Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
b_irina_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina eu dea abea acum am timp sa intru ca a fost f agitat Darius si a vrut atentie maxiiima!!!!am fost si prin oras si ca de obicei, pe ultima suta de metri a vrut in brate!dar in rest a fost cuminte, a stat mai mult treaz si a si povestit singur in carucior! i-am luat cana cu cioc de la avent, in speranta ca va papa laptic din ea, pt ca am ajuns la concluzia ca de la materialul de la tetine/suzete isi face greata, iar la canita asta e un material putin mai solid! am incercat in seara asta cu putin ceai, a moflait la ciocu ala pana a iesit ceai, dar cum pana acum n-a mai baut ceai si-a facut o greaaata...o sa incerc maine cu laptic de la mine! vai dar ce activitate a fost azi, si ce de bunataturi!!!...multumim de raspunsuri ref la temperatura la baita! irina, ma bucur ca sunteti mai linistite amandoua! vezi ca nu e capat de tara ca nu mai alaptezi? oricum, 4 luni e ceva! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS Povestea unei minuni!!! |
da, in mod categoric suntem amandoua mult mai linistite. Doar mucii Biancai ne mai dau batai de cap, ca laringita a trecut. Dimineata mai suge un pic la san si peste zi mai mulg un bibe. In rest LP... Asta e... in cazul nostru n-a fost sa fie mai mult....
Si acum sa o laud un pic. Ieri a reusit sa se intoarca de pe burta pe spate. A fost tare caraghioasa se uita la mine asa mirata de parca nu intelegea ce s-a intamplat, caci eii place f mult pe burta; se intoarce pana si in bouncer.
edit: de ce vrei sa-i dai laptic cu cana?
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
bebecris26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multe lunite si ani bebelusilor de astazi, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Noi am trecut cu bine peste noapte, nu a facut febra si astazi este vioi ca de obicei. Se pare ca de data asta e mult mai bine.
Cristina, mami de bebita David
LoraG76 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nastasie
la 5 luni juma avea 8.300 kg dar nu l-am mai masurat.ca am facut vaccinul si cu emotii am uitat.dar avem haine de 6-9 fixe si ne luam 9-12(marimea 74). adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
'Neata!
Si Adelina exact atat e la lungime, iar la 4 luni avea 7.300. Acum bate spre 8, dar nu stiu exact cat. O mai cantaresc la 6 luni. Haine poarta de 6-9 luni, daca-s mai mari croite, dar, in general, de 9-12.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Kamy13 spune:
Scuze, uitasem:
LA MULTE LUNITE SI ANI bebelusilor sarbatoriti astazi!
Ma declar geloasa pe Andreea Esca!!! Si in general pe prezentatoarele TV. Le trage Emanuel niste zambete de toata frumusetea! Dar preferata lui este Andreea Esca. Nu mai pot sa-l alaptez seara la 7, cand sunt stirile, ca, oricat de foame i-ar fi, isi trage capul de la tzitzi si e tot un zambet la Andreea.
A propos de FB: ati creat voi un grup al vostru propriu, al fetelor de la Odisee?
Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)
IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUANASHANA Buna seara si La multi ani sarbatoritilor zilei!!! Eu numai seara am timp sa intru, si asta printre pleoapele aproape inchise. Adelina, Manduca merge pana la 20kg. Arata ca un Meitai http://www.manduca-baby-carrier.eu/Sper sa mearga site-ul.Este ergonomic atat pt bebei cat si pentru cei care ii poarta. Eu am o intrebare. Poate parea stupida, dar nu ma pricep. Se pot combina frictele cu legumele in piureuri? Gen piersica cu mar? Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010) |
Luana, eu am combinat fructe cu morcov, da. Nu's si daca e bine, insa Adelinei ii prieste tot, vad.
Cat costa minunatia asta? Poate ai scris, dar mi-a scapat...ma gandesc ca-i buna de urcat pe munte cu bebe.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
nastasie spune:
kamy, da, avem acolo un cont comun.spune-ne sub ce nume esti pe FB si te adaugam.
lora, se si vede ca e lungana adelina.
irina, daca afli ce faci de papa zi si mie ca maine tre sa prestez si nu stiu ce.dulce stiu:fac o crema de zahar ca mi-a luat mama niste lapte si e pacat de el.dar felul unu 1 si 2?
luana, si eu am pus la inceput morcovul cu fructe dar de cand cu legumele l-am scos de la fructe si il bag la legume.
nastasie spune:
si vreau sa fac si tiramisu si noapte si zi(prajitura).am vrut sa fac acu 2 zile dar nu aveam tot ce trebuie si mi-a fost lene sa ies.
LoraG76 spune:
Adriana, ce de-a bunatati!!! Vin si eu la tine!
eveline, cred ca a fost o imagine draguta tare, pacat ca nu a avut cine sa-l filmeze cum papa. Iustina are un filmulet asa si mi-e draga tare!
nastasie spune:
lora, maine fac ca azi sunt solo cu amandoi.asa ca nu stiu ce sanse am la cate vreau sa fac.poate doar crema.te astept.pe toate de fapt.