Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

FELICITARI DEEA SI LA TOATE MAMICILE CARE AU MAI NASCUT INTRE TIMP refacere usoara si multa rabdare cu mogaldetzele.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Inca nu scoateti motatele, ca doar ma internez ptr analize iar in functie de ele si de cum merge colul se hotaraste pe joi-vineri...O voi suna pe Simo sa va anunte cand stiu ceva sigur. Multumesc oricum!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+5z LUIZA
AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multumesc Lucia de raspuns.

Da. Trebuie sa avem rabdare multa. Dar eu ma gandesc ca si de mine a avut grija cineva (mama mea draga) si atunci...vine si rabdarea aia multa.

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Felicitari Mami Deea!!!!! Bine ai venit puicutza mica MEDEEA!!sanatate muuulta!

Tunde mamica de copilasi printesa Sonia-Diana 10.02.2011 si de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!!

FELICITARI DEEA!! REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT SI ACOMODAREA USOARA! sA FIE SANATOASA PRINTESA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!

Noi am avut o noapte cam fara somn, fiica-mea s-a umflat de somn ieri cat ne-am preumblat cu masina prin oras, a mai sforait si cand am ajuns acasa si, exact cum ma asteptam, azi-noapte n-a mai avut somn...Nu a plans, doar a stat asa cu ochii mari la mine in brate si nu mi-a venit s-o las asa in pat...am adormit-o cu greu de vreo 3 ori, dar de fiecare data s-a trezit in maxim juma de ora Acu sa vedem cum reusesc sa-i inversez programul, sa n-o mai las sa doarma asa mult azi desi n-as spune ca da semne de somn...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi

ADRYIII/ZIKI/ALINUSHALI;

Raportez prima noapte acasa..a luat nota maxima
am dormit toata ziua..imi era frica ca facem planctoane..dar nu..
Fifitza mea e super ventuza e super cumintica
Si am obisnuit-o deja cu suzeta sa nu urle daca are cv..
mergem numai spre bine..tzatzuca cu laptic indeajuns..n-am dat complectare deloc.../
Nu dovedesc sa-i multumesc lui DD pentru toate acestea
Am avut cel mai frumos Valentine day din viatza mea..

Buricul ne-a cazut la 4 zile in spital..
Baitza urmeaza in seara asta

HAI VAS!!!!!!HAI MADUTZA!!!!!!DOAMNE AJUTA!

Tunde mamica de copilasi printesa Sonia-Diana 10.02.2011 si de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

TUNDE, bravo!!! s-o tineti tot asa, sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine!

VAS, acum inteleg. Eu ieri chiar eram pregatita psihic. Mi-am pus bagajelul la usa, incercam sa-mi aduc aminte cum e cu respiratul, imi faceam planuri cum o sa fie daca nu am epidurala, cand o sun pe dr...
si cu gandurile astea.. am adormit. si iata-ma.

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
(DPN: 13.02; 15.02; 17.02 si 20.02 -> Bingo!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Andryy noi mai gaseam urme verzi in kk si am intrebat dr. care a zius asa:
-caca daca nu-l iei imediat ce iese se poate inchide la culoarre, ajungand spre verde.
-daca mai are inca icter (cume cazul noastru) bilirubina se elimina si asa
-daca persista, e verde in mom in care-l face fa o coprocultura, desi mie mi-a zis asa e imposibil sa aiba o problema gastro din moemnt ce starea generala e super buna

Deea felicitari!!!! Bine ai venit Medeea!!! Muuuult te-ai mai lasat asteptata printesico!!!

La multe lunite Elena, Maria Sofia, Alexia Maria

HAI VAS!!!
HAI MADUTZA!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vas, ziki....stiu si eu despre ce vb,,,,
doar ca eu nu ma grabesc nicaieri....sambata dimi am programarea pt inducere!!si nu prea as vrea surprize pana atunci

ziki...iti spuneam eu sa nu te iei dupa DNP-urile de la eco....baza e cea de la UM..... pai daca tu nasti joi....eu sambata pe cine anunt????

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 4 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

sincer ziki, pe mine ma mai streseaza si mama care ma tot suna, "cum te simti?" sotul in fiecare dimineata "suna/ma daca e ceva". Normal ca psihicul reactioneaza. Ma duc dupa Eliza la gradi si toate mamicile "nu ai nascut?" Imi vine sa nu mai ies din casa decat cand o sa fiu cu bebe in brate.
Si exact cum spui, ma si vedeam in sala de travaliu, pa masa, impingand...si .....uite as trec zilele.
O sa nastem si noi pana la urma,

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput