Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata,

Am fetita vaccinata de 6,7 kg, 53 cm, si ffffoarte curajoasa! nu a plans deloc deloc,

De alaptat - initial am zis 6 luni si ajunge. Dupa un timp 8 luni, si ajunge. acum zic ca voi alapta probabil pana raman din nou insarcinata. Sau renunt pe la 1 an si ceva pentru a reusi sa raman insarcinata.

Eveline, dupa pozitia ta de alaptat mi-am amintit o faza de la lucru. Era o clienta la biroul colegului meu asa pe la 35 de ani cu un copil de 1 an jumate aproximativ. Copilul alerga prin banca, si la un moment dat se duce la maicasa, se urca pe scaun in picioare, scoate tzatza mamei, si asa in picioare incepe sa suga. Colegul meu, saracul de el oricum este foarte rusinos nu avea curajul sa-si ridice ochii deloc din tastatura, era rosu greana pe fata.

Adelena, fata mea ieri seara ne-a facut o criza de isterie, de nu am stiut ce sa fac cu ea. se arcuia, san nu vroia, intins nu vroia, in brate nu vroia, urla de mama focului. In sfarsit am dezbracat-o, ma gandeam ca ceva o jeneaza sau o pisca.
SI cand a ajuns goala goala s-a apucat sa ranjeasca la noi fericita.

Kamy, daca se dau banii de CIC din momentul depunerii dosarului atunci voi da in judecata angajatorul pt alea 3 saptamani cat am asteptat adeverinta, si primaria Timisoara pt alea 3 saptamani cat a fost inchisa din 20.XII pana 10.I.
Sper ca nu ai dreptate, si se da din momentul in care intrii in CIC. Asa ar fi legal cel putin.

na, ca m-am lungit.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

kamy, da, avem acolo un cont comun.spune-ne sub ce nume esti pe FB si te adaugam.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Camelia Aldea.

Merci, Adriana

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Indemnizatia se calculeaza de a doua zi de cand s-a terminat concediu de maternitate nu din ziua depunerii dosarului. eu am intrat in CIC de pe 7 dec si am depus dosarul pe 10...mi-a dat de pe 7...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari mamici si bebelusi!

Spunem La multi ani Miriam Sofia, Mihai Teodor si BB de iazmin! Sa cresteti mari si sanatosi!

Pupam bebelusii vaccinati si curajosi!
Sper sa ajungem si noi azi la vaccin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Kamy, daca se dau banii de CIC din momentul depunerii dosarului atunci voi da in judecata angajatorul pt alea 3 saptamani cat am asteptat adeverinta, si primaria Timisoara pt alea 3 saptamani cat a fost inchisa din 20.XII pana 10.I.
Sper ca nu ai dreptate, si se da din momentul in care intrii in CIC. Asa ar fi legal cel putin.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Tünde, si eu initial crezusem ca indemnizatia se aloca incepand cu ziua urmatoare terminarii concediului maternal, dar, desi la mine a fost ultima zi de concediu 19 octombrie, de-abia din 2 noiembrie am primit indemnizatia, ziua depunerii dosarului. Chiar scrie aceasta data in decizia ce am primit-o de la AJPS. La mine nu sunt multe zile, dar la tine 6 saptamani, sunt totusi niste bani! Intereseaza-te si tine-ma si pe mine la curent, please, ca si eu am sa intreb aici la noi in Alba. Köszönöm!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

mari are dreptate, indemnizatia se calculeaza de cand incepe CIC, nu de cand se depune dosarul.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Ionela si eu sant in pana de idei de azi dimi tot caut ceva pe net da nica nu gasesc

Mariiiii dane o idee tu ce gatesti azi?

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Ziua buna la ora 12 fix! imi fac si eu timp sa va mai citesc din cand in cand, constat ca aveti bebelusi foarte activi si precoce...felicitari!!; al meu e cam lenes abia se intoarce pe o parte, pe burta nu prea ii place, in schimb vrea doar in fund si la verticala.
In ultima vreme doarme prost ziua, cate un pic, daca ii pica suzeta din gura incepe sa urle, iar seara dupa ce adoarme are momente in care urla,asa in somn si din senin; dar e mare smecher ca daca il iau in pat cu mine nu mai zice nimic si doarme bine.
La 4 luni, Adrian avea 7300 si 66cm; ma gandesc sa incep diversificarea undeva aproape de 6 luni, nu de alta, dar am auzit de multe cazuri de copii alaptati exclusiv la san timp de 6 luni, care au acceptat foarte greu alimentele atunci cand s-a inceput diversificarea.
Tutz, dar esti indirjita rau daca vrei sa te judeci! eu am depus dosarul in ianuarie abia, as ca sunt curioasa cand o sa primesc indemnizatia.

Mergi la inceput

Acum am citit ca as fi putut contesta decizia in termen de 30 de zile. Au trecut demult :(
Trebuie sa ma duc totusi sa intreb de ce aici e altfel, nu ar trebui sa se aplice legea la fel in toata tara?!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

daca mai e cineva si vrea pe FB sa spuna.

Mergi la inceput