LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, am de ales intre gradinita Little Giants si Happy Kids. Trebuie sa le vizitez mai intai. As prefera G. Happy Kids pt ca e f aproape, dar G. Little Giants pare mai dotata. Vedem, ca tati nu vrea sa dea fetita inca la gradi. Mi-ar fi placut sa avem si noi niste locuri de intalnire pentru copii, pt ca locurile de joaca mi se par urate si imbacsite. La Mothercare este un Early learning center si cred ca o voi duce si eu pe Ale dupa ce trece isteria cu virozele.

Ledi, multi pupici tie si baietelului.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Paul

Maya

Axis

Multumesc frumos fetelor! Imi revin eu...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

De ieri.

Ne pregatim sa iesim la plimbare, Daria, gata de drum, eu mai trebuie sa ma incalt si sa-mi iau geaca. Ma aplec sa-mi pun ghetele. Daria ma urmareste atent si imi atrage atentia: "si celalalt ghet!" ("ghet" fiind singularul de la ghete, evident).

De azi.

Casca cu pofta pisica noastra, tocmai se trezise. Statea pe geam. Daria o vede si exclama: "casca dintii!"

Daria intreaba: "cum arata?"
Si tot ea raspunde: "ca pocu'!"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Paul
Maya

Axis

Simpatica Daria

Cristi faine pozele. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La Multi Ani Paul!
La Multi Ani Maya!

Cristi tare dragut e Carol..si pozele de la munte sunt tare frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am fost si noi la controlul de 2 ani. La noi se face vaccinul hep A. Ne-a facut trimitere la dentist si la oftamologie...cica dupa varsta de 2 ani se face o vizita.
Azi mergem la dentist.

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Si noi trebuie sa mergem la controlul de 2 ani, doar sa ii treaca raceala, de fapt tusea sa ii treaca. Sunt curioasa si eu ce ne mai zice.
De o saptamana mananca foarte prost dar sper sa ii treaca. Cred ca are 92 cm si 13 kg, n-a mai pus pe el de cateva luni bune dar cat timp e voios nu ma stresez.

Am uitat sa va zic ca astazi sunt happy. Ne-am rezervat bilete de avion pentru final de mai sa mergem la Paris. Tare sunt fericita ca de mult imi doresc. Si s-a ivit ocazia sa plece o prietena acolo pentru 1 an si o sa stam la ea. Pfuuuu...ca mai sunt 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ce frumos Paula ...mergeti toti 3?

Noi cred ca sarim peste vacanta anul asta...cred ca numai chef de vacanta nu o sa am cu burtoiul mare.

Am fost la echo morfologica azi...suntem in parametri, pliul nucal Ok...si...posibil fetita ...nu a putut sa ne confirme 100%, sper sa nu se schimbe

Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Ce frumos Paula ...mergeti toti 3?

Noi cred ca sarim peste vacanta anul asta...cred ca numai chef de vacanta nu o sa am cu burtoiul mare.

Am fost la echo morfologica azi...suntem in parametri, pliul nucal Ok...si...posibil fetita ...nu a putut sa ne confirme 100%, sper sa nu se schimbe

Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt

Stiam eu...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Crisspy sper si eu sa ramana fetita daca asta iti doresti.
O sa mergem numai eu cu sotul. Vrem sa ne plimbam mult iar Marius nu mai sta in carucior, pe jos nu poate merge foarte mult, iar Disneyland vrem sa il lasam pe cand o fi mai mare, poate pe cand o avea si un fratior/surioara.

Si na...poate gasesc si eu barza la Paris

Ada capul sus, ca are sotul tau 3 fete minunate

Mergi la inceput