LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
neata doamnelor!
Razvi la multi ani fericiti!! Criss sa-ti traiasca baietul, fericit, norocos, iubit!!
lma Andreea de Ela!
pe unde ati umblat ieri? iar trebuie sa scot ca sa iesiti la raport???? eee....
Leditia spune:
Andreea
Razvan
Cris,sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos si fericit!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
sdcristian spune:
la multi ani tuturor
nu nominalizez ca-s cu nervii ca am facut varicela
mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu
bpaula spune:
La multi ani Andreea!!
La multi ani Razvan! Sa fii fericit, sanatos si sa ai o copilarie minunata!
sdcristian va doresc multa, multa sanatate, iar bebe mic sa nu pateasca nimic. Totul sa treaca doar ca o spaima si tu sa te poti linisti.
crisspy spune:
'Neata,
Multumesc mult fetelor ...yap, am baiat mare de-acum, nu-mi vine sa cred ca a implinit 2 anishori.
Partea proasta e ca eu stau la birou ca o duda (adica degeaba ca nu avem ce sa facem) in loc sa fiu si eu cu puiul meu in ziua asta importanta...dar asta-i viata, ce sa facem
Cristi dar cum D-zeu ai facut varicela? Are si Carol? Sper sa nu afecteze pe bebe mic
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
ada_coman spune:
Razvi Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Cris sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
Eu sunt prin zona, dar nu am dispozitia necesara sa si scriu, nu stiu...am asa o stare nasoala...dar trece ea...
Ledi Multa putere, esti o mamica deosebita! Tare frumos David si asa somnoros!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
ada_coman spune:
Andreea Sa cresti mare si sanatoasa!
Crisspy fa-te si tu ca ti-e rau si fugi la Razvi.
Cristi multa sanatate! De unde te-ai pricopsit cu varicela? Doamne ajuta sa fie bebe bine.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Selene_Bunny spune:
Eu am inscris-o astazi pe Daria la doua gradinite. Am scris aici mai detaliat ce si cum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=161061&REPLY_ID=6670713
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI, Andrei!!
LA MULTI ANI, Andreea!!
LA MULTI ANI, Razvan!!
Cristi, multa multa sanatate, sa treaca repede varicela si sa nu fie baiuri de nici un fel!
Paula, m-am uitat la poze, tare mult imi place camera lui Marius!
Ledi, va imbratisez pe toti trei, da' mai ales pe tine si pe David
Selene, o sa intru sa citesc la subiectul cu gradinitele, sa fie intr-un ceas bun si sa iasa toate bine.
Pe mine ma doare capul destul de tare - ieri nu am avut ce face si m-am logat seara pentru interpreting... am avut destul de mult de lucru (bun pentru buzunarul personal) dar ultima convorbire a durat pana aproape de 2 noaptea, pana am adormit s-a facut aproape 3 si m-am trezit la nici 7! Ufff... si afara ploua si nu il pot scoate in parc pe Lachlan, iar fiind saptamana de vacanta nu functioneaza nici grupul de mamici si copilasi. Grrrr....
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
La multi ani Razvanel! Sa fii iubit si sa cresti mare, mare...sunt sigura ca o sa fii un big brother perfect! V-am pupat!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator