Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALE-felicitari ptr intarcat,ma bucur ca e linistit alessa.sper sa fie bn si ptr tine,sa scapi repede.mie mi-a trecut de la sine,dupa ce el n-a mai supt.cat despre pranzo,lascia stare,niciodata nu avem preagatit si suntem mereu la treaba.eu nu stiu cum e...macar ma consolez sa aud ca si la altii e la fel.
nici eu nu prea pot sa scriu cand e davide,daca ne vede la comp cere muzica dev a lui -tipo gummybear song-si nu prea vreau sa-l obisnuiesc sa stea lipit la comp.asa ca intram cum putem,cum apucam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Alexandra, cu putin noroc scapi repede de lapte. Trebuie doar sa storci sanii daca devin prea tensionati.
daviduca...si eu sunt de acord cu nido...dar mai are timp...nu neaparat acum. Oricum, inainte de a intra la gradi va merge si la nido...Nu e nimic hotarat inca.Ma bucur ca Davide e mai bine

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Si eu pe fuga...
picea ii trage cu tusea noaptea mai ales, daca o tin acasa cine o mai urneste dupa...sper sa nu faca febra ca e perioada virozelor

Abrambu v-ati lamurit,dar nu e usor sa accepti un diagnostic...intrebari cred ca mai ai??

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

Am fost sa ii iau fetei costumul de carnaval (Tinky Winky, ala pe care il vroia).

Am intrebat de AC pt. ca si eu i-am cerut ieri ginecologului. SI mi-a dat tot Estinette, da' am pierdut trenul luna asta, astept urmatorul ciclu. Asa ca, nafi, astept sa vad cum te gasesti cu ele.

kemsy - stiu ca sunt si aici Harmonet, eu aici le-am luat ... acum 5 ani. Mamaaaa, ce mult am de cand sunt in Italia . Acum astea pe care mi le-a prescris cica au un dozaj mic de hormoni si pretul e la jumate (costa 6,70 euro). Ginecologul a zis.

Grea decizie, nu stiu ce sa zic .. nido sau bona. Sunt 100% pt. asilo/scuola materna, da' de nido nu ma pronunt ca nu stiu. Bafta si sa luati decizia cea mai buna pt. L.

georgy - asta asa e, aici si-au dat interesul, am aflat un diagnostic clar, chiar daca dur. Stiu ca in Ro e mai dificil cu sanatatea si ingrijirea medicala. Aici, la sb generale era un sb despre boala lui G., deschis de o mamica din Ro, cu un copil bolnav de aceeasi boala. Si asa e, in Ro nu stie unde sa mearga, cine sa-l trateze, fiind o boala ff rara. Dar vale si pt. alte boli mai raspandite. Nu stiu ce sa mai zic ... D-zeu a vrut asa si trebuie sa accept ca sa nu innebunesc.

roxali - medical nu mai am intrebari ... e dur tot ce ni s-a spus, da' asta e. Pana si medicina nu aare raspunsuri la toate. Ca altfel nu ar mai fi oameni bolnavi. Cu D-zu sunt mai putin impacata pt. ca, fara modestie, cred ca nu meritam asa ceva. Stiu, avem pacate, ca fiecare dintre noi, dar nu asa de grave, ca sa zic asa, pt. a trece prin aceasta durere. Poate aici sa mai am de lucrat cu D-zeu si mine insami, sa accept.

daviduca - testele ni le-au propus ei, fac parte din percorsso normal, din punct de vedere medical. Fiind vorba de o boala genetica rara. Si am acceptat pt. linistea noastra ... poate si de aici vor mai veni raspunsuri, nu stiu ... De aia spun ca ei si-au dat si isi dau tot interesul. Mi s-a propus si consulenta psihologica (gratuita), dar deocamdata cred ca fac fata. Oricum, ii pot contacta in orice moment. Si sunt convinsa ca la o viitoare sarcina, de va fi, vor fi ff atenti cu toate testele si analizele pe care va trebui sa le fac.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

BRAMBU-bun asa,bravo lor ca se ocupa si se intereseaza,uite si consulenza psicologica,nu-i rau,doar sa n-ai nevoie.
deci sunteti prega ptr carnaval....si noi avem costum de tigrotto,l-am luat anul trecut si era tare mare,acum e giusto giusto,ca mi-ai adus aminte si l-am scos din scatola sa-i dau o rinfrescata.aici nu stiu cand e,data exacta,dar langa noi e pe 8 martie si am zi de ferie luata,sa pot sa-l duc.o sa faca si la asilo,si anul trecut au facut.aici trec carri multi si umbla cu caramelle si frittelle la copii,muzica galagie,tare fain.e liber totul,poti sa mergi unde vrei.ma gandesc daca o mai creste davide sa ne bagam si noi la un carro de asta tematic da-l fac ei,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

daviduca - si noi tot cu privitul anul asta. Imi place sfilata di carri, e fain!
SI mi-a mai placut cum a descris kemsy manifestarile de la ea ... tractorul ala care imprastie confetti ... hahhaaaa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!
noi nu avem noutati, totul bine monoton...
eu combat cu Pc-ul de una singura.. credeam ca am l-am pierdut..si steam linistita sa nu-mi pierd si datele din el, dar am prins curaj si mai mesteresc cate ceva la el..ca ma simt parca fara maini, imi lipseste....
elimin pe rand din programe.nici eu nustiu ce mai combin..
azi era intr-o ceata totala, acum vad ca se poate citi si pe forum..cine stie ce oi fi facut

bine ca am reusit sa va citesc si sa ma aggiornez

multumesc mult kemsy ca ai pus linkurile
si multumesc tuturor de complimente si aprecieri!

apropo de dadaca si azilo..
imi dau si eu cu parerea
pentru socializare, integrare..etc ce au mai spus si fetele...as alege azilul.
dar daca ar fi si pentru siguranta unui loc de munca, eu as alege dadaca.. copii sunt imprevidibili cand se imbolnavesc, si oricat ar fi ei, principalii, de indulgenti, pan' la urma au nevoie de om la munca.

petro te imbratisez !..ca nustiu ce as mai putea adauga
e greu cand nu gasim raspunsul la "de ce"?
am si eu multe de ce-uri(bine, ca nu se compara) dar uneori negasindu-le explicatie, tind sa zic: ca asa e "scris", iar noi nu putem preveni nimic din ceea ce e scris.
sper din suflet sa ramai tare!!

vad ca vorbeati de carnaval... nici la noi nustiu cand il fac anul asta.
anul trecut, pe 14 februarie era deja in toi .
si a fost frumos tare. nustiu daca mai tineti minte, ca am pus atunci foto.
nustiu cum va fi anul asta , dar pp ca nu vor fi mai prejos.
apropo de costum, eu ii luasem anul trecut pe Hamtaro..era preferatul ei pe atunci.
anul asta, chiar nustiu ce o sa-i iau si daca-l schimbam(oricum ii vine, ca ii era mare)
abia astept sa vad pozici cu S. in Tinky Winky bine si ceilalti copilasi mascherati de carnaval

nafi spor la pregatiri si va doresc distractie placuta !

ale felicitari lui Alessa!!! baiat mare de'acu..
mai, ce mai trece timpul..

magda bine ai venit !!!sarcina usoara si fara probleme!

pup restul fetelor deocamdata..

trimit acum cersaful sa nu-l pierd.. si sper sa mai reusesc sa intru.. daca merge tot asa m-am scos.. caci pana merg cu el la doctor.. mai dureaza... sa intre intai finantele, mama lor..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!Voi radeti de mine cu carnavalul?

Glumesc
abramburika, in ce duminica mergeti?
slimatei, ce calculator dragut ai avut azi Sa stii ca exact ca tine gandesc...nido sau bona...Pentru loc de munca ai nevoie de stabilitatea unei bone

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...!

andreea.da a ajuns luni fratiorul meu....se vd k sunt ocupata,nu am mai intrat pe forum,am apucat de am citit o data astazi a-2-a oara...tot tp.ul sunt pe drumuri,mancare,curatenie stii cum e...in rest suntem bn!felicitari pt zana maseluta,care a venit....restul nu-mi mai aduc aminte am citit foarte pe diagonala si am apucat de am pus cateva pozici pe forumul comun...acum ma retrag k avem de sarbatorit pe socru si fratiorul azi implinesc anii!gasca!

georgy:sunt bine mamicuto,ma fatai de colo-colo in fiecare zi ...multumim de aprecieri..stii cum se zice aparentele inseala,eu am pus deja 2kg pe mineiar tu numai 11kg ??ma oftic...stai cumintik pana vine mami la tine si asteapta sa ni-l prezinti pe bb Sebastian k e cam devreme!

magda:bun venit printre noi...sarcina usoara in continuare!sa-ti traiasca bebelina!

fetelor bat in retragere k am o caruta de treaba,Denise imi intoarce casa pe dos..asa k fug!mai vb restul trupei va pooooopppppp!

ely mamica 10sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

salut!
Am intrat sa va salut. Nu am apucat sa citesc din urma, dar va multumesc tuturor in avans pt urari!
Suntem acasa de duminica, inca ne obisnuim.. Edi e cumintel, papacios, cam face figurine la somn, dar am noroc cu mama ca mi-l ia si ma mai lasa sa trag un pui de somn la pranz.
Am probleme cu alaptatul.. nu am sfarcuri, si nu poate mititelul sa apuce sanul. Solutia de comproims la care am ajuns e pompa (care formeaza sfarcuri pt cateva minute) apoi un pic la san, si biberon cu laptele muls. Nu suge de fiecare data, dar macar o data pe zi reusim. Am incercat si sfarcurile de silicon, dar n-am reusit nimic cu ele.. Sper numai sa nu pierd lapticul pt ca am inteles ca degeaba stimulez eu lactatia cu pompa, daca nu suge bebe se pierde. Da Doamne sa nu fie asa, ca am lapte sa mai cresc unul
Va pup pe toate
Am pus poze cu gandacelul

Mergi la inceput