Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)
Raspunsuri - Pagina 16
danina spune:
FELICITARI DEEA SI LA TOATE MAMICILE CARE AU MAI NASCUT INTRE TIMP refacere usoara si multa rabdare cu mogaldetzele. 

Danina mami de
Rebecca- Elena (26.12.2010) si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 6 anisori
monika_bt spune:
Inca nu scoateti motatele, ca doar ma internez ptr analize iar in functie de ele si de cum merge colul se hotaraste pe joi-vineri...O voi suna pe Simo sa va anunte cand stiu ceva sigur. Multumesc oricum!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
38s+5z
LUIZA
AMR: 3 ZILE
adryiii spune:
Multumesc Lucia de raspuns.
Da. Trebuie sa avem rabdare multa. Dar eu ma gandesc ca si de mine a avut grija cineva (mama mea draga
) si atunci...vine si rabdarea aia multa.
mami fericita de
Elena Alexandra
florintunde spune:

Felicitari Mami Deea!!!!! Bine ai venit puicutza mica MEDEEA!!sanatate muuulta!

Tunde mamica de copilasi printesa Sonia-Diana 10.02.2011 si de ursulet Mario
04.03.2004
roxx26 spune:
Neata fetele!!
FELICITARI DEEA!! REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT SI ACOMODAREA USOARA! sA FIE SANATOASA PRINTESA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!
Noi am avut o noapte cam fara somn, fiica-mea s-a umflat de somn ieri cat ne-am preumblat cu masina prin oras, a mai sforait si cand am ajuns acasa si, exact cum ma asteptam, azi-noapte n-a mai avut somn...Nu a plans, doar a stat asa cu ochii mari la mine in brate si nu mi-a venit s-o las asa in pat...am adormit-o cu greu de vreo 3 ori, dar de fiecare data s-a trezit in maxim juma de ora
Acu sa vedem cum reusesc sa-i inversez programul, sa n-o mai las sa doarma asa mult azi desi n-as spune ca da semne de somn...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
Buna dimi
ADRYIII/ZIKI/ALINUSHALI;

Raportez prima noapte acasa..a luat nota maxima

am dormit toata ziua..imi era frica ca facem planctoane
..dar nu..
Fifitza mea e super ventuza
e super cumintica
Si am obisnuit-o deja cu suzeta sa nu urle daca are cv..
mergem numai spre bine..tzatzuca cu laptic indeajuns..n-am dat complectare deloc.../
Nu dovedesc sa-i multumesc lui DD pentru toate acestea

Am avut cel mai frumos Valentine day din viatza mea..

Buricul ne-a cazut la 4 zile in spital..
Baitza urmeaza in seara asta![]()

HAI VAS!!!!!!HAI MADUTZA!!!!!!DOAMNE AJUTA!

Tunde mamica de copilasi printesa Sonia-Diana 10.02.2011 si de ursulet Mario
04.03.2004
ziki spune:
TUNDE, bravo!!! s-o tineti tot asa, sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine!
VAS, acum inteleg. Eu ieri chiar eram pregatita psihic. Mi-am pus bagajelul la usa, incercam sa-mi aduc aminte cum e cu respiratul, imi faceam planuri cum o sa fie daca nu am epidurala, cand o sun pe dr...
si cu gandurile astea.. am adormit. si iata-ma. 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix
(DPN: 13.02; 15.02; 17.02 si 20.02 -> Bingo!)
Lorich spune:
Neata
Andryy noi mai gaseam urme verzi in kk si am intrebat dr. care a zius asa:
-caca daca nu-l iei imediat ce iese se poate inchide la culoarre, ajungand spre verde.
-daca mai are inca icter (cume cazul noastru) bilirubina se elimina si asa
-daca persista, e verde in mom in care-l face fa o coprocultura, desi mie mi-a zis asa e imposibil sa aiba o problema gastro din moemnt ce starea generala e super buna
Deea felicitari!!!! Bine ai venit Medeea!!! Muuuult te-ai mai lasat asteptata printesico!!!
La multe lunite Elena, Maria Sofia, Alexia Maria

HAI VAS!!!
HAI MADUTZA!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
bb_yasmi spune:
vas, ziki....stiu si eu despre ce vb,,,,

doar ca eu nu ma grabesc nicaieri....sambata dimi am programarea pt inducere!!si nu prea as vrea surprize pana atunci ![]()
ziki...iti spuneam eu sa nu te iei dupa DNP-urile de la eco....baza e cea de la UM.....
pai daca tu nasti joi....eu sambata pe cine anunt???? 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 4 zile !!!!
vas spune:
sincer ziki, pe mine ma mai streseaza si mama care ma tot suna, "cum te simti?" sotul in fiecare dimineata "suna/ma daca e ceva". Normal ca psihicul reactioneaza. Ma duc dupa Eliza la gradi si toate mamicile "nu ai nascut?" Imi vine sa nu mai ies din casa decat cand o sa fiu cu bebe in brate.
Si exact cum spui, ma si vedeam in sala de travaliu, pa masa, impingand...si .....uite as trec zilele.
O sa nastem si noi pana la urma, ![]()
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu