Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
Bre, voi confundarati ddoamnele.
Multumim pt toate invitatiile.. acuma suntem bolnaviori. Dupa ce-au rezistat eroic mai toata iarna, le iau acum in piept.. one by one.
Si astea de primavara is nabadaioase rau.
Raluca, asa te inteleg ca nu mai chef de job.. Eu cred ca este o idee buna si sper sa-ti reuseasca. Bafta!
Personal cred ca as incerca, mai ales daca copilasul ar fi micut (2-4 ani) si daca "gradinita" ar fi extrem de aproape de casa. Si bineinteles daca si "mamica educatoare" ar fi pe aceeasi lungime de unda cu mine in privinta stilului plus a mancarii, scosului afara, somnului, etc.
Nu-mi place ce aud cu mutarea.. unde? cand?
Ce zici.. peste vreo 2 sapt mai esti?
Saryta, nu mi se deschid.
Ref la operatie, nimic. Cred ca nurofen o zi.
Lavinia, io as zice ca scoala n-ai facut-o pt job, ci pt mata.
Si nu cred in plafonare de la stat acasa. Multe din doamnele cunoscutele care stau acasa sunt mai prezente, mai entuziaste si mai vivace decat lesinatele (ca mine ) care fug acasa dupa job.. s-o ia de la capat..
Lizzy, uau ce frumos.
Mi-au placut mai ales.. descrierea jocului cu ponei roz si papusi Barbie.. ce mai, adevarat indragostit.
Kikineata, sa-ti fie de bine cele 2-3
Imi plac pozele. Observ ca dupa atata exercitiu au inceput sa se vaza roadele. Multe din poze au acum acel ceva.. hmm.. special.
Dandusa, o puneti de-o iesire la DL?
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Laura13 spune:
Dani: mami, sarpele i-a spus lui Adam si lui Eva a muste din mar. Dar ei de ce nu aveau voie sa manance din mar?
Eu: Pentru ca asa le-a spus DD.
Dani: mami, asta nu e raspuns. De ce le-a spus DD asa?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 Dani: mami, asta nu e raspuns. De ce le-a spus DD asa? |
Ptiu, sa nu-l deochi, ca destept mai e!
lizzy, buchetel de ghiocei pentru prietena lui... bey, ma adunati de pe jos cu povesti din astea!
Raluca, eu duc copiii tot la o baby sitter care are gradi acasa 4-5 copii pe langa cei 2 ai ei, de la 1 an la 10) si sunt extrem de incantata. E drept ca la anterioara nu am fost multumita, dar... cauti pana gasesti. Sistemul asta se cheama aici "home day care" si e foarte popular.
saryta, chiar mi-a placut tabloul, iar de fetele tale frumoase ca niste flori ce sa mai zic... au cui semana!
kikineata, mortala coafura de la baie!
ruxandra, Laura si kikineata, multa sanatate pe la voi pe acasa!
Eu am mai iesit la o gura de aer pe marginea butoiului, cred ca intr-o mare masura m-a ajutat si un minunat Lacul Lebedelor cu baletul Kirov din St. Petersburg, arta si meserie, frumos de mi-au dat lacrimile, jumatate din timp ma straduiam sa nu plang , jumatate sa imi aduc aminte sa respir, o sala de 3000 de oameni muta de admiratie, multumesc lui Dumnezeu ca am avut ocazia sa vad un asemenea spectacol, mi-a atins sufletul intr-un mod de necrezut.
Na, ca acum trebuie sa caut sa vad iar pe youtube... boala grea!
dandusa spune:
Raluca,
in toamna eu am incercat ideea cu day care.totul a durat doar doua saptamani.la inceput mi se parea foarte simplu si la indemana in special pentru copiii mei in plus castigam si niste banuti...doar ca in timp au iesit la iveala niste situatii la care nu m-as fi gandit,apoi am plecat la Buc si s-a sistat tot.in mare iti pot spune cum s-a schimbat situatia dupa ce am intrat in paine.
baietelul pe care il aveam la gradi a noastra era un cunoscut,venise si inainte in vizita la noi,la,la,la.cand a inceput gradi,venea cu drag dar in timp nu mai vroia sa-si lase mamica sa plece fara el,semn ca nu se simtea deloc in largul lui la noi.am banuit ca el ne stie in formatie de patru de dinainte si cumva se simtea in plus.imposibil de explicat cat de tare ne-am straduit sa nu se simta in vizita.chiar si dupa o saptamana,nu se servea cu jucaria pe care o dorea,nu se simtea confortabil...
la vremea aceea era Claudiu in permanenta acasa,asa ca unul din noi facea de mancare si altul distra copiii.
apoi i-am observat si pe ai mei destul de gelosi pe atentia pe care ne-o acapara baietelul,cu toate ca le explicasem de mii de ori cum sta treaba.la un moment dat au pus bariere cu jucariile,nevrand sa mai coopereze deloc asta in conditiile in care si baietelul venise cu jucariile lui de acasa tocmai ca sa evitam discutiile in gen.apoi ai mei se comportau foarte diferit de inainte si parea ca nu ne mai intelegem deloc.apoi,binenteles ca au aparut si sentimentele mele de vinovatie si asa am ajuns la concluzia simpla ca,daca totul s-ar fi petrecut intr-un spatiu neutru si ca,daca jucariile ar fi fost neutre si daca se poate inca o persoana neutra in preajma sau poate daca ai mei ar fi fost mai mari...,totul ar fi decurs altfel...
daca si cu parca,dupa cum bine vezi
altfel,ideea nu a cazut de tot in sufletul meu si al lui C.de mult visam la o casa mare cu o curte mare(cam cum are Lizzy asa:D) unde sa ne desfasuram activitatea.sa facem studiile necesare,sa avem o masina mai mare cu care sa transportam copiii,sa plantam rosii si floricele,in zilele calduroase sa iesim in curte si sa ne stropim cu furtunul,sa pictam cu picioarele goale asfaltul,sa facem cazermata din zapada,sa,sa,sa...
eu zic sa incerci,sper sa decurga cum iti propui si daca nu,fii sigura ca vei invata ceva din asta!
Lizzy,
nu stiu cum se face(de fapt stiu dar ma fac ca nu stiu) dar de fiecare data cand simt oboseala,vin si va scriu.apoi citesc un mesaj de incurajare de la voi,cum ar fi asta de la tine...si in cateva zile imi trece fata oboseala.incredibil,nu?
de data asta chiar am simtit-o mai mult ca pana acum si chiar ma hotarasem sa o duc pe Crinuta la gradi.am fost in recunostere la o doamna foarte ok,doar ca-i destul de departe de noi si cu toate ca-mi doresc sa am si eu o gura de aer si o pauza de doi copiii mai lunga,se pare ca ma cam leg la cap singura.gradi incepe la ora 12.30-16.30(imi convine mai mult decat trezit la 7 ambii copiii,imbracat pe ambii,scos si dus pe Crina la gradi).asta inseamna s-o duc pe Crinuta,sa ma intorc sa-i dau pranzul si sa-l culc pe Radu(undeva in jur de 14),sa-l trezesc mai apoi(daca-l las sa doarma 2 ore cum este obisnuit nu ma incadrez s-o iau pe Crina) si sa mergem s-o luam pe Crinuta.poate ca intr-o zi va fi ok,doua sa zic...,dar cinci zile sa-i stric somnul,nu-i deloc o idee buna.
asa ca m-am cam razgandit un pic in privinta gradi dar mi-a priit sa-mi spun oful ca mi-am reancarcat bateriile.vezi cum,da?!este ca circuitul apei in natura.de jos in sus si iar in jos si apoi iar in sus.una pe alta ne ajutam,ridicam,incurajam!multumesc!
Yagmur,
hai odata ca de cand ma ameninti...cu Luca,nu?
Kiki,
fata,mai rar ambitie ca a ta.se vede ca ai slabit,bravo tie ca ai putut!torticolis,cautat pe google ca n-am auzit vreodata termenul,imi pare rau de gatutul lui garga!
Ruxandra,
"DL"?nu inteles prescurtarea.daca-i vb de concediu,da,planuim o iesire de-o zi in judet aproape,poate la acvariul din Tulcea.
Lavinia,
am citit de curand un mail in care se descria mamica-casnica ca avand functia de "doctor in dezvoltarea infantila si umana" si cate responsabilitati ii revin,plus orele "peste program".este ceva sa stii!
iulia-stefy spune:
Am intrat si eu dupa o absenta indelungata, nu nemotivata, sa vad ce mai faceti, cum mai sunt fulguletii maricei..... Ma bucur ca sunteti bine.... si sper sa mai revin.... cand am sa mai pot.... Sufar dupa discutiile de aici, dar ... exista un dar care ma tine departe..... Va doresc o primavara frumoasa.
Teutz spune:
citat din mesajul lui Laura13 Dani: mami, sarpele i-a spus lui Adam si lui Eva a muste din mar. Dar ei de ce nu aveau voie sa manance din mar? Eu: Pentru ca asa le-a spus DD. Dani: mami, asta nu e raspuns. De ce le-a spus DD asa? |
Cat e de scump Dani!
Lizzy, m-am topit de drag! I-a dus si ghiocei!!!
Sanatate multa celor bolnaviori!
Joi am fost la gradi si am retras-o temporar pe Alexia, pana pe 1 mai. In februarie a fost doar 6 zile, a racit, a facut otita, a stat o luna acasa, am dus-o perfect sanatoasa pe 14 martie si dupa doua zile s-a imbolnavit din nou, muci si tuse. Bineinteles ca a luat si Maia si acum sunt amandoua mucoase. Asa ca facem o pauza de gradinita pana se mai incalzeste vremea si se mai potolesc virozele.
Pe Alexia am inscris-o la un curs de dans sportiv si ii place mult, mai consuma din energie.
La multi ani A_deju!
Pupici si noapte buna!
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)
mamaana spune:
nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat pe aici
sa aveti o primavara minunata!!
de 3 saptamani am inceput un job nou, de o saptamana s-a schimbat ora (fara ca noi sa stim bineinteles), copiii au fost in vacanta, ce mai plina pana peste cap
mi-au iesit ghioceii in curte!!!! acum stiu sigur ca vine primavara si pe aici
va pup pe toate
lizzy spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Am intrat si eu dupa o absenta indelungata, nu nemotivata, sa vad ce mai faceti, cum mai sunt fulguletii maricei..... Ma bucur ca sunteti bine.... si sper sa mai revin.... cand am sa mai pot.... Sufar dupa discutiile de aici, dar ... exista un dar care ma tine departe..... Va doresc o primavara frumoasa. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
nu mai stiu ce sa scriu de noi.
dar ma framanta de azi-dimineata intrebarea... de ce?
saryta spune:
Ne-am intors de la Iasi sanatosi si voiosi, ieri am operat-o pe Sara, totul a decurs bine ... a spus dr. ca pina acum nu a avut un copil asa curajos si vesel la operatie. Speram sa fie totul ok de acum, peste o luna mergem si la audiotest.
Sanatate tuturor!