Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

sincer ziki, pe mine ma mai streseaza si mama care ma tot suna, "cum te simti?" sotul in fiecare dimineata "suna/ma daca e ceva". Normal ca psihicul reactioneaza. Ma duc dupa Eliza la gradi si toate mamicile "nu ai nascut?" Imi vine sa nu mai ies din casa decat cand o sa fiu cu bebe in brate.
Si exact cum spui, ma si vedeam in sala de travaliu, pa masa, impingand...si .....uite as trec zilele.
O sa nastem si noi pana la urma,

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

exact!! si pe mine ma intreaba zilnic!
cei apropiati ma intreaba zilnic, iar unele matusi apar doar cu replica "TOT n-ai nascut??"
iar vecinii "Mda, nu s-a lasat burta, mai sta, mai sta"

dar felicitari ca mergi pana la gradi si inapoi. eu sunt leu de mare, trantit cand pe o stanca, cand pe alta.
nu mai pot merge fara sa-mi tin burtoiul, si chiar si atunci simt intepaturi...
sigur. nastem noi. anul asta, precis

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
(DPN: 13.02; 15.02; 17.02 si 20.02 -> Bingo!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna dimineata!

stau si ma framant de ieri si ma gandesc cu ce sa incep.
mi-a picat foarte rau faptul ca postarea mea a fost considerata una jignitoare si rautacioasa. dumnezeu mi-e martor ca nu sunt aici pentru a intra in polemici sau pentru a judeca pe cineva, cu atat mai putin pe voi, fetelor, cu care imi petrec ore bune din zi pentru a schimba pareri si sfaturi, bucurii si suparari.
exact acum, cand schimbarile hormonale sunt la cote maxime, acum cand sunt intr-o dispozitie destul de dificila cu sanii care explodeaza si nu le dau de cap in nici un fel, m-a lovit in moalele capului sa vad ca postarea mea a starnit asemenea controverse.
iar, simo, tu esti ultima persoana pe care as fi vrut s-o supar, daca astea mi-ar fi fost intentiile, avand in vedere ca ai fost persoana pe care am anuntat-o prima de nasterea baietelului meu.
nu pot sa spun decat ca am plans vazand ca la fiecare 5 mesaje unele dintre voi parca intareau spusele simonei si parca rasuceau cutitul in rana atacandu-ma folosind chiar citate din postarea mea.
nu sunt o persoana labila psihic, insa m-am surpins plangand, in conditiile in care ma consider o fire puternica, atat de nasol a fost ales momentul pentru a fi trasa la raspundere.
nu vreau sa-mi cer decat scuze pentru neplacerile create prin faptul ca mi-am exprimat parerile si conceptiile mele despre subiectele comune care ne leaga si ne tin aici impreuna.
nu am facut aluzie la nicio mamica prezenta aici pe forum. faptul ca suntem aici si ne sfatuim dovedeste, in conceptia mea, ca suntem foarte preocupate de cresterea si in grijirea copiilor nostri. de ce as vrea oare sa va jignesc? doar intru in fiecare zi aici sa va impartasesc bucuriile mele,sa ma mandresc cu puiutii mei, sa-mi lamuresc anumite lucruri, sa cer si sa dau sfaturi acolo unde ma simt cat de cat competenta prin prisma experientei sau a ceea ce am citit, auzit.
nu am dat cu parul cand am spus ca sunt pro alaptare si ca multe femei renunta prea usor. este parerea mea si o impartasesc si voua. asta nu inseamna ca acuz pe vreuna dintre voi ca nu va alaptati copiii. este o perere pe care o exprim, nimic altceva. am auzit mamici care foloseau expresia " nu e bun laptele". sunt oare prima persoana de pe planeta care aude aceasta expresie??? cunosc mamici care au folosit aceasta expresie, neavand niciun fel de explicatie, doar ca asa le-au spus cunoscutii,mamele etc. si sotul m-a surprins ieri cand ma mulgeam cu pompa, spunandu-mi ca nu am lapte in sanii,ca e prea decolorat, sigur nu e bun. m-a bufnit rasu si i-am explicat de colostru etc. eu am spus ca e o dovada de incultura ca o viitoare mama sa nu stie ce-i ala colostru si sa dea vina pe culoare si consistenta laptelui spunand ca nu e bun, ca au vazut ele ce gros e laptele praf si alb, nu apa chioara, cum aveau ele.
eu genul asta de persoane le-am dat exemplu in postarea mea. poate am fost prea evaziva in exprimare, dar departe de mine gandul de a va jigni sau judeca pe vreuna dintre voi. si mie mi se poate intampla foarte usor sa nu am lapte sau sa constat ca dupa o luna copilul nu ia in greutate. credeti ca nu o sa-i dau lp? chiar pe drumul de la maternitate spre casa am oprit la farmacie si am luat o cutie de lp s-o am in casa pentru orice evntualitate.

inca o data imi cer scuze pentru polemica creata. nu am fost rau intentionata si imi e foarte greu sa trec prin astfel de moment acum, cand am atatea intrebari de pus si atatea bucurii de impartasit cu voi.
ma voi retrage din odisee. nu pe principiul, "imi iau jucariile si plec". pur si simplu, de acum incolo mi-ar fi foarte greu sa mai postez ceva de teama ca folosesc cuvinte nepotrivite si ca sunt interpetata gresit. nu vreau sa-mi asum acest stres, de a-mi restrictiona orice gand, parere, sfat. plus ca as interpreta gresit, chiar eu, daca voi scrie ceva si nimeni nu-mi va raspunde, crezand ca are ceva cu mine.
tin sa multumesc celor care m-au inteles si care nu au aruncat cu pietre. a contat enorm si m-a ajutat mult la psihic. repet, nu sunt vreo labila, dar schimbarile hormonale isi spun cu siguranta cuvantul.

vreau sa urez sanatate multa tuturor, sa va multumesc pentru toata sustinerea de care am avut parte, sunteti toate minunate!
sa va bucurati de minunile din viata voastra!
cu siguranta va voi citi in continuare pentru ca am multe lucruri de invatat.

pup mamicile, puiutii si burticile care sunt pe ultima suta de metri!
bravo deea! sa-ti traiasca printesa medeea!
bafta madutza! sa ai parte de o nastere super usoara si o bebelusa sanatoasa!
bafta si celorlalte mamici care mai au putin pana isi vor tine minunea in brate!
yasmi, acasa e foarte bine. david e super incantat de marc, il iubeste mult, insa eu simt cum ne incearca pe mine si pe ta-su sa vada daca a pierdut pozitie in fata bebelushului. ne purtam cu grija sa nu-l afecteze. e oricum o fire extrem de sensibila, mai ales pentru un baietel.

am vazut si pozicile!
tunde, ai o zana frumoasa tare! e dulce foc si fetele au mare dreptate, este leita maica-sa.
doloress, ce mamica fericita vad eu acolo! ma bucur ca totul a decurs minunat si iti urez tot binele din lume. bb kevin e un dulce! sa-ti traiasca!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

eiiiii, Sherbi, cum sa pleci? Mie imi vine sa va bat cu plecatul asta. Eu vreau sa fim toate aici cu bune si rele. Fiecare cu gandurile si parerile ei.
Eu sincer nu m/am cenzurat niciodata, am spus ce am gandit chiar daca eram sigura ca nu toti sunt de acord cu mine.
Eu nu o sa o uit niciodata pe Shubulina, cum draga de ea a intrat in discutie odata (zicand de la inceputul mesajului ca e gica contra) si a spus ca ea dupa trei luni de la nastere vrea sa/si reintre in normal, sa/si reia viata asa cum era. Pe moment am fost socata, dar acum inteleg foarte bine la ce se referea si bravo ei ca a avut curajul sa o spuna. Si a ramas alaturi de noi in continuare.
Nu va mai suparati.
Deci Sherbi , eu astept in continuare sa ne scrii, si sincer cred asa cum zici si hormonii isi mai fac de cap.

Ziki, eu de plimbat ma tot plimb. Azi scot sania si ma duc cu Eliza afara, a nins, e asa frumos....

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

SHERBI, nu spune si tu la fel, ca nu o sa mai postezi.
Si eu ma aflu printre fetele care i-au raspuns Simonei, si nu ca sa "intaresc" ceva impotriva spuselor tale, ci ca sa "intaresc" ideea ca intr-adevar alaptatul e un subiect care ar trebui sa fie tabu.

si mai cred ca nu trebuie sa iei toate astea personal, pentru ca eu una nici nu am stiut (si inca nu cred) ca de TINE propriu zis este vorba.
nu stiu care e postarea din care citeaza celelalte fete.
si nici nu conteaza.
conteaza ca v-ati suparat, ca v-ati facut sange rau, ca ati ajuns sa plangeti si sa va simtiti vizate, pana intr-acolo incat sa vreti sa plecati tocmai cand avem nevoie de sustinere si de sfaturi unele de la celelalte.

si eu ma simt in ambele parti acum, pentru ca si eu sunt contra exprimarii "numai cine nu vrea nu alapteaza", dar si eu se pare ca am spus ceva "impotriva" ta, dar nu plec poate am eu obrazul mai gros

oricum ar fi, e normal sa existe suparari, e normal sa existe divergente, fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuviinta, si chiar si mamele care sunt de acord asupra mai multor puncte din cresterea copilului nu vor avea aceleasi rezultate si aceleasi tactici!
dar repet ce am spus si atunci: suntem in aceasta calatorie doar pentru ca le vrem copiilor nostri binele!
si cu asta inchei si eu, ca ma intristeaza sa vad ca suferim pentru ceva ce, culmea, avem in comun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

a nascut madutza!!!!!!!!!!!!!!!!!

"la ora 9.25 s a nascut pitica de numai 2900 gr, CATALINA IOANA. a tipat din prima si este o galagioasa. amandoua ne simtim f bine si in 2-3 zile plecam acasa. va pupam dulce"

BRAVO MADA!!!!!!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME CATALINA IOANA!!!!
MAMI REFACERE USOARA SI LAPTIC DIN BELSUG PT MICA PRINTESA!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 4 zile !!!!

Mergi la inceput

ce repede a nascut! stiu ca prin cezariana, dar repede totusi!

FELICITARI MADUTZA!!!
BINE AI VENIT PE LUME, CATALINA!!!

BB_yasmi, multumim de mesaj,
si da, ai dreptate: dupa calendar, am 39 de saptamani si 3 zile azi. si nu 40 si 3 zile, cum era la eco.
o sun pe dr! ca tot aman, si tot uit.

Mergi la inceput

FELICITARI MADUTZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BINE AI VENIT CATALINA IOANA !!!!!!!!!!!!!!

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Eu ma retrag, ma duc la gradi, ne auzim maine.
aveti grija de voi si de puiuti!!!!!!!!!!!!

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Dragele mele, buna dimineata!

De fapt am intrat sa va scriu ceva despre colacei, dar vazand mesajul lui Sherbi, incep cu altceva.

Draga Sherbi, nu te mai lasa atat de mult afectata. Ai explicat foarte frumos ce ai vrut sa spui de fapt si in momentul asta mie mi se pare evident ca a fost doar o neintelegere, asa cum foarte des se poate intampla cand comunici ca noi, doar in scris - o mica exprimare evaziva, o virgula aiurea si gata, totul poate fi interpretat altfel decat a fost intentia celei care a scris. Sunt convinsa ca acum, citind explicatiile tale, nici o mamica nu mai este suparata, asa ca nici tu nu trebuie sa fii. Si cu atat mai mult cu cat e clar ca tuturor ne cam joaca hormonii feste in perioada asta, nu luati decizii din astea radicale, va rog frumos si pe tine si pe Simo. Suntem multe aici carora ne-ar parea rau sa va pierdem ca si partenere de conversatie si zau, e pacat a se intample doar pt. o neintelegere aiurea. Ca persoana din afara, care nu s-a bagat in aceasta discutie, pot sa va zic doar ca toate spuneti de fapt acelasi lucru, doar diferit formulat si cateodata cu accent pe unul sau altul din aspectele problemei. Asa ca hai sa revenim la atmosfera noastra prietenoasa si relaxata si o sa ne simtim toate muuult mai bine, inclusi tu, Sherbi - a trecut momentul, nu te mai stresa si supara, toata lumea va intelege.

pentru fetele noastre suparate

Revenind la colacei:

Daca faceti plata online, eu o sa am un comision de incasare de 3,5 lei si va rog frumos sa adaugati banutii astia la cei 27 de lei/colacel. Si o sa aveti si voi un comision, in functie de banca. Daca insa ii depuneti la orice ghiseu Bancpost, e gratis si pt. voi si pt. mine. Asa ca daca aveti in drum o agentie Bancpost (acolo e deschis contul) sau aveti pe cine sa trimiteti pana acolo, e mai avantajos asa.

Pe urma o sa trimitem colacelul prin posta, ori eu ori ziki, din cate stiu de cand am trimis cartea Patriciei, un colet usor (pana intr-un kg) trimis simplu e cam 2,5 lei.

In concluzie, avem urmatoarele variante:

a) veniti sa imi dati banutii si ridicati colacelul personal - 27 lei/colacel

b) depuneti banii la ghiseul Bancpost si va trimitem colacelul prin posta - 29,5 lei/colacel sau 56,5 lei pt. cine are 2 colacei (27 x 2 + 2,5).

c) transferati banutii online si trimitem colacelul prin posta - 33 lei/colacel sau 60 lei pt. cine are 2 colacei (27 x 2 + 2,5 + 3,5)

Va pup si astept optiunile voastre.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

1. am schimbat titlul - e prima oara cand imi incerc mana la modificat ceva in listuta. daca gasiti porcarele, EU am fost

2. si de la mine fetele care vor sa ne lase seduse si abandonate, sper sincer ca va razganditi!

3. Anca, esti super-organizata!!!
parca esti Boc si indemnizatia, pachetul A, pachetul B...

eu astept instructiuni si MULTUMESC MULT ca ai comandat pentru toata lumea si ca ai facut pasul decisiv in Misiunea COLACUL!
abia astept sa-l vad. si sa-l vad si pe cel care il va folosi.... (dar asta e alta poveste)

Mergi la inceput