Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
dece ce romantici erati! mie nu mi-ar fi trecut prin cap
alexia succes cu noul job! ia-ti inima in dinti, o data tot trebuie facut pasul, tinem si noi pumnii sa va acomodati repede
myky imi pare rau de stafilococul ala , si eu stiu ca a devenit tot mai rezistent, si ziceau zilele trecute la tv ca nu au mai scos antibiotice noi ptr el....... dar e tratabil, trebuie avut grija
micky mica pana acum Dragos a dormit cu noi in pat noaptea , de acum vreau sa-l invat la el in patut am vointa nu?
bea ai primit mail?
alexutzza imi place olitza dar nici eu nu cred ca merita banii, acum depinde si de buget...dar daca zici ca ti s-a pus pata
eu am luat ariel lichid ptr pete si se pare ca isi fac treaba, ai incercat?
danyelana ma bucur ca v-ati mai linistit, sa fie totul bine si sa nu fie niciodata nevoie de operatie, e bine ca ati aflat si stiti ce e de facut
nasol cu accidentele astea, nu poti fi umbra lor cum zicea si larisel,si chiar daca esti langa ei tot se lovesc pana sa apuci tu sa reactionezi, Dragos alearga si se impiedica si cade si el peste tot, e din ce in ce mai periculos, intr-o zi a cazut cu un pix in gura
lalitica imi pare bine sa mai citesc despre voi
tomaca ce scumpi trebuie sa fi fost ochisorii lui Tudor bine ca v-ati lamurit si ca e ok
atat am reusit sa recuperez
trimit ca nu ma mai lasa
o noapte linistita! ( sau ne depinde cum doriti ca doar e iz de sarbatoare)
LMA tuturor indragostitilor!
Dragos Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
xela_07 spune:
Bea - ce coincidenta cu cartea si pasajul despre intarcare, multumim mult ca te gandesti la noi .
Simply - ai grija de tine ca nu e de glumit cu stresul/noptile nedormite. Las-o si tu mai usor, acum ce mai inveti?
Myky - uite ca v-a citit sorina cu exudatul la toti, hai ca treceti voi si peste asta ...
Micki - va invidiez sincer cat sunteti de romantici. Bravo voua !!!
Tomaca - bine ca te-ai mai linistit cu radiografiile, deci dosar aranjat zici ... asta e mana-n mana cu excelul clar .
Am avut si eu azi un copil super mega marait, sorina m-am gandit la tine de multe ori ca la voi toate zilele sunt asa, of of
Eleysa spune:
Tomaca bine ca ai scapt de stres si de griji si ca te-au lamurit ce si cum ...
Xela hai ca m-ai amuzat...credeai ca m-am apucat de treaba..pai si ce ..daca ma apucam de treaba nu mai aveam timp de voi ...hmmm...sper sa nu fie asa ...urmatoarea pe lista e a lui Doldo ...acum citesc "totul se intampla inainte de 6 ani" si mi se pare fantastica ...deocamdata sunt mandra de mine ...constat ca cu ajutorul vostru am reusit sa fiu cat de cat o mamica buna
...
acum am intrat mai mult sa las pentru fetele de mofturosi un citat din cartea lui tanti Savin:
In jurul varstei de un an, un copil se arata a fi putin mai dificil si msnanca mai putin bine. Sa nu fim surprinsi, deoarece daca ar continua sa manance la fel ca inainte, curand l-am putea duce la circ, ca pe un fenomen. Copilul isi manifesta individualitatea in preferintele alimentare. In plus, ca si la adulti, apetitul sau variaza de la o zi la alta si de la o saptamana la alta. Deseori o mama se nelinisteste vazand copilul care mananca prea putin. Contrariata si speriata, mama incearca sa-l forteze sa manance. Din acest moment intram intr-un cerc vicios. Cu cat mama insist#259; mai mult, cu atat copilul este mai capricios si ostil. Cu cat mananca mai putin, cu atat mama se nelinisteste mai tare. In scurt timp mama se gaseste in fata unei probleme, acolo unde nu era de fapt nici una, cu putin timp inainte."
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Gata ma retrag de la calculator ...ii las si pe altii ... ma duc cu pitica mea draga spre taramul viselor ...sper eu
Noapte buna va dorim !!!
Mamica mandra de odorul ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Tomaca bine ca ai scapt de stres si de griji si ca te-au lamurit ce si cum ... ![]() Xela hai ca m-ai amuzat...credeai ca m-am apucat de treaba..pai si ce ..daca ma apucam de treaba nu mai aveam timp de voi ...hmmm...sper sa nu fie asa ![]() ![]() acum am intrat mai mult sa las pentru fetele de mofturosi un citat din cartea lui tanti Savin: In jurul varstei de un an, un copil se arata a fi putin mai dificil si msnanca mai putin bine. Sa nu fim surprinsi, deoarece daca ar continua sa manance la fel ca inainte, curand l-am putea duce la circ, ca pe un fenomen. Copilul isi manifesta individualitatea in preferintele alimentare. In plus, ca si la adulti, apetitul sau variaza de la o zi la alta si de la o saptamana la alta. Deseori o mama se nelinisteste vazand copilul care mananca prea putin. Contrariata si speriata, mama incearca sa-l forteze sa manance. Din acest moment intram intr-un cerc vicios. Cu cat mama insist#259; mai mult, cu atat copilul este mai capricios si ostil. Cu cat mananca mai putin, cu atat mama se nelinisteste mai tare. In scurt timp mama se gaseste in fata unei probleme, acolo unde nu era de fapt nici una, cu putin timp inainte." Mamica mandra de odorul ei |
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
simplicity spune:
citat din mesajul lui xela_07 Bea - ce coincidenta cu cartea si pasajul despre intarcare, multumim mult ca te gandesti la noi ![]() Simply - ai grija de tine ca nu e de glumit cu stresul/noptile nedormite. Las-o si tu mai usor, acum ce mai inveti? |
![](japonez.gif)
Fac cursuri de limba engleza,ca sa imi obtin certificatul de atestare cunostiinte
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Buna seara spre dimineata!
Dany ma bucur ca vestile sunt mai bune, pup micul accidentat.
Simply wb si bafta cu examenul pt atestat!
Sa zic si eu de valentinesu' asta ca asa m-au deranjat unii....
Eram azi la Mega si erau doi, un el si o ea pe la 35 de ani asa si se sarutau frateee, ziceai ca sunt adolescenti fara minte. Adica na...poate ca nu-s eu prea romantica dar chiar asa te saruti si te pipai stand la rand? Faceam si eu de astea dar in adolescenta, poate ca imi iau ceva rosii, oo dar mi se pare deplasat pt un cuplu la varsta asta.
Revin.....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Am revenit cu urarile pt gazela noastra:La Multi Ani Mihaela!
Iti doresc ca toate lucrurile frumoase pe care le faci sa se intoarca inzecit la tine!Sa fiti mereu sanatosi, sa va iubiti mereu ca acum si sa fiti fericiti impreuna toata viata (toti 3)! Sa te
bucuri mereu de nazdravaniile scumpului de Luca si sa fii mereu
rasfatata de catre JM pt ca o meriti din plin!
In mine poti sa arunci cu tot felul de bunatati cu care te-ai gandit sa faci cinste, nu refuz nimic, ba o sa sting chiar si cu un .
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
La multi ani Mihaela
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata
O zi frumoasa,un an linistit,o viata implinita sa ai
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Buna seara spre dimineata! ![]() Simply wb si bafta cu examenul pt atestat! _ Mirela si ![]() |
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Ce mai face Mara?
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi: