Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

... citind din urma, completez:

HAI MADUTZA!!!! HAI CU BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HEI!CE SE INTAMPLA PE AICI?

PUP PE TOATA LUMEA!AM AJUNS SI NOI ACASA..

Am citit urarile frumoase..am bocit..multumesc din suflet ....sunteti de nota 10!
Cu galeria n-am vrut sa va fentez..asa m-a prins pe nepregatite..
chiar vroiam sa va anunt..

Povestit p scurt

m-am trezit la 1..la 2 ..sa fac pipi..la 3a pocnit cv..upps!..am simtit cu mi s-a rupt apa..am stat pe buda 10 min..caci venea jet...cu prosopelul intre picioare fuga la spital -aveam duerei din 2 in 2 minute!unde erau laea de 15 de 10 de 7????????/
habar n-am
Ajunsi la spital am ramas singura ca Mario dormea singurel acasa si sotul a f la el inapoi..

Urmeaza o moasa tanara cheauna de somn..control ..dilatatie 2!am crezut ca mor!!!!!!!!
Ma gandeam ce ma fac Eu..trebuie sa stau toata ziua cu dureri..pana ma dilat complet.
Am primit perfuzie.aveam tensiune 80/40.dar durerile erau deja insuportabile..umblam cu perfuzie cu tot prin sala..
CLISMA?-esec total..am fa pe mine de durere..era situatia ff penibila..in fine ma uitam la ceas 4.45...imi venea sa imping..am zis la moasa!
Nu m-a luat in serios..Eu am impins,ma rupea bucati deja..sa vezi cum
le-a sarit somnul..fara dr am nascut la 5.10..o fifitza urlacioasa /am avut dilatatie maxima intr-o ora.
Dr ajuns abia dupa nastere..mare noroc caci aveam tensiunea 7/3..hemoragie f puternica..hipertonie uterina..
..in fine..suntem ok..am ajuns acasa
MARIO si TATI sunt super incantati!

Sunt suparata ca am bebe papacios dar lapte putin..de abia de ieri imi vine..sanul stang e tare si nu vrea sa vina lapticul de acolo..dau un pic de completare..as vrea tare mult sa-i dau numai lapticul meu..ii place sa suga

Ce sa fac?
beau ceai pt lactatie
beau lichide
SHERBI
ZIKI
SIMO!!!!!!!
BEBELU
ANGIE
ADRYIII
IRINUKA
SHUBUKINA
LUCIA

MULTUMESC PENTRU MESAJE
SUNTETI MINUNATE!

SHERBI--BEBE MARC IOAN
DOLORESS--BEBE KEVIN
IUBITA --BEBE ALEXANDRA FELICITARI!

PUN POZE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Tunde bine ati revenit aksa. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa asa cum e deja si necolicoasa.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sa-ti raspunde eu repede Laura.
Molifta aia de 8 zile mi-a facut-o dupa vreo 3 saptamani, iar cea de 40 de zile mi s-a zis ca mi-o face cand e botezul. Nu stiu la care te refereai.
Eu mi-am luat wrap si sustin ca merita!!! In casa imi doarme cateva ore bune in el si eu pot face tot ce-mi pofteste inimioara cu ambele maini libere. Inainte ma dureau mainile si cum il puneam jos cum se enerva taaare. Si acum ca e vremea urata iese tati cu el, ca doar nah, noi l-am purtat 9 luni (eu doar vreo 8), macar atatea sa-l duca si el. Azi chiar asa am iesit si se uita lumea la el ca la masini straine... se uitau si zambeau. Deci noua ne place!

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI si din partea noastra lui bb Eduard-Matei si bblinei Ana-Isabela!!! Sa fiti sanatosi puiuti!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

am pus pozele facute in spital

Tunde mamica de copilasi printesa Sonia-Diana 10.02.2011 si de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hi-hi!
BINE ATI REVENIT DRAGA NOASTRA TUNDE SI BB SONIA-DIANA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!
E TARE DULCE! SI CE PERISOR AVEM !!! E SCUMPA RAU!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

TUNDE, BINE-AI VENIT ACASUTZA, MAMICO!!! FELICITARI INCA O DATA! BRAVA! AI TRAS TU TARE, DAR MACAR AI FACUT-O RAPID!!! E FRUMOASA FOC SONIA SI ... SEAMANA CU TINE!! SA CREASCA SANATOASA SI FRUMOASA!
Cu laptele... eu nu i-as da completare... as pune-o la sin la fiecare 2 ore, la ambii sini. Eu am plecat acum din maternitate cu Ilinca fara pic de lapte si copilul primea completare LP. Si nu mai sugea la mine, tragea de 2 ori, adormea, iar tragea... peste juma de ora iar urla ca vrea sin.. iar nu gasea nimic... Dar nici eu nu m-am lasat si acasa nu i-am mai dat pl ddeloc si i-am tot dat tzitzi pina a venit laptele... daca-i dai Lp nu cred ca faci treaba... dar vezi si tu, daca urla rau de tot, fa-i putin, ca n-ai incotro. Oricum, la visrta ei maminca f putin... abia se regleaza tranzitul, nu trebuie indopata.
Succes!!!

Gabi, Ioana si Ilinca

Mergi la inceput

Gabi;asa vreau sa fac..dar azi urla de foame..si cum am avut o zi agitata cu externarea ai daeam din juma in juma de ora..si am ramas fara ..acu doarme de rupe..
30 ml am dat lp..
mai mult nu-i dau..
care foloseste mameleoane de latex nuk?le-as pune ca am rani ...ma dor..si am sfarcul plat la sanul stang..
nu-l pot punee

multumim de complimente

Tunde mamica de copilasi printesa Sonia-Diana 10.02.2011 si de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde abia te asteptam cu vesti!!!! Bine ai revenit acasa si pe forum!!!

Cum adica nu le poti pune? Apesi un pic pe sfarc, sa ias ao picatura doua d elaptic, apoi le pui si mufezi...trage Mufitza de rupe!!!Ajuta ff mult la ragade.

wudy imi pare bine sa aud si de la voi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

nu am apucat sa citesc din urma ca suntem prinsi cu treaba la firma!

am citit insa ultima pag si parerea mau este ca trebuie sa-i dai copilului laptic daca plange..de la tine e cel mai bine normal daca ai..daca nu..pune bebelul la stimulat insa nu-l lasa flamand..se deshidrateaza..am avut o colega de camera in maternitate care tot asa nu i-a dat portia de lp pt k a zis k sa stimuleze sanul si a sarit peste o masa..copilul nu prea a pans..si a crezut k nu ii era foame..insa el s-a deshidratat groaznic si i-au facut multe investigatii apoi...eu zic sa nu va jucati cu asta..laptele vine in cele mai mulote cazuri in cantitate suficiente pt bebe, dar sunt si multe alte fete la care nu vine pt k nu vine..si eu am incercat o saptamana pe la 1 luna jumatate varianta cu pus copilul din ora in ora la san ..saracul acolo dormea acolo manca..si eu am fost rupta..si laptele ce credeti...nexam..sanii goi cum erau si inainte..si m-am lasat..

eu zic ca sfaturile sunt bune din partea tuturor..dar trebuie sa faceti cum simtit voi..organismul vostru va zice cat poate! oricum..beti multe lichide!

va si sper sa nu fi suparat pe nimeni!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput