Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Gata, am plecat acasa. Mai continui maine cu niste verificari calitative, ca astea cantitative imi dau o "sfarseala"....
Sa aveti o noapte usoara.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Neeeee. Iesim la cofetarie! Si cica si papam in oras, ca a i-a intrat salariul pe card, azi! ![]() Si eu mi-am primit cadoul (un parfum). Al lui il asteapta la biroul de acasa. Impachetat intr-o banala hartie alba, legat cu funditele portocalii de la lumanarile de la nunta, cu 4 felicitari facute din coala alba, decupate cu foarfeca in forma de inima, cu contur rosu pe ele si cu cate o ghicitoare despre cam ce ar fi in cadou.... La interiorul fiecarei felicitari, are cate un pup tras de mine cu ruj rosu. Cadoul e rosu, desigur (un halat de baie, ca sa nu mai saliveze la al meu ![]() ![]() ![]() |
Distractie placuta la restoo si la cofetarie.
Ce frumoase cadouri ...........
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
Merci
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Si noi va imbratisam si
![](pupic.gif)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Nu m-am laudat si eu cu al meu copil care ieri a dormit somn de pranz 4 ORE!!! ![]() ![]() S-a trezit mai tarziu dimineata, pe la 8 asa ca a fost mai vioi pana la pranz cand i-am dat fructe (dupa ce m-am intors de pe la doctori cu radiografia lui). Dupa aceea hai la plimbare si ne-am plimbat vreo ora. Pe la 2.30 fix, copilul adoarme in carucior chiar in fata casei. Despachetat tot tacamul, nicio reactie, somn tun. Dupa o ora, trezit direct in fund cu plansete. L-am linistit in patul mare si n-a adormit (adica a inchis ochii) decat cand am pus capul pe capul lui. Si dupa aia, 3 ORE. Am facut mancare, alte admin, dupa care si noi la culcare. Ziceam macar juma'de ora. Dar am constatat ca e intuneric si copilul meu tot doarme si ma lasa sa lenevesc. Asa ca am avut pranz si cina la ora 7 seara si am plecat in vecini (rude). Acolo a primit o prajitura barny (de la verisoare tot asa mici). Eu n-am vrut, dar tasu i-a dat. Doamne ce se mai bucura. Ce mai zice miam-miam si se ridica la masuta, mai musca o gurita, mai pleca, iar se intorcea si uite asa ii faceau ochii ![]() Ce grumand mai e frate, asa face la mance. Doamne, seamana cu mine ! ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Bravo Tudorel
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
Subscriu si eu
![](pupic.gif)
Nik0le spune:
tomaca, esti draguta ca te-ai gandit la mine, nu n-am niciun salon, nici pe colentina, nici altundeva... Ma bucur ca in sfarsit te-ai lamurit/linistit cu formatiunile de pe radiografie, cum ai spus si tu, multa grija pe viitor, ca nu-i de gluma nici cu alergiile, nici cu astmul. Nu, inca n-o duc pe Isa la gradi, vreau sa fie amandoua sanatoase cand ii fac vaccinul Irinei. Mersi de intrebare!
myky, of, imi pare rau de stafilococ, bine macar ca acum stii ce e de facut, insanatosire grabnica iti doresc si sa nu mai ai probleme deloc pe urma!
alexia, felicitari pentru job, sper sa decurga lin adaptarea pentru toata lumea!
ruxita, nu cred ca e cazul sa te gandesti sa cumperi dezumidificator daca ai in vedere mutarea, dincolo s-ar putea sa-ti trebuiasca din contra umidificator (noroc ca astea-s mai ieftine ). Pe mine m-a terminat financiar achizitia lui in ianuarie, dar a fost pentru o cauza nobila, ca Isa o tinea din bronsite in pneumonii.
sorina, da, fetele sunt exact cum ai spus! Speram sa-mi spui ca ai deja geamul pus si masina in fata casei...
dany, pup printul sa-i treaca bubita, bine ca sunteti mai linistiti cu inimioara lui.
lalitica, sa va fie de bine iesirea, super bona voastra! Ce bine ca doarme David toata noaptea! Ma bucur ca ne mai scrii si ne mai povestesti despre voi!
micky, ce indemanatica si inventiva esti! Ce face dragostea asta din noi!
La multi ani sotului, sa fie sanatos si voi pe langa el! Petrecere frumoasa in seara asta, sper sa fie Kiti mai linistit ca sa va si tihneasca!
simply, ai greturi? O fi cu ochisori?
alexutzzza, eu la nr 1 am avut olita simpla, acum a trecut la reductor (asa a vrut ea, noi ne-am inarmat cu de toate de la inceput, sa fim pregatiti ).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
citat din mesajul lui Nik0le simply, ai greturi? O fi cu ochisori? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu e cu ochisori
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
Alexutzza iau vitamine pro-natale de cateva luni
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Fetele va doresc o seara plina de romantism,dragoste,pasiune,farmec.....
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
xela_07 spune:
citat din mesajul lui tomaca
Cam mult spus. Odata m-am gandit la asta, dar e greu ca nu stiu din ce as mai trai daca m-as ocupa numai de asta. Plus, ca multa vreme nu voiam sa stiu ca pe mine ma afecteaza mult, plang imediat si mi-e greu sa trec mai departe. Dar nu e o solutie. Problema exista si putin daca ajut, tot e ceva. Cand eram la scoala normala si mergeam pe la casa de copii, mi se facea rau. De cand eram copil, eram mai mama ranitilor imi parea rau de cei nedreptatiti si incercam si eu sa-i ajut (m-a ajutat si firea mai de luptator asa). Dar eu am avut noroc de parinti care mi-au dat puterea de a lupta in orice situatie, si mi-au dat tot ce au avut ei, atat cat au avut. Am avut si eu saptamanile mele cu paine si margarina si stiu ca nu-i usor. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Tot respectul meu
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui decenuela si toatalumea...radea..( nu m-am gandit ca baia va fi fol si de alte pers:D) trezit jiji..se ridica la pat si impinge usa...fug Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)