Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am uitat link-urile
https://picasaweb.google.com/stafaniaX2/Gennaio2011#
https://picasaweb.google.com/stafaniaX2/Febbraio2011#

Gianina, mamica unui pestisor de aur,http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144290" target="_blank"> Loris Stefan (02.10.2009)

http://pentru-raisa.blogspot.com" target="_blank"> Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Scurt, rapid ... nocturn ...

Va multumesc pt. gandurile bune .

Am fost ... ni s-a confirmat ceea ce stiam pana acum, diagnosticul e ala ... am facut si noi testele genetice (rez. peste 2 luni insa). Rascolitor, dar am rezistat totusi fara sa plang. Doar mi s-au umezit ochiii. S-a mai incheiat un capitol, am mai dat o pagina ...

Acum nu am somn ...

kemsy - ce anticonceptionale ti-a dat dr?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele!!!
Va las o cafeluta|

Abramburica ..ma gandesc ca aici macar ati avut posibilitatea de a avea raspunsuri la tot ce s-a intamplat.Cred ca in Romania ar fi fost destul de greu un diagnostic atat de complex. !

Ely ...ti-am admirat broscuta,a crescut si e o frumusete.Are niste ochi superbi.Si tu arati foarte bine.

Ambra felicitari lui Giorgio pentru maseluta.Lasa ca e bine ca i-au iesit devreme...asa scapati amandoi mai repede de "durerile"care le dau.
Si Giuliei ii ies acum ultimile maselute,sper ca pana vin colicii la bebe sa termin cu masele Giuliei,sa imi ramana doar un maraici!

Stefania ...ce draguta e Stefania la piscina,ce mi-ar place saa mearga si mandruta mea,poate din toamna!

Alexandra...asa-i cu copilasii astia ai nostri...vor toata atentia noastra,nu inteleg ca vrem si noi 5minute de forumit
Sotul meu lucreaza azi la Priverno,aseara imispune..vezi ca maine lucrez in orasul amicei tale de pe forum!

Kemsy..cum merg pregatirile ptr gradinita???Cumsunt noptile acum dupa intarcat?

Ioana...pe unde umbli???

Mamicilor proaspete...ati ajuns acasa???Sunteti bine,bebitii ce fac?

Ieri din cauza ploilor Ionut a venit la 12 acasa,ce bine a fost!Asa am reusit si eu aseara sa-mi mai fac vreo 2 cumparaturi si sa termin bagajul ptr.spital.

In rest...lenevesc,azi noapte am avut vreo 4-5 contractii putin cam dureroase dar la intervale de 30-40 de minute.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 36+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetele,GEORGY-ms de cafea,azi ma bag.
YOANA-totul bn??te asteptam,la un "pahar" de vorba.
STEFANIA-tu incearca vezi cand te lasa comp baga-te repede si da-ne cate o veste.si vezi cum organizezi intalnirea aia,eu ma inscriu ptr iulie,de la firenze in sus...zic si io....
BRAMBU-ma bucur ca a trecut si ai reusit sa fii curajoasa-inca odata,si mai ales ca ati facut si voi testele,la asta nici nu m-am gandit.
NAFI-totul bn???cum mai sunteti cu veveritzu dintzosu???
na,iar am pierdut firul si am uitat juma din ce vroiam sa scriu.bun si asa,revin.
acum ma bag la calcat,dar sunt "on" azi,ca am chef de vorba.sambata e ziua lui cipri,aveti vreo idee de tort ???astept idei.
va,fug la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fete dragi!

profit ca l-am trimis pe sot la cumparaturi si mama e cu Ricky pe picioare ca sa va scriu cateva randuri.

Am citit asa cu rapiduletul ...hai fetelor capul sus , fara depresii ca trece si vremea asta de cacao!

MAGDA - felicitari ptr sarcina si bine ai venit printre noi!

Kemsy, Daviduca sotul a fost acasa toata saptamana , pleaca la munca abia luni De asta nici nu am reusit sa intru caci am fost tot timpul in vazaieli...

Riccardo e bine, se intelege de minune cu mama si se distreaza f bine amandoi. e minunat sa ai pe cineva care se ocupa de copil. e asa un sentiment de eliberare si de relaxare sa poti merge sa faci una alta fara grija lui!

De Valentines ne-am dus la lacul Garda la un restaurant f frumos si am papat caracatita cu sos si mamaliga si peste cu cartofi la cuptor cu rozmarin iar sotul spagheti cu scoici si astea f bine facute. am baut si un vin care era mai mult lichior de-am plecat cam ametiti Eu nu am cumparat nimic ptr marito caci stiam ca nu se agita cu Valentines noi iesind mai mult ca o aveam pe mama acasa cu Ricky. Insa sotul mi-a facut o surpriza si mi-a facut cadou un sirag de margele din acelea cu multe pietre colorate , f frumos

Aseara am fost si la cinema La ora 8 pm l-am bafat pe veveriz la culcare si am tulit-o la cinema. mama s-a uitat la tv si a stat de 6 pana ne-am intrs noi. dar a fost cuminte puiul si dormea linistit cand ne-am intors pe la 22.30.

Acum sunt pe ultima suta cu pregatirile ptr botezul de sambata la ora 3 pm.

Facem acasa un bufet suedez cu mancaruri romanesti Eu gatesc asa, salata boeuf, piftelute uscate, snitele de pui, salam de biscuiti, oua umplute. restul ce-o mai fi o sa cumparam eventual un tortuletz si branze de pus pe masa. oricum vom fi doar noi, mama, socrii care vin maine si nasii cu bebelusul lor.

Am cumparat si niste baloane albe dragute pe care scrie "Il mio batesimo" si o grilanada de 5 m cu Tanti auguri , sa vad pe unde le intind..sa creez o mica atmosfera de sarbatoare

Ah..am inceput de 2 zile anticonceptionalele, mie mi-a dat ginecologul ESTINETE.

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

NAFI-ce fain,nu mi-am dat seama ca e asa aproape botezul.apoi spor la treaba,sa iasa totul bn.noi n-am iesit nicaieri de valentine ca mama a plecat.stiu si eu cum e sa ai pe cineva,macar cateodata sa faci o baie linistita,sau sa dormi mai mult dimineata,asa ca profita cat poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
georgyiuly, facem pregatiri pe 2 planuri, gradi sau dadaca...pana maine trebuie sa decid . Si abia maine ma intalnesc cu alta posibila dadaca..ce mai, ca la nebuni. Cu somnul...mai bine, dar nu cum speram. A dormit cateva seri f bine, acum se trezeste destul de des...4-5 ori. Eu sper sa fie de la dinti
daviduca, cum mai e davide?tu iar esti in priza azi!
nafi, ce super ati petrecut. Va invidiez ca aveti bunica la voi si va permiteti iesiri...ce mi-e dor!Bun meniul pentru botez...trimiti ceva si prin email?iti dau adresa?
abramburika, macar asa v-ati mai lamurit iar cu testele voastre o sa aflati daca e ereditar ceva..sau ce s-a intamplat.Mie mi-a dat harmonet, exista si aici.

O zi buna!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

KEMSY-eu as inclina ptr asilo,acolo socializeaza,are activitati diverse,mananca altfel decat acasa ptr ca vede ceilalti copii mancand ......am zis si io,na.
sunt in priza,ce sa fac,acum ca a plecat mama mi-am reluat iar rolul,asta e.poate de aia nici nu-mi trece mereu,stau acasa putine zile si alea tot cunmunca sunt,recuperez ce nu pot face cat muncesc.
eu iau yasminelle de cand avea davide 6 luni,iar inainte am luat 7 ani merciclon,sau marvelon era in RO.m-am gasit bine cu toate.

Mergi la inceput

asa,ca ma intrebai de davide,multam de intrebare.
e bine,a inceput sa scarice din nas la greu si azi noapte a dormit neintors si n-a sforait deloc.o fi catarro ala ce a scaricat,de-l avea in spatele nasului????eu sper ca da
oricum pe 4 martie avem amndoi vizita ORL atunci o sa stiu ceva mai sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao...nu am mai revenit aseara...ziua nu ma lasa Ale, iar seara sunt prea obosita ca sa pot scrie.

Georgy...pai spune-i sotului sa vina la amiaza...nu ca am avea ceva pregatit...barbatu-miu lucra pe la Roma si altii vin aici...na, cum e si cu munca asta

De azi Ale e oficial intarcat...el nu are treaba, papa laptic bine, acum sa vad cum scap eu de lapte.

Nu am timp sa va raspund, nu va suparati.

Magda, bine ai venit printre noi!!!

sa vad cum mai reusesc azi sa intru...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput