuarie, dar a fost pentru o cauza nobila, ca Isa o tinea din bronsite in pneumonii.

sorina, da, fetele sunt exact cum ai spus! Speram sa-mi spui ca ai deja geamul pus si masina in fata casei...

dany, pup printul sa-i treaca bubita, bine ca sunteti mai linistiti cu inimioara lui.

lalitica, sa va fie de bine iesirea, super bona voastra! Ce bine ca doarme David toata noaptea! Ma bucur ca ne mai scrii si ne mai povestesti despre voi!

micky, ce indemanatica si inventiva esti! Ce face dragostea asta din noi! La multi ani sotului, sa fie sanatos si voi pe langa el! Petrecere frumoasa in seara asta, sper sa fie Kiti mai linistit ca sa va si tihneasca!

simply, ai greturi? O fi cu ochisori?

alexutzzza, eu la nr 1 am avut olita simpla, acum a trecut la reductor (asa a vrut ea, noi ne-am inarmat cu de toate de la inceput, sa fim pregatiti ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

simply, ai greturi? O fi cu ochisori?

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Nu e cu ochisori asa a aratat testul....

Alexutzza iau vitamine pro-natale de cateva luni

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele va doresc o seara plina de romantism,dragoste,pasiune,farmec.....

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
Bai, tomaca,tu esti o adevarata ambasadoare a celor suferinzi! Jos palaria!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Cam mult spus. Odata m-am gandit la asta, dar e greu ca nu stiu din ce as mai trai daca m-as ocupa numai de asta. Plus, ca multa vreme nu voiam sa stiu ca pe mine ma afecteaza mult, plang imediat si mi-e greu sa trec mai departe. Dar nu e o solutie. Problema exista si putin daca ajut, tot e ceva. Cand eram la scoala normala si mergeam pe la casa de copii, mi se facea rau.
De cand eram copil, eram mai mama ranitilor imi parea rau de cei nedreptatiti si incercam si eu sa-i ajut (m-a ajutat si firea mai de luptator asa). Dar eu am avut noroc de parinti care mi-au dat puterea de a lupta in orice situatie, si mi-au dat tot ce au avut ei, atat cat au avut. Am avut si eu saptamanile mele cu paine si margarina si stiu ca nu-i usor.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Tot respectul meu , oricum il aveai mai demult ().

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
si toatalumea...radea..( nu m-am gandit ca baia va fi fol si de alte pers:D)

trezit jiji..se ridica la pat si impinge usa...fug

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

esti criminala

Mergi la inceput