Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 11
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... inca una si ma duc... sunt pe finalul cartii, deci nu o sa va stresez mult... cica experiment cu o maimutzica inchisa intr-o cusca, o stresau cu zgaltzaitul custii, cu lumini bruste si orbitoare, cu zgomote puternice si reactia ei a fost de panica... au bagat doua maimutzici in cusca, zgaltzait de cusca, lumini orbitoare, zgomote puternice... panicate, dar mai putin decat cand maimutza indura de una singura... au bagat 5 maimutze in cusca... acelasi tratament... nicio reactie de panica (probabil s-au imbratisat strans barbateste)... si morala pildei e ca impartasind cu cineva stresul cotidian, totul pare mai usor... nivelurile de relaxare colectiva e mai profund si mai rapid ... s.a.m.d. si parca asta facem zilnic... ne adunam maimutzeste si ne povestim necazurile si multe dintre ele se rezolva... ar fi frumos sa ne adunam gandurile bune si sa ne indreptam catre o cauza ...ceea ce de altfel facem in fiecare zi, dar fara sa constientizam prea mult chestia asta de colectivitate ... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ce frumos ai zis..................
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
Lillo spune:
Dani ma bucur ca v-ati mai linistit. Imi pare rau insa de cazatura...Pup un nasuc julit sa treaca mai repede.
Lali sa va fie de bine iesirea. Vreau si eu o bona ca a voastra.
Tomaca bine ca v-ati linistit si voi.
Alexuta eu vreo 3 olite in casa + reductor. Fii-mea o prefera pe cea care arata ca un scaunel dar nu s-a asezat pe ea pana nu i-am scos bateriile sa nu mai cante...Presupun ca o distragea muzica...
Mire. Sunt la fel dar incep sa ma obisnuiesc. Dorm cu servetelele sub perna si stranut si de 20 de ori la rand. Antialergice nu pot sa iau ptr ca dorm pe mine de la ele, asa ca ma descurc cum pot.
Am mai citit si am uitat
O seara frumoasa sa aveti, plina de dragoste, indiferent daca sarbatoriti Sf. Valentin sau nu.
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui elefantica
hmmm...nush ce sa zic ca si eu sunt in dubii de cine e scrisa cartea ca nu scrie ...se numeste "Bebelusul dumneavoastra...de la 0 la 2 ani" e ca un fel de dictionar de bebelusheasca ....iar la I ...au si Intarcarea ......mie mi s-a parut ca se pupa chestia cu subconsitentul ca de fapt atata timp cat noua, mamelor ne e frica de intarcare...normal ca nici bebeii nu stau mai bine...restul ...bla bla bla Mamica mandra de odorul ei |
exact de aici am facut si eu pozele................
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Neeeee. Iesim la cofetarie! Si cica si papam in oras, ca a i-a intrat salariul pe card, azi! Si eu mi-am primit cadoul (un parfum). Al lui il asteapta la biroul de acasa. Impachetat intr-o banala hartie alba, legat cu funditele portocalii de la lumanarile de la nunta, cu 4 felicitari facute din coala alba, decupate cu foarfeca in forma de inima, cu contur rosu pe ele si cu cate o ghicitoare despre cam ce ar fi in cadou.... La interiorul fiecarei felicitari, are cate un pup tras de mine cu ruj rosu. Cadoul e rosu, desigur (un halat de baie, ca sa nu mai saliveze la al meu ). Sa vedem reactii... Mami a lui Kiti |
wowwwwwww
wowwwwwww
ce frumossssss....
sunteti ca doi adolescenti..asa, pe la 16 ani....romantic.....
la noi....a fost o zi cam banala....sau mai degraba obisnuita....mi-a adus totusi un buchet de trandafiri....de-mi plac mie...din aia cu multe inflerescente...asa portocalii....iar eu....pt din nou inchiriez pacostea aia de gars...si m-am dus sa o vada cineva..mi-am luat din mall....2 praji.....care....sunt duse demultttttt
eu nu mai zic ce cadou o sa-i ofer...mai incolo...alea in natura se pun????? io zic ca da
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
xela_07 spune:
citat din mesajul lui elefantica Eu m-am pus pe citit carti de psihologia copilului si asa mai departe...super cele luate de pe transfer nici nu am stiut pe care sa le incep mai intai asa ca am inceput cu ceva ce aveam in casa ..asta a si fost unul din motivele absentei mele ...pe langa isabela cea umblacioasa si pe alocuri urlacioasa ...si acum sa impartasesc cu voi ceva din ce am citit despre intarcare: "Este, deci, de inteles teama trecerii de la san la biberon. Cu atat mai mult cu cat acest moment ii reaminteste mamei de propriile experiente de separare, oricare ar fi ele (propria intarcare, divortul parintilor...). Daca acestea au trecut fara probleme majore, intarcarea copilului va urma, probabil, acelasi drum. In caz contrar, copilului i se va parea insuportabil momentul pentru ca mamei ii va fi teama sa nu retraiasca acele momente dezagreabile. Fara a-si da seama, ea va intarzia cat mai mult posibil momentul schimbarii, sau va face schimbarea in cateva zile, avand mare grija sa-si incatuseze emotiile si sensibilitatea. Intarcarea micutului inseamna a deveni mama in realitatea zilnica. Este un moment in care se rupe legatura cu istoria veche pentru a se crea alta, diferita, dar la fel de bogata." Mamica mandra de odorul ei edit ca bolduisem in loc sa fac italic textul din carte |
he he, eu care ma gandeam ca te-ai apucat de treaba
Interesat punct de vedere cu comparatia cu mama, mie recunosc ca nu mi-e teama deloc de momentul X, ma gandeam ca poate is inconstienta, sper sa se adevereasca treaba asta spusa de tine ca nu am probleme cu separarea mea. Nu stiu ...
Vizavi de psihologia copilului merita din plin "cand apare copilul" de Dolto, recomandata si de Sorina.
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare Si sa aveti o zi plina de dragoste Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita . Acum va fi urmarit de un medic acolo si avem iar control peste 3 luni, pe 9 mai. Ne sa fie totul bine. Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. A cazut in bucatarie cu gura de perete (am un perete cu caramida aparenta ) si si-a spart buza si s-a jupuit pe nas si gurita Cand l-am vazut plin de sange am zis ca lesin. Eram si eu si sotul cu el in bucatarie si totusi a reusit sa cada... Dupa ce ca toata ziua fusese marait di cauza de dinti... L-a urgenta doar l-au dezinfectat (o facusem si eu acasa) si ne-au spus sa-l supraveghem sa nu vomite, sa nu fie apatic si sa-i dam nurofen. A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat. Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna. Pupici si multumim ca va ganditi la noi. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
si vesti bune si vresti rele.......
ma bucur ca e bine si nu e asa grava situatia........
doamne da sa nu se mareasca gaura...........
de accident..........imi pare foarte rau...........sper sa nu se mai repete............
va pup si ma sa fie bine.......
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Ruxita sa bag si io o duma profunda de valentaiz... ma suna ieri mama si ma felicita intreb cu ce ocazie... cica cu Ziua Indragostitilor... ii zic ca noi nu serbam si ea imi zice ca... ei serbeaza! (adica ea si iubitul ei, ea 57 si el 70)... se duc intr-un restaurant... de fiecare data cand ma suna ea e intr-un restaurant (probabil simte nevoia sa se laude si ea cuiva ca sunt iesiti si se distreaza de minune si asta se intampla aproape saptamanal)... si am zis ca daca babalacii serbeaza, noi de ce sa nu serbam? si i-am comandat sotului o cina romantica... evident ca in lista lui de cumparaturi a ajuns in mod misterios si "prezerva"... deci nu ma deranjeaza sa serbez Valentaizul... si am zis ca o sa-l serbez si pe Dragobetze... si pe 1 martie si pe 8 martie si pe 1 aprilie si pe 1 mai! Cu cat mai multe prilejuri de bucurie cu atat mai bine! NU conteaza ca e importata sau nu, ca suntem mai catolici decat papa, ca nu suntem decat de rit normal si nu slav, ca nu suntem chiar atat de indragostiti incat sa ne daruim inimioare stupizele, gasim altceva pe placul nostru... s.a.m.d. Mi-ar place ca toata lumea sa serbeze aceeasi sarbatoare, de la un meridian la altul - ziua iubirii, ziua pamantului, ziua pacii, etc. sunt clar absolut pentru globalizarea sarbatorilor pozitive... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ce simpatica esti, f tare, sa o tii tot asa !
xela_07 spune:
citat din mesajul lui alexia28 Multumesc mult pt urari, Doamne Ajuta! va pup www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Mult succes si de la mine! E super ca ai reusit sa stai totusi 3 ani acasa ...
xela_07 spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare Si sa aveti o zi plina de dragoste Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita . Acum va fi urmarit de un medic acolo si avem iar control peste 3 luni, pe 9 mai. Ne sa fie totul bine. Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. A cazut in bucatarie cu gura de perete (am un perete cu caramida aparenta ) si si-a spart buza si s-a jupuit pe nas si gurita Cand l-am vazut plin de sange am zis ca lesin. Eram si eu si sotul cu el in bucatarie si totusi a reusit sa cada... Dupa ce ca toata ziua fusese marait di cauza de dinti... L-a urgenta doar l-au dezinfectat (o facusem si eu acasa) si ne-au spus sa-l supraveghem sa nu vomite, sa nu fie apatic si sa-i dam nurofen. A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat. Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna. Pupici si multumim ca va ganditi la noi. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Ma bucur ca vestile sunt linistitoare vizavi de problema cu inimioara. Doamne ajuta se fie totul bine !
Cu cazatura ... of ... cred ca v-ati panicat foarte tare, bine ca a trecut si nu e nimic serios.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 in primul rand vreau sa va spun ca mi-a fost un dooooor de voi, sa va citesc, sa mai invat si eu una alta de la voi. Din pacate timpul este mult prea scurt pentru tot ce am eu de facut. La birou am mai tot timpul treaba iar acasa cand ajung ii dedic tot timpul lui David. Tot ma amagesc ca o sa intru in week-end, dar atunci apar tot felul de treburi administrative, vizite si uite asa trece timpul de nici nu-mi dau seama cum...acu face si David un an...nici nu-mi vine sa cred. Nu am mai intrat de mai bine de o luna. Am avut de cateva ori tentative sa scriu, m-am pus de citit paginile din urma din capitolul deschis si de fiecare data, jur, a intervenit ceva, si nu am mai apucat sa scriu nimic , dar nici de citit nu a mai fost vorba. Vreau sa urez si eu din tot sufletul LA MULTI MULTI ANI! tutror pufilor care s-au aniversat. Sa fiti sanatosi dragi pufi, sa le aduceti numai bucurii parintilor, sa cresteti mari si frumosi. Revenind la noi, in speta la David, pot sa va spun ca ne luptam cu 4 dinti si o masea. Bine ca la 7 luni jumate avea 8 dinti si pe urma pauza, ca acum dintr-o data sa-i apara atatea, VAi si ama ce e in gura lui. Am inceput seara sa-i dau nurofen ca se tot trezea in somn si plangea, asa ca de cand ii dau nurofen doarme bine. I s-a scos masa de la 3 dimineata, asa ca am si eu un somn dintr-o bucata de la 10 seara cand are ultima masa pana la 7 dimineata. De vreo 3 saptamani a invatat si el sa adoarma singur seara, nu mai trebuie sa-l plimb eu prin casa. ii dau la 10 seara laptele cand e in pat si pe urma pur si simplu plec din camera. Se mai foieste el cand pe o parte cand pe alta dar in maxim 5 minute adoarme. In rest, ce sa va mai zic, de umblat nu umbla, sta in picioare tinandu-se de pat, canapele si alte cele dar nu da nici un semn ca ar dori sa umble. Nu ma grabesc nici eu, ca o sa vina si momentul ala. Nu mai sunt asa stresata sa urmaresc cartile cu ce trebuie sa faca copilul la 1 an. In rest face si el pa, bravo, imita suntete scoate si niste cuvinte gen uite, haide,iata, pa. Stie si David sa infileteze dopul la sticla, iar acum este in perioada in care incearca sa-si puna cizmulita in picior si evident ca nu reuseste. Am facut un prim experiment, in sensul ca pentru prima data l-am lasat pe David pentru o nopate doar cu una dintre bunici si cu bona. Noi am mers la un botez la baietelul finilor nostri, botez care nu era in bucuresti. Am avut ceva emotii, dar totul a mers bine de ambele parti chiar m-a facut sotul un dans de pe loc, el avand acum piciorul in ghip de la coapsa in jos. Bona a fost cea mai stresata dintre toti. Desi i-am spus ca David doarme toata noaptea ea a vrut sa se asigure ca nu se intampla nimic, asa ca si-a luat bauturi energizante si cafea si toata noaptea nu a inchis un ochi si ne-a copt doua prajituri si ne-a calcat toate hainele pe care le-a gasit necalcate. Pe cand ne-am intors noi soacra mea facuse curat si mancare, asa ca ne-am intors la o casa curata, plina de mancare si la un belelus care dormea, drept pentru care ne-am mai pus si noi la un somn, sa mai recuperma din noaptea pierduta. David nu a cosntientizat ca am fost plecati mai mult decat ca de obicei, evident ca s-a bucurat cand ne-a vazut, si noi la fel. cam asta ar fi despre noi...inca o data mi-ati lipsit tare mult si sper ca macar de la serviciu sa-mi fac timp sa va citesc si sa mai scriu, sa nu ma mai simt asa pe langa. Reintegrarea e mai grea, mai ales dupa ce lipsesti o perioada mai lunga de timp. Lali de David luptatorul nostru |
ce ma bucur sa mai aud de voi, si inca doar de bine