Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

saryta, ma bucur ca totul a mers bine cu Sara, bravo pentru curajoasa mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bravo sara ma bucur ca a fost totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

subiectul a ajuns la urgente.trebuie resuscitat.
se intereseaza cineva de el sau il lasam sa moara?propuneti metoda
Donia,tu care veneai cu cearceaful de pastile de ras prescrise la fiecare mamicuta,vii sa scrii un rand?recunoasc ca asta pentru mine a fost semnaul de alarma!
dingggg,cineva in umbra macar?

cum ne mai jucam/ce mai mancam(copiat de pe blog)

"Copiii mei sant mereu dornici sa ma ajute la bucatarie.
Sant dati in care tot ce le pregatesc de papa este in mare graba,asa ca ma vad nevoita sa refuz pe unul sau pe altul...
Ca sa-mi scot parleala dupa ziua de ieri cand am fost foarte grabita cu bucataritul,azi i-am invitat la dezmat.Am adunat de prin dulapuri cam tot ce aveam,cu texturi diferite,si am umplut baloane de diferite culori.(baloanele noastre n-au fost cele mai potrivite,pt ca sant destul de mici in stare initiala.daca erau mai mari,era mult mai ok)
Noi am folosit linte,orez,faina,malai si fasole.
Dupa ce am umplut fiecare balon cu cate un ingredient,le-am legat bine si am inceput sa ne jucam.Fiecare din ei trebuia sa le atinga cu mainile sau cu picioarele si sa ghiceasca ce contin.
Crinuta a ghicit totul din prima iar Raducu a fost atat de scumpppp:))).La fiecare incercare raspundea fie cu "oled" fie cu "tatole":D.
Asa ne-am distrattt...
Ei de joc,eu de ei:D
Inainte ca bucatareasa mica sa amestece toate ingrdientele ramase si sa faca ea o reteta speciala cu nush ce arome nemaiantalnite si nemaiauzite:)),bucatarul mic si-a facut stoc de "tatole",astfel ca la un moment dat dupa ce am strans dezordinea,iar eu si Crinuta ne ocupam cu altceva,Raducu cu spatele la noi parea ca ascunde ceva.Il strig,il rog sa se intoarca iar el raspunde cu "nu pot,conduc masina'':))
Ma duc aproape si-l gasesc mestecand la fasole de zor.L-am intrebat daca mai are in buzunar ascunse si mi-a raspuns ca nu.L-am controlat si am gasit cinci boabe ramase.
Cate o fi mancat,numa burtica lui stie!
Este cel mai mancacios si cel mai pofticios copil pe care l-am cunoscut vreodata!
N-am sa-l uit niciodata cand avea in jur de un anisor si ne jucam cu plasteina,cum saliva la propriu!Se uita pe masa si inghitea in sec:))Pana si in ziua de azi(avem n ore de modelat plastelina la activ),nu am reusit sa-l fac sa inteleaga ca nu-i buna la burtica.
Nu in cantitatea pe care vrea el s-o ingurgiteze:D
Ieri avea doi pantofi de papusa in gura si statea ascuns dupa perdea.Acum cateva zile,un lantisor.In alta zi mingea de golf sau orice alta forma care incape in gura.
De fapt,ce nu baga el in gura?!
Orice vede trebuie sa guste,azi faina/malai/fasole...,in alta zi sare,oregano,zahar.
Si oricat de satul ar fi,daca te vede ca manaci ceva,cere si el sau daca i se pare lui ca mesteci ceva vine sa faca controlul :"gula male"!:D
Sa zic si de Crinuta?
Mai bine alta data!:D "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Da.. Dandusa ai dreptate. Nici eu nu mai fac parte dintre mamicile active.. dar nu stiu ce se poate face. Sunt in pana mare de idei.
Insa mi-a placut mult ce ai scris tu . Abia astept sa ne mutam la casa noastra, unde vom putea sa ne distram. La ai mei este casa muzeu. Nici sa respiram nu putem .
In ultima vreme joaca se reduce la super eroi si dinozauri. Daca e ceva de gen decupat/desenat/plastilina/modelat fuge . Nici la gradi nu prea participa. Nu desenat, nu puzzle, nici nu tine bine creionul in mana. Inca sper sa nu avem probleme mai tarziu ...
Vine primavara si vom sta mai mult afara....
Lacramioara, nu am inteles nimic, dar ma gandesc la voi
pentru toata lumea

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

noi intr-un respiro de boli de sezon.. se pare ca M avut gripa, dupa cat de uracioasa fu

in fine, noi parinti denaturati.. detalii mai incolo

fuse si ziua lui a_deju.. sa-i uram oare ne-o mai citi

felicitari Sarei cea curajoasa!

Lacramioara ce s-a intamplat? tine de forum? cine te-a suparat?

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

vin si eu sa suflu in plamanul ostenit. al subectului, desigur.

saryta pupa sara curajoasa!
dandusul ai scris minunat, ca de obicei. cand ai dom'le timp sa mai si scrii?? de cate ori citesc cate multe faceti voi, ma apuca depresiile si halesc o tabla de ciucalata. sa-mi treaca.
yagmur pe cand planuiesti mutarea? si mutarea e din buc in buc sau din buc in alte parti ale tarii? gata cursul de turca? luca si-a facut prietenii pe unde stau ai tai?
donia mai spune de cristinel..si de r, si de r!!!

la subectul ostenit.
bea e bine, cei doi pupaciosi i-au declarat ca sunt indragostiti,ea e incantata.
nu imparte jucarii, nu cedeaza leaganul altor copii, se cearta cu fiecare in parte (si are dom'le suflu lung!!),la gradi sufera din greu cand e ignorata de prietena ei draga k, acasa i-ar jumuli pe toti cei ce nu fac ce zice ea. si cand zice ea. si cum zice ea.
mda. un dragon..
in doua saptamani se incheie cursul de dans, cautam curs de inot.
cam asta fu.
predau legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

prins legatura... trista ca vad ca bea isi gaseste alti iubiti, acolo, aproape de ea si uita de micul meu japonez (asa ii zic la gradi de cand l-am tuns ) - inca mai sper.. vedem noi peste 15 ani
ruxandra, tare pacatoasa gripa care umbla acu'; cred ca m-a incercat si pe mine, dar am scapat ieftin
chinico, mutarea va fi din buc in buc, desi eu mi-as dori sa plec departe, departe...
restul??? eu stau prost cu suflatul .. haideti, inviorati-va, vine primavara, floricele, vacante, parcuri, intalniri, etc, etc...
si mai este si vineri Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Yagmur,
doamne ce povestesti tu acolo...,nu stiu cum ai rezistat atat cu ei!
ma bucur pt noul cuibusor,spre sa va acomodati repede!
Chinico,
bea merge la gradi,face activitati,se joaca,socializeaza.eu daca n-as face ce fac,m-as simti groaznic de vinovata.daca tot ii tin sub aripa ,sa incerc sa ma si ocup de ei!n-ai de ce sa te simti aiurea.tu ai jobul.de unde timp pentru foarte mult extra?eu te inteleg!
ps:pentru scris,mereu gasesc timp.numai la gandul ca ai mei copii vor avea atatea amintiri stocate,ma face sa scriu zilnic daca as putea.am atatea de spus despre ei...dar nu pot mai des decat o fac acum.
Ruxandra,
hai la povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, mamici!Abia ce am ajuns de la padure si suntem franti toti, am alergat, am cules flori si am carat un pietroi ca sa facem fantana arteziana ... o gramada de treaba . Fetele au fost in culmea fericirii, daca duminica va fi cald mergem iar.
Laura- imi cer scuze ca nici nu te-am mai sunat si nici nu ti-am mai scris, dar padurea unde mergem noi e la veo 10 km de oras si tu de la Iasi trebuie sa faci vreo 80-90 km pina aici si nu cred ca se merita , doar daca veniti intr-un week-end la un gratar ... noi va asteptam .
In rest suntem bine, asteptam vara, fetele vor deja piscina .
Sanatate tuturor si hai sa nu lasam subiectul sa moara, cate un mesaj mititel .
Cateva poze ... primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ieri incepusem un raspuns, si am tot scris, un rand acum, unul mai tarziu, pana cand pe seara am renuntat, n-a fost sa fie.
Asa ca azi incerc o alta abordare.

Intai, sa spui ca azi am fost iar la incarcare de baterii, de data asta cu "Lord of the Dance"... omulet cu femeie maritata cu doi copii care lesina de placere. Mai oameni, ce dansatori, ce muzica, ce lumini, o minune! R era ba calare pe mine, ba pe vecini, a fost o minunatie totul!

Doi, ne-am dus la restaurant pentru o cina rapida, eram deja obosita si adormita, iar copchiii astia ai nostri in continuare calare pe noi, peste masa, ba razand, ba mai mult certandu-se pe creioane colorate, pe piper, pe mustar, pe te miri ce, incat am ajuns sa-i spun consortului "Mare noroc ai ca sunt nevasta ta si mama acestor copii, ca altfel nu cred ca veneam acasa cu voi in seara asta!" Ne-am prefacut apoi ca suntem doi amorezi la o intalnire la care el imi prezinta copiii lui. La sfarsit m-a intrebat daca poate sa ma mai sune, iar eu i-am spus sa ma mai caute peste 5 ani Pana la urma ne-am distrat de minune!

Trei la mana, am culcat copchiii impreuna in seara asta. Conversatie la intrarea lui R in camera lui C:
R: "Bonsoir!"
C, cu voce subtirica: "Bonsoir"
R, culmea gratiei si amabilitatii: "Comment ca va?"
C, la fel de curtenitor: "Comment ca va?"
R, didacta: "Nu, C, tu trebuie sa raspunzi "Ca va bien!"
C, cu voce subtirica: "Ca va bien, Roxi!"

Acum ei citesc un teanc de carti in pat, iar eu am acceptat un pahar de Martini de la tatal copchiilor, stam la un film si la un semineu si ma gandesc ca nu-mi pare rau ca am venit cu ei acasa in seara asta!

Mergi la inceput