Mamici si Gravidute Italia -94-
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
georgyiuly spune:
Neata fetele!!!Va las cafeluta!
Abramburica...iti sunt alaturi si eu azi,stiu ca nu o sa va fie usor!
Daviduca..sanatate multa si sa te faci bine ca prea bolnavioara ai fost in iarna asta!
Monica pai cu asa scumpete de baietel e si pacat sa nu ii mai faceti o surioara,ai avea ajutor de nadejde ,nu gluma!
Kemsy...ce haioasa esti cu intrebarile legate de carnaval.Si aici se face in fiecare an dar nici eu nu i-am luat Giuliei costumas,ca anul treccut mi s-aparut ca e prea mica..iar anul asta inca nu m-am mobilizat.Oricum gasesti de toate,de la animalute...la personaje de desene animate!
Ally..ti-am admirat si pozele,esti o graviduta foarte frumoasa!!!
Abia astept si eu vesti de la neomamici cu pozele proaspetilor bebiti!
Ely..ce faci???Cum te simti graviduto?
Stefania...tot cu probleme tehice calculatorul-?
Ioana..treci si tu la o cafeluta!!
Am fost si eu ieri la vizita ginecologica,ultima mai mult ca sigur!Am colul deschis...ma asteptam dupa ultima perioada incarcata de contractii...asa ca ...sunt curioasa pana unde ajung cu sarcina!Am luat 11 kg in total,din care 6,6kg in ultimile 2 luni
.
Oricum intentionez saptamana asta sa nu fac nimic ...ca sambata vine mama...dupa aia pot si sa nasc!
Va pup ..maduc sa schimb copilul ca se tot trage de pijamale!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si
36+
Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Petro, suntem alaturi de tine azi.
No, ciao...nu mai pot intra ziua aproape deloc...Alessa cum ma vede la calculator sare pe mine, ca vrea si el ... si apoi se lasa cu scandal.
O sa incerc sa intru diseara.
Vaam
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Buna gagici!
Daviduca se poate sa nu fi fost antibioticul bun ptr tipul de infectie pe care o ai...asa am patit si eu, doar cu amoxicilina nu am dat de capat la amigdalita
Ally , copii ai pe timp de ploaie, mai bine la numarat...bani
bag un ochi acusica la poze
Petro ai dreptate cu finantele, dar ea chiar merita 15 peste tot, tot (pic, pasa, maini, mustata...)
nici la noi in sat prea organizeaza nik, dar in orasele din apropriere super, dar mai ales pe langa Andreea la Viareggio
Si eu am vb cu Stefi, daca tot mi-au bagat fix, i-am facut o bucurie de Sf V si e fara pc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Ally pai aia e burtica, parca ar fi o mingiuca...arati bine
Lale nu mi-am gasit timp sa ma uit la seriale...casant cam veverit seara, culca fata, stai pe langa baiat(sa comentam vreun program etc)
fug la munca...cred ca Ioana pune ceva la cale
numai bine gagici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Berarpiri/Berarpiri.jpg)
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
petro-iti trimit si eu incurajari!
roxali-da,am auzit si eu ca e frumos la Viareggio...da cine are posibilitatea sa mearga?!...
alexandra-pai cum s-o lase Ale pe mami umpic linistita?!...ii mult mai interesant sa se tina coada dupa tine...
monica-vazut copilasi scumpici!Asa-i viata asta...ca nu le putem avea pe toate...
georgiana-inseamna ca esti pe drumul cel bun,daca ai deja colul deschis.Pai nici sa nu faci nimic,pana vine mama ta,ca-i clar ca nasti daca faci efort.Ai pregatit tot?Bagajul de spital,pt. bb,etc...
Multumim pt. felicitari!Intr-adevar e un dintos ,Ambra la varsta lui nu avea atatia...
Am o stare f. naspa,bunica mea are probleme de sanatate,care mai mult ca sigur nu pot fi rezolvate,din cauza ca are diabet,probleme cu ficatul,cu inima...si nu poate fi operata...Of,of...Pentru mine e ca si o mama,nici nu i-am zis niciodata bunica,si ei ii zic mama...
daviduca spune:
ciao fetelor,
sunt si eu di umore un po..cosi,ca plou si aici si e umezeala si frig.azi l-am dus pe d la cresa,era asa fericit de nici nu s-a uitat la mn cand am iesit.de ieri i dau antibiotic,are bronchite si inizio de otita la urechea stanga,deci febra nu a mai avut si a inceput sa pape cate ceva.
eu iau alt tip de antibiotic-ROXALI-inclin sa cred ca ai dreptate,ala chiar nu era bun si azi am papat si eu cate ceva.
pe 4 avem amndoi vizita la ORL,am reusit de am luat appuntamento in aceeasi zi,acum sa vedem ce o mai fi.
va ,revin cand pot.
BRAMBU,suntem si noi alaturi de tine.
slimatei spune:
repede, repede pana nu se intrerupe legatura sa va salut.. azi am reusit sa intru.. nustiu ce ioi fi combinat de m-a lasat..in fiecare zi il incerc sa vad poate ma lasa..
dar nu cred in miracole, asa ca nu ma bucur prea mult...
va pup repede pe toate !!!
suntem bine.. eu plictisita fara comp. da' am casa luna
astept 8 martie sa vina cu unul nou (Pc) ca S. Valentin a trecut de'acu....
va imbratisez !numai bine tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania
![](amoras.gif)
![](zana.gif)
Stela, stelina..
![](fulg.gif)
magda25 spune:
salve fetelor sunt noua pe aici ma numesc magda si sun insarcinata in 17 saptamani si 1 zi ieri am fost la eco si va fii o fetita sun in culmea fericirii
daviduca spune:
buna MAGDA,bine ai venit.sa ai o sarcina usoara si sa nasti o fetita sanatoasa.de unde esti,in RO am vazut ca esti din constanta dar aici pe unde stai??
asteptam ceva vesti si amanunte de la tine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Ciao ragaze!
andreea, multa sanatate bunicei!Asta e, de la un timp trebuie sa apara si probleme de astea...batranetile sunt grele . Felicitari pentru maselos!!Noi nu avem nici o masea
roxali, si aici in sat trece un tractor claxonand, imprastie confetti si sunt si vreo 2 care merg pe jos...Asta e carnavalul .
ely, stai calma pana vine mama sa te alinte/ajute
daviduca, sper sa functioneze antibioticul de data asta. Ce imi place cand aud de Davide, ca adora sa stea la nido..imi dai sperante pe viitor
slimatei, sa treaca repede timpul si sa vina martie cu PC-ul
yoana , hai cu mossa
magda, bun venit!Sarcina usoara si felicitari pentru fetita!Scrie 10 mesaje ca sa nu mai fie moderate msj si sa apari in timp real. Asteptam detalii despre tine:unde lucuiesti, data nasterii, DPN...tot ce vrei tu sa ne zici
abramburika, cum a fost, ce v-au zis?
Eu am fost la gine, totul perfect, daca vreau pot face bb 2, uterul e perfect
Am vorbit azi cu slimatei, mi-a zis sa va dau link, a pus poze pe contul personal, banuiesc ca in ultimele 2 albume
Revin. Voi?? Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi