Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Neatza,

Dianocica,
Multumesc..chiar ma simt flatata:)..cand nu are omul probleme isi cauta..o fi tot astenia..copilul e bine..ne tratam cu remedii florale si gemoterapice (v-am dat pe spate,este?)-naturiste mai pe scurt.
Iar pe mine m-a luat regretul ca stau acasa si am facut facultatea degeaba..:(.
Ma plafonez si parca nu mai sunt asa inteligenta ca pe vremuri..
(Am o datorie la tine Diana..te rog sa iei masuri..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,
-ai tot dreptul la o pauza- sper sa reusesti sa o iei.

Donia,
-sa nu zici ca nu e darnic baiatul..te mai asteptam cu povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Monica!

La multi ani Desiree!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, mamici ce mai faceti?
Ieri am fost la ghiocei si fetele s-au simtit minunat ... nu am facut poze ca am vandut aparatul, dar vine altul imediat .
Lunea viitoare mergem la scos polipii ... trebuie sa-i dau 7 zile Ca si vit C cu propolis ... cele care i-ati mai operat pe copilasi le-ati mai dat si altceva?
In rest suntem bine sanatosi si voiosi.
Sanatate multa .
Cateva poze de la serbare si un cantecel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Lunea viitoare mergem la scos polipii ... trebuie sa-i dau 7 zile Ca si vit C cu propolis ... cele care i-ati mai operat pe copilasi le-ati mai dat si altceva?

la nici unul dintre copii n-am dat suplimente, nici inainte nici dupa
doar ibuprofen pt durere, vreo 2 zile, dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Dani:
mami, uite imi creste parul pe mana. asta inseamna ca incep sa devin adult.

asta ca sa va bine dispun.
ca sa nu va binedispun, suntem din nou pe antibiotic, amigdalita pultacee, cu puroi de un deget grosime pe amigdale, dupa o saptamana de gradi.
o sa treaca si asta, nu?
deocamdata nu ne putem bucura de primavara, desi a venit si la noi.
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

laura multa, multa sanatate lui Dani si pupici burticii.
saryta noi nu am dat nimic de acest fel... a luat 3 zile dupa nurofen si niste pufuri in nas dupa vreo sapt de la operatie.
Dana sper sa ai parte de pauza dorita, sa fie asa cum iti doresti.
Diana imi e dor de tine si ma mut in curand, nu facem cumva sa ne vedem, acum cat suntem inca aproape?
Ruxandra valabil si pt voi si pt oricine ar mai vrea.
noi suntem binisor, de 2 sapt si putin mergem la salina si parca e ok. sper sa si ramanem asa.
peste putin timp ne si mutam asa ca mai am si alte griji.

am si eu o idee si vreau sa va cer parerea.
din cauza situatiei lui stefan eu nu ma pot intoarce la serviciu si sincer nici nu vreau dar nevoia de fonduri suplimentare e clara. pt ca eu mi-am dorit sa fiu educatoare din tot sufletul m-am gandit ca ar fi o solutie sa incerc sa mai am grija de un copil - va fi ceva de genul gradi de acasa, ca tot ne mutam la un apartament mai mare... copilul ar avea parte de ceva socializare (cu ai mei copii) si nici nu ar fi asa expus la diverse boli ca intr-o gradi. cred ca si climatul unei case si familii e net superior celui din gradinita. cum adina merge la inot si balet, optional ar putea merge si copilul respectiv la aceste cursuri sau doar la inot... ce parere aveti? voi ati apela la o astfel de solutie pt copilul vostru?
va multumesc anticipat pt raspunsuri si sugestii.

o primavara frumoasa si calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

adina mi se pare o idee minunata. in anumite conditii si cu alt copil (nu cu marc) as fi ales o astfel de varianta pt copilul meu iti doresc succes!

laura nu ca ar fi o sugestie pt dani, dar eu intentionez sa-i scot amigdalele celui mare (cel mic nu le mai are de mult deja) tocmai pt ca, desi a depasit 6 ani, continua sa faca amigdalite purulente destul de des, chiar daca nu grave... vom apela la aceeasi clinica unde i-am scos polipii. sincera sa fiu regret acum ca nu am facut ambele operatii, insa eram la doar cateva zile de sarbatorile de iarna si atunci nu simteam nevoia de complicatii. acum, repet, regret.

lavinia tin pumnii sa fie una din caile potrivite pt mihai. noi am cam renuntat la remedii homeopate/naturiste in general pt ca, din fericire, bolile s-au rarit foarte mult. ceea ce va dorim evident si voua

visinata? a zis careva visinata??? va rog turnati repede si umpleti butoiul!!! poate asa invat sa inot afara. sau ma mut de tot acolo, depinde

dandusa cand scri de apogeul oboselii imi vine sa zic... 'glumeste...' cine?? dana? ea??? neeeee, ea e super-wonder-woman-care-nu-stiu-de-unde-dar-mereu-vine-cu-resurse-de-energie-pozitiva-din-aia-de-explodeaza-peste-tot-in-jur-incat-ma-molipsesc-pana-si-eu!!!!
(mi-a fost greu sa scriu asta, crede-ma!)

=================================================================
povestioara

acum cateva zile, seara dupa 9, vad un missed call - o mamica de la gradi. vad si-un sms dat cu 1 ora in urma... aceeasi mamica. deschid sms-ul care zicea asa:

"Salut. Mesajul este pentru M. Draga M., imi este dor de tine! Daca poti, te rog suna-ma pe nr tatalui meu, maine dupa ora 18.00. Te pup, A."

I l-am citit, s-a fastacit, a rosit, a zambit sagalnic si rusinat si mandru cum numai sensibilu' lu' mama stie... Si a 2-a zi, seara la 18:05, a purtat o conversatie de baiat indragostit, in timp ce isi balanganea piciorusele pe marginea canapelei... Cum nu s-au vazut 3 saptamani la rand, d-soara a decis sa se vada sambata, la ea acasa, la o portie de jucat cu balerine, ponei si papusi - si vai mie, de cateva zile incoace imi spune zilnic ca vrea iar la ea acasa ca e cea mai minunata si cea mai frumoasa si are cele mai cele jucarii...
iar ieri, in prima zi de gradi dupa cele 3 saptamani de absenta, m-a pus sa-i fac un buchetel de ghiocei de la noi din fata casei, ca el nu a apucat sa-i duca ghiocei de 8 martie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Adina, mie mi-ar fi placut asa ceva...
Lizzy, - ce scump este... apropo: nu ati sughitat? Luca va tot pomeneste dupa ce ne-am uitat la pozele alea vechi, de cand am fost la voi, si a vazut el la I. in mana nu stiu ce jucarie din Ben 10. Acum vrea sa mearga in vacanta sa se joace cu ea;cine stie poate ajungem ca tot nu avem planuri de vacanta si nici finante cine stie ce :)
Dandusa, vezi ca anul asta musai sa ne vedem - un weekend vom fi si noi prin Constanta. Si vin sa "fur" energia pozitiva sa stii
In rest, suntem bine. Sper ca in vara sa ne mutam la noi acasa, pt ca e din ce in ce mai greu cu ai mei (pentru toata lumea). Astept primavara si nu prea (deh, vin alergiile)... si cam atat..
PupYagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Sa va fie de bine primavara. Am bolit 2 saptamani. Evident a luat si Sara de la mine, ea a bolit bine de tot o saptamna. Tusit in cor.
Ne bucuram de primavara...azi nu ca Garga a binevoit sa fac un torticolis, auzisem de copii mai mici si ma miram, iaca. Io dat jos cele 2/3 kg puse si intrat in primavara cu cele minus 14 . Acum sa ma tina cureaua de inca pe atat sau macar inca 5/6. M-am apucat de sport nu f sustinut dar la 2/3 zile tot fac o ora/o ora s-un sfert.
Poze recente gasiti aici, ultima tura de iarna si inceput de primavara.
https://picasaweb.google.com/kikineata/4AniSi4Luni#

Mergi la inceput