Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna dimineata fetelor
Am fost azi de dimi sa-mi ia sange si mi-am luat si raspunsul de luni
Valorile sunt in norma asa ca eu zic ca nu prea am de ce sa imi fac griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
pai cred ca nu pt sa duc a capat pe mai multe parti...

Laura mamicuto vezi ca bebe e smecheras, stie el cum sa apuce cand are foame, dar oricum se adapteaza

Georgy esti o fericita cu maia la voi...nastere usoara ce repede a trecut timpul

Stefi sant patita si raspatita cu ambasada...eu ma duceam si cu raspunsurile la emailuri de frica, adik daca mai vroiau ceva le aratam foita cu ce scrie
daca va schimbati pasaportul vechi sa nu-l aruncati pana nu il mai vad dansi o data(mare patane si cu cel vechi)

Abrambu si Stefi tare bine le vor prinde la fetite innotul , nu uitati bolile se combat cu mult sport si asta chiar ca e un sport complex
pe a mea am sa o dau din toamna ca am probleme cu rasfatul, nu vrea sa o usut bine cap +corp etc

o zi buna gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

Gata, azi am dus-o la gradi .. era deja mai bine de ieri, da' i-am mai acordat o zi de rasfat .

roxali - si S. a inceput sa faca figuri la spalatul pe cap, da' deocamdata merge cu amenintatul ca o tund daca nu sta sa o spal ca lumea, la uscat sau pieptanat. Si guai cand e vb de tuns !!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

hello fetele
am niste nervi fetele...am fost azi la comuna sa imi scot statul de familie si nu am putut deoarece nu mi_a venit inca cambio di rezidenza...imi spune ala de la anagrafe "come mai non e ancora pronta?" da eu dde unde naiba sa stiu??cica dute si o intreaba pe aiai unde ai pus actele...ma duc acolo ma pune sa astept 1 ora cu DENIS flamand si mofturos si cand sa intru iese tipand la toata lumea ca sa plecam acasa ca ea e inchisa si nu are timp...eu ma duc si ii spun ca vreau doar sa fac o intrebare si o intreb...de ce nu a venit inca rezidenta vazant ca eu am pus cererea in august??????????si ea cica de unde sa stiu eu??????da daca nu stii tu at cine sa stie mai femeie nebuna ce iesti?
in fine m_am certat cu ea ca cica daca nu am rezidenta nu pot nici cererea la nido sa o fac...asa ca din cauza la o cretina pirdem si anul asta de nido

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Va multumesc tuturor ptr urarile facute. Nu am reusit sa intru pana acum deoarece suntem inca faca de acomodare. Va las linkul spre blog sa cititi cum a mers nastere si toate cele. Aici

Va pup pe toate si sper sa ne auzim cu bine.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

GEORGY ai crezut ca nasti ee?sa vezi ca ajungi pana la 40 de sapma bucur ca G se intelege bine cu maia...si al meu toata ziua o striga pe net "mam,mam"(el asa ii spune)va dati seamam ca maicamea e lesinata cand il aude
PETRO bine ca si_a revenit S.
stef asa si eu cand e acasa sotul nu pot nici sa ma apropii...mai nou tre sa ma cert si cu D ca sa stau 10 minute ca e caaaaaaaalare pe mine
va las ca sa trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
danangie, bine ai revenit, tre sa citesc ce si cum. Ce face bebe? tE PUP SI TE ASTEPTAM LA VORBA
NAFI, A FOST FAIN LA botez, am vazut in poze. Mi-a placut cum era aranjata biserica, mi-a placut mult de actorul principal si de parintii lui emotionati
monica, imi pare rau de incurcatura...Mai insista, poate nu ratezi inscrierea...poate iti fac fara, si cand vine mergi sa o arati...Tare lenti sunt astia...si incurca-lumea
abramburika, ma bucur ca "rasfatata" e bine Daca duminica e vremea ca azi , vrem sa mergem si noi la carnaval. voi la ce ora vreti sa plecati?
maria_scu, ma bucur ca sunt in norma analizele, asa te mai linistesti si tu
slimatei, ce aventuri cu ambasada...Asa si eu, patita in orice, cand m-am dus am luat si ce mi-a mai trecut prin cap, sa nu ma intoarca din drum, chiar daca pe site nu sunt trecute actele
georgyiuly, si eu eram sigura ca nasc inainte de termen...si uite ca am ajuns pana la 40 plus 1

Noi suntem bine, eu cam lesinata, cand ma trezesc...cred ca e astenia de primavara

Pupici

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

fetele datim si mie parola de la albumul fota ca am uitato.ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

[nafi/red]-ma bucur ca a iesit toul bine la botez!F. frumosi toti!
[stefania/red]-nu mi-am dat seama sa-ti zic de taxa pt. pasaport,s-a marit de la inceputul anului trecut,si noi am ramas fara cuvinte cand am fost sa-i facem cert. de nastere la Giorgio.Lasa,bine ca ati rezolvat pana la urma.
petro-ma bucur ca-i bine S.,mai face bine cate o zi cu mami acasa.Frumos costumasul pe care i l-ai luat.Distractie frumoasa pe duminica!
georgiana-pai daca nu vrei sa ajungi la 40 de sapt,pune-te pe treaba..Succes pe maine!
Si tie la fel, ioana,sa nu va faca printesele surprize,si sa puteti duce pipi la analize.
gianina-las' ca vine odata si primavara asta ca mult o mai asteptam! ,si revin fortele.
monica-da' ce nervi ti-ai facut azi!ma mir ca ai dat peste o persoana de genul asta,de cand sunt aici,n-am avut parte de asa ceva...sper sa nici nu am,ca-s satula deja de persoanele din tara.
dana-greu ti-a fost!Pot sa zic ca esti o super mama!
[red]roxali-asa si Ambra,face tot timpul figuri la spalat+uscat parul.Dar,ca si petro,o amenint cu tunsul.Si se rezolva tot.
[red]ely-cum mai sunteti?ce face broscutzica?burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

scuzati ca am scris cu rosu!

Mergi la inceput