LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
neara dragelor!
Vero sper sa se rezolve problema cu colul. zi ca nu mai ai greturi ce mai face donsoara Alice?
Iulia ahahah 12 ore? super. ce copil cuminte
Patricia, pozele????
Lisssa hehe Murphy asta... las ca e bine ca nu mai are Anusca nimic. vesti de la morfologica?
o zi frumoasa tuturor!
crisspy spune:
'Neata,
Vero si eu m-am inscris la cealalta odisee dar parca tot aici simt ca e mai bine. Poate pe 11 afli ce este.
Lisa am vazut bebelul no. 2 pe FB, mi-a placut cum va saluta pe toti.
Patri si eu vreau poze cu Irina, nu ne uita.
Restul fetelor pe unde umbla?
Pupici tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si 13 sapt
veronica75 spune:
Multumesc fetelor
Roxana - din pacate inca imi e greata , ma gandesc serios daca nu cumva si stomacul o fi avand ceva , cum se goloste cum ma iaaaa ooo greaataaa, la fel daca mananc ceva mai gras sau chiar fructe.
Oricum, e mult mai bine in comparatie cu prima sarcina...poate ca acum am si experienta.
Alice e bine, e cuminte, ii plac mult poeziile, stie vre-o 6 pederost, insa nu pronunta frazele in totalitate, ii plac povestile si neaparat la culcare spunem una ca altfel nu se culca. Ba mai mult , sta si o asculta pana la sfarsit.
E inebunita dupa miky si donald - vina lui tat'su...Eu incerc sa ii reduc cat pot timpul la televizor, dar, cateodata ma mai scap si eu si o las 1 ora .
Partea cu vorbitul e un pic mai dificila datorita faptului ca ne aude doar pe noi vorbind romaneste, afara franceza, televizor franceza-engleza...Eu una sunt satisfacuta ca vorbeste .
Poate reusesc si eu sa mai fac un video...tare m-am puturosit in ultima vreme .
Are cateva cuvinte stalcite de ex: copac-pocac; verde - betei; omizi-somizi; albastru-tui; iepuras-pupuas...etc
Ei si tat'su cand vorbeste cu ea, vorbeste pe limba ei, ca sa zic asa, si eu moooorrrr ii explic si ii explic ca nu e bine...ca doar pe noi ne aude vorbind si trebuie sa incercam sa vorbim cat mai corect...El spune ca ii e draga si ii face placere sa discute pe limba ei.
Fetelor si mie imi e draga, dar cred totusi ca trebuie corectat limbajul si nu incurajate greselile...ehhh.
In alta ordine de idei, cautam scoala pt Alice . Aici copii de pot inscrie la scoala de la 2.5 ani. Exista o "clasa de primire" de la 2.5 pana la 4, dupa care e scoala prematernala pana la 6 si apoi scoala normala.
Nah, ca am scis cat pentru 1 saptamana
pupici la toti
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
14 saptamani
veronica75 spune:
totusi revin
Vreau sa va dati cu parerea vizavi de coportamentul nostru afectiv cu Alice
Noi, moi si sotul, suntem "mai afectivi" decat normal, mai precis o pupacim, o mangaiem si o dragalim toaaataaa ziua si oriunde ne-am afla...
Calatorim destul de des, parcuri de distractie, gradini zoologice, locuri de joaca...deci locuri aglomerate. Am observat ca suntem priviti suspest si de asemenea nu am vazut pe alti parinti sa fie atat de afectivi cu copiii lor .
Deci tat'su, iese in evidenta ca deh e barbat , o pupa si o dragaleste la 3-4 minute...parca zici ca nu a vazut-o de 1 an de zile...
Mie, sincer, nu imi pasa ce spune sau gandeste lumea , vreau, as vrea doar sa va dati cu parerea daca acest comportament al nostru o va afecta pe viitor...
Sa mai dau un ex: noi am inventat asa numitul "triplu pup" , adica ne pupam toti 3 odata pe gura . Am avut surpriza ca intr-una din zile Alice sa vina cu iepurasul la mine si sa imi ceara "triplu pup"
Ne e draga la amandoi, o iubim mult, dar nu vreau ca din prea multa dragoste sa ii fac rau ...
pupici
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
14 saptamani
bebelusi spune:
http://s964.photobucket.com/albums/ae123/cutiutacubijuuri/
cateva poze
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
Vero, si noi ne pupam cu copiii. nu prea pe gura dar pe unde apucam . io tocmai scriam saptamanile trecute ca mandra e tare scarboasa la capitolul asta si tipa "Nu pupa!" adica sa nu o pupi... (tac-su cica cu mine seamana... adica rea )
ada_coman spune:
e superbaaaa Irina!!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
lisssa_ana spune:
roxi,tocmai pt ca nu esti fan FB am trimis poze pe mailul comun cu bb2. Are 364 de grame,talpicile de 3.5 cm,nu sta locului si seamana cu Ana la forma capului LEIT. Am sa pun doua poze,una cu eco de la Ana si una de acum,nici nu stii care e una si care e alta decat daca te uiti la data. Clar va avea capul lui Cristi.
Are toate cele si la locurile lor si nu stim ce e,cu toate ca d-an insista sa imi zica.pser sa nu mor de curiozitate pana la sfarsit...dar ma susitine Vero si inca o colega de la gravidute
Vero,nu exista prea multa dragoste mai ales la varsta asta. Si eu o pup pe Ana,cum o prind cum o jumulesc,nu ai cum sa nu faci asta,murim de dragu; lor si mai ales ca e cea mai frumoasa perioada acum.
In legatura cu vorbitul gresit si noi o corectam,de exemplu la magazin ii zicea pagazin si am corectat-o despartind cuvinatul in: ma si gazin...s-a invatat sa il zica usor,dar despartit. Ana unde mergem? "mergem la ma gazin"
Patricia,ce ascunzi tu acolo,cat sunteti de frumosi si de fericiti. Ce mare e Irina. Cred ca e topil Vlad
Va pupam!
Mama de Ana si 20+
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
noi suntem la mama, sa tin copii impreuna, nu prea pot intra ca face cumnata figuri, ca-i ating leptopul.. am alta cumnata fitzoasa..
FELICITARI ANUC!!! Bun venit pe lume bebe SARA!!!
Intrebati de Naty, am vorbit cu ea, are mult de lucru, ajunge acasa in jurul orelor 21-22.00.
Duminica avem botezul, vineri seara voi veni acasasi o sa intru sa va povestesc aventurile cu cei 2 copii. Pana atunci va pupicim
Daiopri spune:
Anuc felicitari! Bine ai venit pe lume Ainoua
LMA Fabi! Sa cresti mare si cuminte
Aalina, gata serviciul?
Cami tu urmezi nu?
cristi cum mai esti?
Noi suntem bine, o tinem in petreceri de copilasi dragalasi.
O sa trimit si eu vreo 2 poze sa ne mai vedeti.
Al meu are cam 92cm si vreo 15 kg. Mi se pare mai micut de statura decat era motanul la varsta lui. A inceput sa mai repete cuvinte, marea lor majoritate in engleza.
Asteptam cu nerabdare caldura, ca avem temperaturi cam scazute si ne-am saturat de haine groase si sa nu putem merge in parc.
Toata lumea a trecut pe FB?
Indata nu mai am ce citi pe aici
Lisa, deci nu vreti sa stiti ce e? Eu am banuit ca si al doilea e baiat ca tot asa, avea forma capului la fel. Da sa stii ca parca acum nu mai au la fel
Ledi, cum mai merge cu dormitul? Si mie imi e groaza de mom schimbarii ca daca le dai ceva libertate o iau la trap
Numai bine tuturor