Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

[size=5]LA MULTI ANI DECENUELA!!!![/size=5]

Dece iti doresc sa fii mereu fericita ca acum. Luca e un baietel tare norocos ca are o mama ce-l iubeste asa de mult, si pe deasupra e si frumoasa, desteapta, cu un simt al umosrului deosebit si cu o inima maaaare
Sa fii sanatoasa si sa-l tii pe Jiji cat mai mult langa tine, ai pe mail-ul comun ce se intampla daca-l scapi din mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara... mama da ce-a fost azi p-aici...

Myky imi pare rau de diagnostic ... dar imi pare bine ca ai aflat cum stau lucrurile. Este un punct de plecare spre insanatosire.
Bea lasa lucrurile sa vina de la sine si o sa vezi ce bine se aranjaza toate. Eu am renuntat sa imi mai fac griji pt viitor si stii ce linistita sunt. Imi da Dumnezeu exact cat si cand am nevoie.
Alexia asta este un moment foarte greu pentru voi toti. Succes la noul loc de munca si acomodare cat mai usoara copiilor.
Ele esti o mamica de nota 10
Ruxita mi-a placut maimutzareala
Simpli ma bucur ca sunteti mai bine. Si voi aveti maselute?
Danyelana una fierbinte si una rece. Lasa ca asta rece trece repede. Ce bine ca v-ati mai linistit.
Tomaca vesti bune si de la voi. Bravo. Ma bucur.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LA MULTI ANI, GAZELA, mandra mamica a lui Luca!

Decenuela,
sa traiesti, sa fii sanatoasa si norocoasa, iubita si sa iubesti,
si sa te bucuri cat mai mult de lumina ochilor tai!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI DECENUELA !!!

Iti doresc sa fi sanatoasa ca sa te poti bucura minunea ta pana la adanci batraneti

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Ce mai face Mara?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Daca m-ai intrebat, zic.
N-are niciun dinte!
Merge destul de mult singura, dar pleaca rar din proprie initiativa; cand e la san insista sa-mi dea mie suzeta si cand ma fac ca o sug i se umplu ochii de fericire ; ma hraneste cu ce are in manuta, cateodata imi si mesteca ; imi intinde obiecte si zice "da" (cu a din matura); chiuie cand incep sa o dezbrac sa o duc la baita; cand spun cuvantul tztatza sau tzitzi se prezinta la mine si doreste sa suga; a inceput sa manance semnificativ, lucru care ma bucura enorm; ma piaptana; lipeste magneti pe frigider; danseaza, cam atat imi vine in minte.
Si lucruri mai putin placute: se urca pe masa si pe mobila, dupa care trage de monitor/tv si a trebuit sa-mi mut 99% din lucuri sus, unde nu are acces, pt ca am gasit-o rozand la peria dintr-o trusa de machiaj...era mov pe la gura. Cum aude apa curgand in cada si gaseste usa deschisa se duce si-mi inchide apa, iar de vreo 2 zile se ridica in picioare in scaunul de masa (tb sa o prind in centuri de acum) si se uita la porumbeii de pe blocul vecin; cand o pun in patut arunca jos absolut tot ce exista in patut, mori de ras daca o vezi cat de serioasa e...pana nu termina de aruncat tot nu se opreste.

Ti-am zis, daca m-ai intrebat...

mica printesa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Decenuela!!!

Viata ta a capatat alt sens, de cand i-ai vazut okisorii lui Luca pentru prima oara..........iti doresc ca aceasta iubire/fericire sa dureze pe putin 40 de ani...sa fiti fericiti toti 3 si sa aveti grija de Luca.....
Sa fii sanatoasa, iubita, rasfatata si fericita alaturi de cei pe care ii iubesti forte mult!!!
Un mic cadou pentru tine...

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Ce mai face Mara?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Daca m-ai intrebat, zic.
N-are niciun dinte!
Merge destul de mult singura, dar pleaca rar din proprie initiativa; cand e la san insista sa-mi dea mie suzeta si cand ma fac ca o sug i se umplu ochii de fericire ; ma hraneste cu ce are in manuta, cateodata imi si mesteca ; imi intinde obiecte si zice "da" (cu a din matura); chiuie cand incep sa o dezbrac sa o duc la baita; cand spun cuvantul tztatza sau tzitzi se prezinta la mine si doreste sa suga; a inceput sa manance semnificativ, lucru care ma bucura enorm; ma piaptana; lipeste magneti pe frigider; danseaza, cam atat imi vine in minte.
Si lucruri mai putin placute: se urca pe masa si pe mobila, dupa care trage de monitor/tv si a trebuit sa-mi mut 99% din lucuri sus, unde nu are acces, pt ca am gasit-o rozand la peria dintr-o trusa de machiaj...era mov pe la gura. Cum aude apa curgand in cada si gaseste usa deschisa se duce si-mi inchide apa, iar de vreo 2 zile se ridica in picioare in scaunul de masa (tb sa o prind in centuri de acum) si se uita la porumbeii de pe blocul vecin; cand o pun in patut arunca jos absolut tot ce exista in patut, mori de ras daca o vezi cat de serioasa e...pana nu termina de aruncat tot nu se opreste.

Ti-am zis, daca m-ai intrebat...

mica printesa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

trebuie sa fie o dulceatza, mi-o si inchipui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aaaaa si pentru ca Yannis cum ii scot pampersu in cada sa il spal face repede si pipi si uneori caca ma gandesc ca poate e vremea sa ii iau o olitza.
cum vi se pare asta? http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-P4324-My-Potty-Friend/dp/B001QCY4LC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297671166&sr=1-1

Merita banii?

Astept pareri/sugestii mai ales de la mamici de bb 2 si mamicile de bb 1 care folosesc olita. Are rost sa iau nava spatiala sau orice oala isi face treaba?

de Yannis

Arata foarte misto olitza, cred se poate folosi si ca reductor capacul dupa cum vad eu pe cutie. Cred ca e si comoda, nu degeaba e asa scumpa , si mie imi place.
Eu i-am luat una simpla si o folosim cu succes: la fiecare trezire o pun si face pisu, iar cu kk tre sa fiu pe faza la primul scremici, dar de obicei nu o scap; un pont pentru cine vrea: tineti olita langa o sursa de caldura sau clatiti-o cu apa calda inainte sa puneti copilul in ea; ganditi-va ce bine e cand te asezi pe un colac cald...

Mergi la inceput

Tomaca mi-ar placea sa incerc bibe de sticla, pentru ca astea de plastic mi se par ca miros.......a detergent

bag si eu o tona, si degeaba clatesc cu apa mult multa(ca eu nu platesc apa....vine din/de la natura) si le spal cu apa fierbinte.........si le clatesc de le ies okii, le si schimb macar o data la luna..da tot degeaba

de ex sticla din care bea apa, pe dupa masa asa miroase a pur.............eu cu de aia spal sticlele, de portocale..........de numa
ma mir cum de bea ivan din el.........

si aia o spal zilnic....sau si de doua ori
si deja ma exaspereaza..............................

nu stiu cum sa fac............

NU AM PRIMIT MAIL>>>>

nyny...............cum stati cu masa de noapte.....a functionat??????

tin sa va anunt ca la Ivan ii place foarte mult milumilu'............
il bea dintr-o rasuflare.............

ELE da sticle de plastic am , primii pasi fara BPA.....

o sa las lucrurile sa vina de la sine..........si o sa vedem ce a fi...........

ma duc sa dorm..........
sper sa pot
ca nu am somn deocamdata..........

lipsesc multe mamici........cred ca trec prin perioada urata de dinti, sau sunt solicitati de pufi la maxim si de treburile casei........

Simply imi pare rau ca a fost o perioada nasoala...........sper sa fie mai bine..........

XELA>>>>>normal ca ma gandesc la voi...cum sa nu?
si citesc fiecare post...si receptionez, ca prin minune tot, ca nu stii ce si cand o sa imi foloseasca si mie..........

si imi place sa ajut oamenii, daca pot....cu mare placere, mereu..........

mire..........nora mea tot nedintoasa...........
aoleu si cand or sa iasa o sa iti faca peri albi, ca ies toti...........
sper sa nu fie chiar asa de rau.........si sa suporte altfel durerea daca e mai mare..........
la ivan primii doi au iesit la 4 luni jumate..........e mult de atunci............am pozele da le pun numai maine........

oki
nopate buna copii!!!

Mergi la inceput

acum am vz si eu olita,.......super tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca vrei poti sa o iei....bineinteles........si sa aveti noroc la el.........sa stea cand trebuie......

Mergi la inceput