Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Acolo a primit o prajitura barny (de la verisoare tot asa mici). Eu n-am vrut, dar tasu i-a dat. Doamne ce se mai bucura. Ce mai zice miam-miam si se ridica la masuta, mai musca o gurita, mai pleca, iar se intorcea si uite asa ii faceau ochii , singur fara vreun ajutor. Parca zicea, mama ce buna e, zarciobii astia de parinti, nu-mi dau si mie asa ceva. Cand s-a terminta si am aruncat ambalajul, l-am vazut cum se ridica pe masuta si linge frimiturile de pe masa.

Ce grumand mai e frate, asa face la mance. Doamne, seamana cu mine !

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

ce tare ai fost,mi-l si imaginez pe Tudor

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Si astazi am reusit sa ma linistesc cu radiografia lui Tudor. M-a trimis cineva la un doctor pneumolog de adulti, dar care are si o colega de copii. Cand am ajuns acolo am vazut ca este o instituie care urmareste bolnavii de TBC si alte boli grave de plamani, deci doctori specializati pe asa ceva.

Doctorita de adulti s-a uitat pe radiografie, a zis ca ea nu vede nimic problematic, s-a uitat peste analize, i-am povestit eu de multele cazuri din familie de astm si bronsite asmatiforme si mi-a dat o gramada de sfaturi ce-i de facut in viata sa nu-i apara asa ceva. A vazut si pe analize la limita superioara niste monocite, semn ca are predispozitie la alergii. Si ca da, posibil sa fie o reactie mai puternica la Prevenar. M-a intrebat daca a facut BCG in maternitate si daca are 3 mm semnul. I-am raspuns ca da, chiar a facut o reactie mai purulenta dupa cum mi-a zis pediatra. "Pai asta ar putea fi un motiv de micile si putinele calcifieri care se vad. Are un organism care reactioneaza mai tare". Sper eu nu prea tare ca da in alergii si astm.
Dupa care vine si pediatra cu radi o imana si intreaba cine e mama (un fel de cine e nebuna). Ma ridic si zic ca eu si ma intreaba ce are copilul? Ii explica cealalta doctoritza ca vreau sa aflu de ce apar acei micronoduli. "Pai la varsta asta copiii pot sa aiba mucus pe care il inghit si se duce acolo. Nu e nimic. Putem face IDR ca sa va destresati dvs, dar stresam copilul". Ce-i drept mucus are si vascos ca-l aud cand se inmoaie. Si m-a mai intrebat daca sunt doctor (dosar beton cu toate examinarile) ca numai aia sunt asa .

Ok, bine am inteles, sunt nebuna, dar macar mi-a dat si mie cineva niste explicatii cu baza medicala pt acele mici opacitati. Nu doar "m-ai veniti peste o luna sa-l mai ascultam, dar e ok." Asa exista o explicatie.

Dar trebuie sa iau in serios partea cu alergiile si astmul ca la cum e sora mea, mi se ridica parul in cap.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Tomaca Cum e viata in Calarasi? . Depinde la ce te referi. In general este un oras amortit. Nu prea ai unde sa te duci cu copiii, mai ales iarna iar ca adult in afara de baruri, pizzerii, restaurante la fel nu ai unde merge. Mi-as fi dorit sa spun mai multe... dar nu prea am ce.

trimit ca de 3 ore ma chinui

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Da, dar cine sta vara cu burta la soare si arunca batul in balta si prinde peste pe faleza?
Glumesc. Stiu cum e, ca am rude. Pt mine calarasiul este orasul de unde mancam vara inghetata odata pe saptamana. Topita, pana ajungea unchiul cu ea.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Ma tot gandesc la Cris.d,daca a reusit ceva cu intarcarea,poate ne spune si noua vreun mic secret,eu inca nu l-am descoperit,incerc sa o obisnuiesc cu LV si vad ca serveste cate putin zilnic din canita cu cioc,vad ca nu mai prosteaza daca nu e adormita la san,sper ca daca am multa rabdare si calm,multa vorba duioasa sa reusesc sa fac aceasta trecere mai usor;

Spuneau la un moment dat Ruxita si Dece de sentimentele care le-au cu "alaptatul",ce fac micutii,asa e si Ariana,vrea cateodata sa se dea jos din pat cu tot cu tztz(ca urmare am o adevarata rana la san)....

O sa fie bine,trebuie sa fie

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Si astazi am reusit sa ma linistesc cu radiografia lui Tudor. M-a trimis cineva la un doctor pneumolog de adulti, dar care are si o colega de copii. Cand am ajuns acolo am vazut ca este o instituie care urmareste bolnavii de TBC si alte boli grave de plamani, deci doctori specializati pe asa ceva.

Doctorita de adulti s-a uitat pe radiografie, a zis ca ea nu vede nimic problematic, s-a uitat peste analize, i-am povestit eu de multele cazuri din familie de astm si bronsite asmatiforme si mi-a dat o gramada de sfaturi ce-i de facut in viata sa nu-i apara asa ceva. A vazut si pe analize la limita superioara niste monocite, semn ca are predispozitie la alergii. Si ca da, posibil sa fie o reactie mai puternica la Prevenar. M-a intrebat daca a facut BCG in maternitate si daca are 3 mm semnul. I-am raspuns ca da, chiar a facut o reactie mai purulenta dupa cum mi-a zis pediatra. "Pai asta ar putea fi un motiv de micile si putinele calcifieri care se vad. Are un organism care reactioneaza mai tare". Sper eu nu prea tare ca da in alergii si astm.
Dupa care vine si pediatra cu radi o imana si intreaba cine e mama (un fel de cine e nebuna). Ma ridic si zic ca eu si ma intreaba ce are copilul? Ii explica cealalta doctoritza ca vreau sa aflu de ce apar acei micronoduli. "Pai la varsta asta copiii pot sa aiba mucus pe care il inghit si se duce acolo. Nu e nimic. Putem face IDR ca sa va destresati dvs, dar stresam copilul". Ce-i drept mucus are si vascos ca-l aud cand se inmoaie. Si m-a mai intrebat daca sunt doctor (dosar beton cu toate examinarile) ca numai aia sunt asa .

Ok, bine am inteles, sunt nebuna, dar macar mi-a dat si mie cineva niste explicatii cu baza medicala pt acele mici opacitati. Nu doar "m-ai veniti peste o luna sa-l mai ascultam, dar e ok." Asa exista o explicatie.

Dar trebuie sa iau in serios partea cu alergiile si astmul ca la cum e sora mea, mi se ridica parul in cap.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Ma bucur ca te-ai mai linistit ,sper sa nu aiba problemele cu alergiile,cu astmul....sa fie totul bine

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Haircut Sincere condoleante, imi pare rau ca nu imi gasesc cuvinte consolatoare,atatea nenorociri offf

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Buna fetele,

Vreau sa urez si eu pufuletilor ca isi serbeaza in urmatoarele zile primul anisorLA MULTI ANI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI!
La mine este ultima zi de stat acasa, de maine incep serviciul dupa 3 ani, este un job nou, am sufletul prastie pt Tudy al meu care ramane cu bona dar nu avem incotro, nu ne mai putem descurca altfel.
Natalia a fost prima ei zi la gradi si a fost extrem de incantata. Asa ca s-ar putea sa intru doar in weekend pe forum

Aaa, pt fetele cu cremutza, la noi se vad foarte bine efectele dupa numai o saptamana nici sotului nu i-a venit sa creada, acum o saptamana ma speriase ca nu crede ca scapam de dr, ca am facut prostie ca nu l-am decalotat cate putin cum a spus dr.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

sa ai spor la noul servici!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am cam absentat,m-am bagat la citit cartile de pe transfer,invatat pt scoala,Ariana care e bestiala-atata e de scumpa ca nu pot sa nu stau sa ma joc cu ea cand ii vad mutritele plus momentele ei mai putin bestiale;

Eu de o saptamana incerc sa o adorm si altfel decat la san,adica in brate(nu pot sa o invat sa adoarma direct singura ca mi se pare prea mult dintr-o data),au iesit maselutele(3 la numar si a 4 a pe drum,greu a fostttttttt pt ea si pt mine la fel);prin urmare cam adoarme in brate ziua si somnul de seara(noaptea nu fac drumuri deci ii servesc LM);

Am citit si discutat cu medicul despre cum e mai bine sa inveti un copil sa adoarma singur sau nu la san,cum sa ii scoti mese de lm-concluzia mea: cel mai bine e sa o dezveti ziua si la final seara,noaptea

Am avut o perioada grea(mi-e frica ca o sa ajung mai rau ca femeile care erau la lagare):nopti nedormite,nu puteam manca nimic,imi venea sa numai cand ma gandeam la mancare,acum imi e mai bine,dar sunt obosita,cred ca stresul e de vina si noptile nedormite(voi aveti insomnie si dureri de picioare?)

Alexutzza si la Ariana se vad de mult timp caninii,dar vad ca nu vor sa iasa....nu stiu ce sa iti spun cat dureaza,inarmeaza-te cu mult rabdacol,eu sper sa nu aiba dureri Yannis si nici alte reactii

Nu mai stiu ce am citit,revin....

Motto-ul de azi:

si la Yannis se vad inca de dinainte sa ii apara primii dinti, dar acum sunt f inflamate gingiile acolo si sub ei (unde ar trebui sa sparga) gingia e f moale si creatza si mai sangereaza uneori....

Merci de raspuns

Tu ai grija de tin da? Acidul Folic ajuta mult la asimilarea celor ce le papi (cat apuci sa papi) si la maybe baby . Poti incepe sa iei si un complex de vitamine pre-natale sa te mai ajute sa lupti cu oboseala

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare

Si sa aveti o zi plina de dragoste

Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita . Acum va fi urmarit de un medic acolo si avem iar control peste 3 luni, pe 9 mai. Ne sa fie totul bine.

Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. A cazut in bucatarie cu gura de perete (am un perete cu caramida aparenta ) si si-a spart buza si s-a jupuit pe nas si gurita Cand l-am vazut plin de sange am zis ca lesin. Eram si eu si sotul cu el in bucatarie si totusi a reusit sa cada... Dupa ce ca toata ziua fusese marait di cauza de dinti... L-a urgenta doar l-au dezinfectat (o facusem si eu acasa) si ne-au spus sa-l supraveghem sa nu vomite, sa nu fie apatic si sa-i dam nurofen.
A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat.
Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna.

Pupici si multumim ca va ganditi la noi.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Arthur, l'amour de papa et maman

Ma bucur ca v-ati mai linistit cu inimioara.
Cu cazutul e groaznic stiu cum e sa il vezi cu sange ca si Yannis a cazut mai demult si s-a lovit un pic de marginea de la masuta de cafea .
Si oricum, am constatat ca atunci cand scapa singuri nu se lovesc, sau cand sta numai cu mine care mai si trebaluiesc prin casa si nu ma uit non-stop la el.
Cand te uiti la el ca pe butelie si sunt toti parintii si bunicii posibili in preajma sa il vegheze , apai atunci da cu BUF!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

multumesc de parerile despre olita....dar eu tot roiesc pe net. Am treaba cat cuprinde ptr birou si eu citesc recenzii despre olite si calculez preturi. Nu stiu de ce , dar mi s-a pus pata pe olita aia

Si la mine nu ies petele nici cu Vanish nici cu nimic...

de Yannis

ba da ies. Cu banii dati pe olita, se rezolva pata. Acum m-ai facut si pe mine curioasa. Cum o fi?

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mie mi se pare f asemanatoare cu toaleta de om mare si mi se pare ca sta mai sus de sol (nu-l vad pe Yannis stand pe o olita f joasa). ai are si muzicutze...cam asta mi-a placut.

de Yannis

Mergi la inceput