Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi. in primul rand LA MULTI ANI PUFILOR CARE IAM RATAT ZILELE ASTEA. noua ni sa stricat monitorul, am umblat poate poate il reparma dar pana la urma am facut rata la alt monitor. eu ma tratez ca sapt tercuta am facut o bronsita urata, am stat cu masca prin casa, miau iesit si analizele facute la gat si nas(inainte de a ma ibolnavi) si surpriza neplacuta ![]() ![]() ![]() ![]() piciul e si el maarit, plangacios, noptile franjuri... asteptam sa vedem ce dinti uremaza sa iasa. arwen bine ai revenit. eu nuti mai zic nimic ca tiau spus fetele tot ce trebuia, esti o mamica super pt darius si sa dea Dumnezeu ca de acum incooc necazurile sa va ocoleasca mami. ![]() ma dus sa scot rufele si revin daca nu mi se trezeste piticul _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Sanatate multa
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danasor spune:
citat din mesajul lui decenuela caut pe net sa-mi iau bilet la SCORPIONS...cik e ultimul turneu...am fost tare lesinata dupa muzica oamenilor astora...si ma leaga atatea amintiri ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
sper ca ai gasit belet, eu cand ii aud devin nostalgica... imi amintesc de prima mea plecare la mare de capul meu: intrasem la liceu si mama m-a trimis in tabara la mare cu gasca lui frate-miu care era cu 4 ani mai mare, a fost suuuuper.... eiii ale tineretii valuri
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Va las Cafea muulta si buuna....
Si daca tot e sarbatoare....
www.zastavki.com/pictures/1024x768/2009/Food_Pizza_Cheese_and_pizza_012874_.jpg" target="_blank">Sa papam ceva buun..... si inca ceva si gata........Yammy
pofta mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
danasor spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 Happy valentine's day!!! eu intru rapid............. am pus 4 poze la mine in album despre intarcare.am gasit aici intr-o carte la mine, in House of Guides si am crezut ca e interesant......... nu stiu daca se paote citi..........daca nu sa imi ziceti sa fac atfel............ oki???????????? o sa pun si poza sa vedeti cum arata maselele...........dar nu acu ca ma grabesc sa ma culc langa ivan.dar parca vad, pana ajung se trezeste.............:(((( noi.......... nu cred ca mai are acelasi farmec valentinu ca si pana acum....... aseara mi-a zis sotul, ca lui nu ii trebe o zi specaiala sa imi zica ca ma uibestwe.........ca el oz ice in fiecare zi de tz ori si ca in ziua aia nu ma iubeste ami mult, ci la fel.............am ramas ![]() bine mah, daca tu zici....................... la BB2 nu e bagat in lista.......... decat se vorbeste adik noi daca sa facem sau sa nu facem cum o fi daca va fi mai rea....... oare cum va fi cu lumea? oare e bine sa o facem acum? oare o sa avem bani suficienti sa le dam tot xce au bnevoi la amandoi? oare apucam sa facem ce ne-am mai propus?la casa,........... etc.etc...........etc............... stiu ca in halul asta nu mai fac veac, [red]dar eu zic da DD le stie mai bine si ca o sa ne indrume El in directia buna, si daca e , daca are deja o viata bine prestabilita de catre El, sigur va veni, si daca are DD scopuri si lucruri pe e sigur se va naste si va fi sanatoasa.............in rest........ fuggggggggggggggggggg Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) [b]You are perfect...to me... |
ce sot dragutz ai, bravo !
si cu ce ai scris mai jos tare dreptate ai
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
danasor spune:
citat din mesajul lui Nik0le![]() danasor, tin sa-ti spun ca A e foarte tare! Am ramas cu gura cascata cand ai povestit cum ti-a adus telecomanda, nu numai ca intelegea despre ce vorbeai, ba mai stia si unde era si ti-a si adus-o! ![]() ![]() Si pentru mine e o zi obisnuita azi, am deja rufe la spalat si planuri de gatit (m-ati omorat cu creme a la crema aia, am prestat-o saptamana trecuta si a fost asa buna, ca azi o fac din nou...). ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cred ca nu am fost pe faza cu creme a la creme, da un link te rog cand ai sa poti, desi oficial sunt la cura de slabire
![](pofticios.gif)
danasor spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Citeam si eu ce zicea Ruxita... Si mi-am amintit ca io-s aia din poveste. Pai uite asa: trambitzam tot timpul, pe forum, ca fac nopti albe, ca fac ce si cum trebuie, ca sa imi culc copilul in patut. Si da-i si lupta si da-i si lupta. Dupa atata timp, ghici rezultat: am demontat patutul si dl doarme cu noi. ![]() Apoi despre sarbatoritii cu nume Valentin si Valentina: - pana in 1969 era Sf Valentin pe 16 febr. Dar au renuntat din cauza ambiguitatilor datelor. Acum ii zice Sf Mucenic Valent (nu Valentin). Pe 16 febr. - in 2010 pe 24 aprilie a fost Sf. Mucenic Valentin(anul asta nu e pt ca pica Pastele atunci). - asa este si Sf Mecenita Valentina, pe 10 febr. Acum...sotul meu...Valentin pe nume...nu refuza nici o urare, oricand o primeste ![]() Ma intorc la puiul meu, cel chinuit de durerile de gingii...ii ies masele si sus...si jos...of of of... ![]() ![]() ![]() |
Sa-ti traiasca sotzul si sa fiti mereu o familie frumoasa si fericita ca acum!!!!
danasor spune:
citat din mesajul lui alexia28 Buna fetele, Vreau sa urez si eu pufuletilor ca isi serbeaza in urmatoarele zile primul anisorLA MULTI ANI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI! ![]() ![]() ![]() La mine este ultima zi de stat acasa, de maine incep serviciul dupa 3 ani ![]() Natalia a fost prima ei zi la gradi si a fost extrem de incantata. Asa ca s-ar putea sa intru doar in weekend pe forum ![]() Aaa, pt fetele cu cremutza, la noi se vad foarte bine efectele dupa numai o saptamana ![]() www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Bafta la serviciu si felicitari Nataliei pentru prima zi de gradinitza!
danasor spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() Am cam absentat,m-am bagat la citit cartile de pe transfer,invatat pt scoala,Ariana care e bestiala-atata e de scumpa ca nu pot sa nu stau sa ma joc cu ea cand ii vad mutritele ![]() Eu de o saptamana incerc sa o adorm si altfel decat la san,adica in brate(nu pot sa o invat sa adoarma direct singura ca mi se pare prea mult dintr-o data),au iesit maselutele(3 la numar si a 4 a pe drum,greu a fostttttttt pt ea si pt mine la fel);prin urmare cam adoarme in brate ziua si somnul de seara(noaptea nu fac drumuri deci ii servesc LM); Am citit si discutat cu medicul despre cum e mai bine sa inveti un copil sa adoarma singur sau nu la san,cum sa ii scoti mese de lm-concluzia mea: cel mai bine e sa o dezveti ziua si la final seara,noaptea Am avut o perioada grea(mi-e frica ca o sa ajung mai rau ca femeile care erau la lagare):nopti nedormite,nu puteam manca nimic,imi venea sa ![]() Alexutzza si la Ariana se vad de mult timp caninii,dar vad ca nu vor sa iasa....nu stiu ce sa iti spun cat dureaza,inarmeaza-te cu mult rabdacol,eu sper sa nu aiba dureri Yannis si nici alte reactii ![]() Nu mai stiu ce am citit,revin.... Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
super ca ai reusit s-o adormi fara san
![](punk.gif)
sa ai grija mare de tine
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ce de-a maselutze avem
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
danasor spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare ![]() Si sa aveti o zi plina de dragoste ![]() ![]() ![]() Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita ![]() ![]() ![]() Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat. Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna. Pupici si multumim ca va ganditi la noi. ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Bine ca v-ati mai linistit, ca este rezolvare
![](floare.gif)
sorry pentru accident, sa treaca repede
![](pupic.gif)
danasor spune:
citat din mesajul lui tomaca Nu m-am laudat si eu cu al meu copil care ieri a dormit somn de pranz 4 ORE!!! ![]() ![]() S-a trezit mai tarziu dimineata, pe la 8 asa ca a fost mai vioi pana la pranz cand i-am dat fructe (dupa ce m-am intors de pe la doctori cu radiografia lui). Dupa aceea hai la plimbare si ne-am plimbat vreo ora. Pe la 2.30 fix, copilul adoarme in carucior chiar in fata casei. Despachetat tot tacamul, nicio reactie, somn tun. Dupa o ora, trezit direct in fund cu plansete. L-am linistit in patul mare si n-a adormit (adica a inchis ochii) decat cand am pus capul pe capul lui. Si dupa aia, 3 ORE. Am facut mancare, alte admin, dupa care si noi la culcare. Ziceam macar juma'de ora. Dar am constatat ca e intuneric si copilul meu tot doarme si ma lasa sa lenevesc. Asa ca am avut pranz si cina la ora 7 seara si am plecat in vecini (rude). Acolo a primit o prajitura barny (de la verisoare tot asa mici). Eu n-am vrut, dar tasu i-a dat. Doamne ce se mai bucura. Ce mai zice miam-miam si se ridica la masuta, mai musca o gurita, mai pleca, iar se intorcea si uite asa ii faceau ochii ![]() Ce grumand mai e frate, asa face la mance. Doamne, seamana cu mine ! ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
4 ore is ceva...
![](punk.gif)
si noi duminica dormim... e cam singura zi cand luam masa cu totii si ne f-ura o lene dupa...
![](icon_smile_big.gif)
i-am dat si eu barny dar nu prea i-a placut