Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor pai no intereseaza pe a mea tunsul, pai de ce o tund mereu scurt...ca nu vrea uscata spalat, mai bag poanta ptr spalat ca nu merge dvd ul sau pcul din cauza ca mirosi si personajele fug...minciuni albe
dar ptr uscat nu prea merge

ma bag la citit si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana ai tras cu nasterea, dar eu zic ca trebuie sa fi barbata ca greul inca nu a venit , nu vei avea timp ptr tine, dar merita efortul ai 3 flacai

Am vazut o minunatie de "Alba ca zapada", un proaspat crestinel ortodox si printisorul Eduard

somn usor si o zi buna maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

danagie, am citit pe blog prin cate ai trecut. Ce incapabil a fost anestezistul ala!!!Eu nici nu mi-am dat seama cand mi-a facut anestezia.SPER CA ACUM ATI REUSIT SA VA ORGANIZATI si abia astept sa vad foto cu Marco. Felicitari si sotului pentru cum s-a descurcat...nevoia te invata

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

va las la cap. 95
merg sa duc picea la scoala si revin si eu cu cate un cersaf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata fete dragi!

Ma bucur ca v-au placut pozele de la botez si ati fost atat de generoase in complimente La inaltime eram cea mai tare din parcare intr-adevar ca mi-am tras cizmele cu tocuri f inalte de pe vremea cand lucram si voiam sa-l privesc direct in ochi pe dir. gen. care avea cel putin 1.90 Voi ati fost dragute tare complimentandu-ma Bunica mea insa va zice cu siguranta cand va vedea pozele ca " ai ajuns cat sulu de la coloianu"!! N-am intrebat-o niciodata ce-i cu sulu asta dar e vorba ei de multi ani

ieri am reusit sa merg la sala si pe urma am trebaluit prin casa. Ricky e f marait din cauza dintilor si nu ne da pace zi si noapte, ca urmare azi sunt un pic zombi.

DANANGIE - Doamne mamica draga ce-ai mai patimit cu anestezia! asa e..daca dai peste vreun nepriceput e vai si-amar. eu am ramas cu amintirea anesteziei generale de cand am scos apendicele si asa rau a fost ca acum m-am ferit pana si de epidurala!

Sper sa-ti treaca repede durerile de spate si solduri. cat de rau este am simtit din plin in ultima luna de sarcina si e cu adevarat cumplit!

Recuperare rapida iti doresc! bravo sotiorului ca s-a descurcat bine si bravo flacailor ca au fost cumintei. asteptam poze cu Marco

SLIMATEI - am vazut si la tine pozicile de familie. sunteti o imagine f placuta, va asemanati toti 3 si aveti asa..nu stiu cum sa zic..un aer de oameni buni

O sa mai revin cat de curand pot sa scriu impresii de la botez si cum s-a distrat sotul meu pe seama tinutelor unor conationale de-a noastre care confundasera biserica cu discoteca.

Acum fug sa mai fac una alta ca azi vine sotul de la munca, maine pleaca mama si am impresia ca abia ieri a venit.

O zi superba tuturor!

Mergi la inceput