LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Razvi! Sa ai parte de o viata senina si plina de iubire!

LMA si sarbatoritilor din ultimele zile pe care i-am ratat

Cristi, brrrr...multa sanatate, sper sa faci o forma usoara!

Ada, revino-ti puiule! Eu tocmai te-am admirat in pozele de la Craciun, foarte frumoasa!

Selene, bravo!

O, Dark, ce nasoale sunt durerile de cap pe fond de nesomn, sper sa nu te tina prea mult, ca mie de obicei nu-mi prea trec decat a doua zi

Micola, ceva noutati despre servici?!

Bravo, Selene, pentru decizie! Merg sa citesc...

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

Bey se pare ca pe voi va afecteaza explozia asta solara de zilele astea? cica da dureri de cap si depresii asa ca watch out Ada si Dark sa treaca

Selene felicitari pentru gradi...o sa incerc sapt viitoare sa mai trec si eu pe la gradinita sa vedem cum mai e cu inscrierile. Poate il iau si pe Razvi cu mine sa vada si el gradi (o sa-l aduc la Buc pentru o sapt).

Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani Razvanel! Sa crsti mare,sanatos ...frumos esti oricum

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL! SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA II ASCULTI SI SA II BUCURI PE MAMI SI PE TATI SI PE BEBELE CE VA VENI!

Crisspy, parca intrebasei de vaccinuri. Mie mi s-a spus ca pana la 2,5 ani trebuie sa ii mai fac Havrix-ul (impotriva hepatitei A - cerut obligatoriu de anumite gradinite) si inca un Infarix tot pe la 2,5-3 ani. Dna dr mi-a spus ca aceasta doza de Infanrix se facea la 4 ani pentru ca o perioada nu au mai fost facute importuri, insa acum s-a revenit la schema normala cand acest vaccin se face la 2,5 - 3 ani.

Sambata am facut si noi controlul de 2 ani. Ale are 93 cm si 13.2 kg si este ok din punct de vedere al dezvoltarii fizice si intelectuale. Ne pregatim de gradinita, insa tati nu vrea s ane lase.

Acum caut gradinite si am mai gasit una, destul de aproape de casa, care indeplineste majoritatea conditiilor pe care le cer (grupa pentru copilasi mici, grupe de maxim 10 copii, curatenie maxima, bucatarie proprie - nu catering, webcam, limba engleza si franceza, imobil nou, cel putin doua educatoare si ingrijitoare per grupa, patuturi si lenjerii individuale etc.).

Cristi, sanatate si ma rog ca si tu si bebe mic din burtica sa fiti bine si sa treceti fara probleme de episodul varicela.

Ma pregatesc sa plec acasa. Ma doare capul si abia astept sa imi vad printesa. Ea e cel mai bun calmant, cu zambetul ei cald si imbratisarea larga.

Va pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Andrei
Andreea

La multi ani Razvi!!!

Ada sper sa depasesti repede starea asta.

Dark odihneste-te si poate trece.

Selene bine ca ai inscris fata. Pana la toamna vezi tu cum se mai aseaza lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

poze

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cristi multa sanatate
da nu ai intrebat ginecologul poate afecta sarcina?

la multi ani razvanel
sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Paul

Maya

La multi ani sanatosi si fericiti!

Dark

Cristi,sper sa fie bine intr-un final si bb sa nu fie afectat.

Noi suntem binisor,David face numai nazbatii,nu sta locului o clipa,ma alearga prin casa sa ne jucam bau,sa-l imping cu masina,sa dansam-dar el la mine in brate,ca-i mai comod:)))
Si-a mai revenit si cu somnul..se mai trezeste noaptea,dar se culca la loc.I-au iesit si doi canini jos,probabil de asta se trezea noptile...si sa uite saracul de dureri,se lua cu joaca,stia el ca il mai distrage(vedeti ce de motive ii gasesc pt noptile in care il apuca joaca in timp ce maica-sa crapa de somn,nu?)
In rest,aceleasi chestii,tratamente,tuse,griji,kk cam des,stors creierii pt dozarea kreonului..din astea..
Va pupam si va dorim o zi minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata,

PAUL Pyc distractie placuta azi, sper ca nu lucrezi
MAYA

Ledi bine ca ati scapat de canini si si-a reluat somnicul de noaptea...

Bee mersi de info ...o sa mai intreb si pediatra sa vedem ea ce schema urmeaza. Eu intrebasem in ideea in care trebuie sa ma cumpar vaccinul si sa ma apuc sa-l caut.

La ce gradi o dai pe Alexia? Poti sa dai mai multe info?

Cami cum te mai simti?

Anuc tu? Mai ai super putin, mai poti?

Cristi tu cum mai esti? Super tari pozele cu Carol, iar tu este o fotomodela ca de obicei...eu deja am 67 de kg ...prevad ca pana in august ma fac cat China.

Ada felicitari pentru creatii

Va , o zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt

Mergi la inceput