Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata tuturor!
Sper sa-mi amintesc tot ce vroiam sa spun dupa ce am citit, ca n-am prea dormit azi noapte si-s putin...zombi (Darian a fost cuminte am eu alte probleme de n-am putut dormi).
So...

La 4 luni iubirea avea 64 cm si 6550g.

ORAMONA - la mine alocatia si indemnizatia, (am facut cerere sa intre in acelasi cont) au intrat amandoua odata cu o singura specificatie...si eu am sperat ca au facut astia o greseala si-mi mai intra 2 mil (alocatia) da nu mi-a mers faza

Alaptatul - pana la 6 luni exclusiv si apoi cat oi putea (sincer nu prea mult, undeva pana la 1 an si un pic). Bianca nu a fost alaptata, am inceput diversificarea la 5 luni cu ea, la 1 an deja am inlocuit laptele praf cu lapte de vaca si pot spune ca a fost super ok. Deci pe undeva pe la 1 an -1 an 2-3 luni sper sa fie si Darian la fel.
A...ieri ar fi trebuit sa ma filmeze cineva, radeam singura....a servit domnul masa de pe la ora 5 in fund...era tare haios. Statea in fund, cu fata spre mine, si cu mainile se tinea de sanul stang ce-l avea in gura. Il sustineam si eu de spate, dar era o imagine inedita...

Daca-mi aduc aminte de ceva revin

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kamy, nu stiu ce sa zic de puseu la 6 luni.el oricum mananca 2 mese si cand vede castronul deja plescaie(eu ii fac un castron plin).asa ca nu mi-am dat seama daca a fost sau nu puseu ca el oricum e mancacios pana acum.si da, vad ca e lung rau fi-miu.
office, lasa ca stiu eu ca strangi la ciorap si la saltea.glumesc.nici eu nu pot sa strang.
adelina,sunt bune si alea de stat.stai linistita.
am inceput cu asta ca sa nu uit.
asa ca buna dimineata si iau si cafeluta daca ati dat.am dormit bine.amandoi mi-au cazut lati aseara.si calin s-a trezit abia la 5 sa pape.un pic pe la 2 s-a frichinit.cred ca tot de la dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata fetelor!

Eu intru mai rarut pt ca m-a terminat copilul meu

Nu stiu de la ce, dar ziua doarme foarte putin pe apucate si noaptea...a ajuns un cosmar. Se frichineste, se arcuieste si scarataie toata noaptea. M-am gandit ca o fi de la dinti ca roade tot ce prinde, dar de ce se arcuieste?

De mancat mananca binisor, febra nu are, nu tuseste, nu muci, dar bazaie toata ziua. Nu-l pot lasa nici 5 minute din brate.

Oare am un copil rasfatat sau nu fac eu ceva cum trebuie?

Scuze de postarile astea vaicaroase, dar am ajuns la capatul puterilor si nu stiu ce sa mai fac

mamici si copii cumintei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Acum, pentru ca vad ca doarme (cat o dormi nu stiu dar profit si eu) sa raspund si eu subiectelor ce s-au mai dezbatut pe-aici.

La capitolul alaptat nu am ce spune pentru ca noi suntem pe LP.

Astazi o sa verific si eu daca mi-au intrat alocatia si indemnizatia. Sper sa fi intrat macar alocatia pentru ca am de luat pe 5 luni!

Este puseu de crestere si la 6 luni? Nu stiam...oare de-aia o fi si Radu atat de agitat?

Referitor la gradinite/crese. La noi in oras nu sunt decat de stat si am fost foarte multumita si de cresa si de gradi. Poate pentru ca nu am avut termen de comparatie, dar sunt convinsa ca doamnele fac tot ce pot si la stat. Cred ca dezavantajul este ca nu au atat de multe materiale, dar se fac mari si asa copiii nostri.

Am vrut sa mai zic ceva, dar dat fiind ca sunt zombi, nu mai stiu...daca imi amintesc, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata la toata lumea
Deci.. sper sa intre indemnizatia luna asta

Eu imi doresc sa pot alapta pana la 6 luni, dar daca o sa am laptic destul, as vrea pana la 1 an, apoi gata

Raisa mea a inceput sa aiba un fel de tipat, nu mai e gangurit ca la inceput, daca o tin de manute vrea sa se ridice in fundulet si se enerveaza ca nu o tin eu.

De dormit dormim bine, a avut o perioada cand era morocanoasa rau dar si-a cam revenit

mi-am actualizat si eu contul pt FB

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am revenit...am reusit sa fur o ora de somn iar acum ma apuc de facut mancare.
Vlad mananca si el mai des de cateva zile si ma gandesc tot la un puseu de crestere.
Voi alapta cat voi putea! Am inceput sa ii dau cate putin piure de legume in fiecare zi si cred ca la sfarsitul lunii vom avea o masa inlocuita si vom incepe si a doua. E mancacios si al meu copil, nu refuza mancarea. Aseara i-am dat cereale cu lapte(m-am muls) si i-au placut fff mult, da i-am dat putin sa se obisnuiasca intai stomacelul cu ele.
trebuie sa descarc pozele si sa va arat ce ,,purcelus'' are mama dupa ce papa legume , dar mai tarziu, ca fug la bucatarie...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna dimineata,

Multumim de cafea Mari!

Emanuel a fost si el cam marait azi noapte, vad ca toti bebelusii au fost nelinistiti, n-o fi de la explozia solara?! Ca la adulti cica ar da dureri de cap, ameteli... cred ca ii afecteaza si pe cei mici, nu?

A propos de indemnizatie: eu am primit in 11 ianuarie pentru noiembrie si decembrie, dar pe noiembrie incepand cu data de 2, ziua in care am depus dosarul. Suma se aloca incepand cu ziua depunerii dosarului. Eu am avut un noroc de zile mari, eram inca in Spania, gravida in luna a 4-a cand am aflat ca se poate acorda indemnizatia chiar daca lucrezi si nasti intr-o tara din UE. Asa ca la sfarsitul lui octombrie ne-am intors in RO (oricum aveam de gand) si am si eu dreptul la cei 2 ani. Poate ca sunt fete din strainatate, care nu se angajeaza inca, cred ca inca mai pot depune actele!

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Neata
si eu sper sa intre si alocatia si indemnizatia luna aceasta ca asa nu se mai poate domnule
De alaptat si eu asi vrea sa alaptez cat mai multe luni dar nu mai mult de 1 anisor

Iar si-au stricat copii somnicul de noaptea? noi inca nu avem problema de 2 nopti se trezeste doar de 2 ori sa pape

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARIIII am uitat sa iti multu de cafea ft buna ca de obicei
Ce gatesti azi bun?

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Este puseu de crestere si la 6 luni? Nu stiam...oare de-aia o fi si Radu atat de agitat?

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Da, la 6 luni si ar mai fi inca unul la 9 luni. Am citit aseara aici pe DC.

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR

poze noi

Mergi la inceput