LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
neata dragelor!
la multi ani Ciufiko!! sa fii sanatoasa si cuminte, sa asculti de baieti!
la multi ani Fabian!! Alina sa-ti traiasca juniorul, sa fie sanatos si sa aiba numai bucuri!!!
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana roxi,tocmai pt ca nu esti fan FB am trimis poze pe mailul comun cu bb2. Are 364 de grame,talpicile de 3.5 cm,nu sta locului si seamana cu Ana la forma capului LEIT. Am sa pun doua poze,una cu eco de la Ana si una de acum,nici nu stii care e una si care e alta decat daca te uiti la data. |
hehe deci musai azi sa intru pe mail. faci si tu ca mine, cu pozele la aceeasi varsta. imi pare bine ca e totul ok.
Carmen pupici!
Dana, ptr mine FB sucks. asa ca eu de aici nu plec. am zis pupici tie si motanilor mici.
ma apuc de munci. sa aveti o zi excelenta!
ada_coman spune:
Anuc felicitari si aic!!! Nu vii sa ne spui si noua cum ai nascut?
Fabian Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de impliniri!
Aalina sa-ti traiesca mezinul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Ciufik Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Unde te-ai ascuns?
Sa aveti o zi frumoasa!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Selene_Bunny spune:
roxanaz, daca mai intri pe aici azi, imi spui si mie, te rog, care este analiza de depistare a fierului in sange? Nu sideremia, ca de aia stiu, mi se pare ca mai este una mai exacta, mai complexa, mai... profunda, cum vrei sa ii spui, decat sideremia.
Trebuie sa ma duc cu Daria la analize si la Dermatologie, i se umfla un ganglion sub mandibula, pe gat, asa, si nu stim de ce, o doare, iar pe piciorul stang, pe pulpa, are o eruptie ciudata, care se inroseste de la apa calda si nu dispare, e acolo de ceva vreme.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
crisspy spune:
FABI sa cresti mare si sanatos.
CIUFIKA mai treci pe la noi...ce face Andrei?
Eu sunt iar racita mai usor ca data trecuta, dar nu pot sa respir asta e partea nasoala . Sper totusi sa nu ia si Tzumpi.
gascha
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti Ciufik!
Va pupam si poate mai dai si tu un semn de viata??
Fabian
Eu sunt varza de obosita,ma termina copilul meu cu trezirile lui,cu joaca in creierii noptii,cu dormitul asta asa de putin.Acum mai e si racit si o tin toata ziua intr-o medicatie,mancare,aerosoli,fizio si-s varza de obosita..Dupa 5 ore de somn,imi vine sa ma pun pe jos,nu sa sar pe trambulina cu el fir;ar,ca el singur nu vrea..nuu,ca-i mai fun cand face altu munca si tu doar te distrezi..Nici n-am apucat sa mananc,as manca niste cafea injectabila,niste redbull si niste calmante de nervi ca m-a innebunit.Daca pana acum am zis ca e doar o perioada,acum cred ca sunt probleme pe undeva,nu pot sa cred ca el se satura cu 5 ore de somn..si nush de unde vin insomniile astea si ce are de se trezeste la ore imposibile..
In fine,nu ma mai plang,ca o scot eu cumva la capat..nu vreau sa ma victimizez pe aci..or trece toate si or veni si vremuri mai bune..musai,musai:))
Va pupam si va dorim toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia ...nu pot sa cred ca el se satura cu 5 ore de somn..si nush de unde vin insomniile astea si ce are de se trezeste la ore imposibile.. In fine,nu ma mai plang,ca o scot eu cumva la capat..nu vreau sa ma victimizez pe aci..or trece toate si or veni si vremuri mai bune..musai,musai:)) |
daca te consoloeaza cu ceva, afla ca si alex e la fel..se trezeste noaptea si asa greu adorame la loc rade, vbeste, numai sa nu se culce...macar el doarme ziua 2-3 ore...
sper sa-si revina David
bebelusi spune:
Ledi
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
La multi ani! Fabian
La multi ani! ciufik
Sanatate bolnaviorilor mari si mici
Bebelusi - ce frumoasa e Irinuca , inca nu imi dau seama cu cine seamana . Te-ai facut blonda?
Ledy - , esti o mama eroina
Crispy - sanatate
pupici la toata lumea
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
14 saptamani