Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. cu o mica intarziere..

La multi ani mami Dani!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

'neata!Poftim la .
La multi ani, mami Dani! multa sanatate si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mami Dani, LA MULTI ANI!!!!!
Si o saptamana cat mai buna pentru fiecare
P.S. Am avut parte de un weekend fain, Luca e atat de cooperant incat am si uitat cat de coleric poate fi . Suntem bine si multumiti, daca nu ar fi, again, racit ar fi perfect...

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani si aici draga mea Dani!
Sanatate multa si impliniri una dupa alta... Iubire si liniste sufleteasca iti dorim!

buna dimineata gagix! comment ca va?

seara nu se dau nicicum dusi la nani si, drept sa zic, nici eu nu-s mai breaza ca ei iar dimineata, evident, ne trezim cu ochii carpiti de somn si nu stim cum sa mai trisam 1-2 minute de somn...

aseara matzul mic ii spune domnului tata
"nu pot sa vin la nani, sunt ocupat!"
tata insista sa vina copilul la pijamale...
matzul insista si el... "nu pot sa vin, ti-am spus ca sunt ocupat!! tu de ce nu esti ocupat? mamiiii! da-i ceva de facut lui tati sa fie si el ocupat!!!"

cel mare invata sa citeasca. pe litere, catinel-catinel. de atunci ala micu vrea si el. i-am zis ca intai trebuie sa vorbeasca corect, abia apoi sa invete sa citeasca.
prin urmare, s-a decis ca e timpul sa zica bine si ultimele sunete/grupuri de sunete care inca nu le controla verbal. asa ca...
se pare ca mai avem 1 sau 2 sedinte de logopedie si lasam locul cuiva care are nevoie de doamna noastra, ca mamarutza a recuperat complet limbajul

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
pare rau ca am disparut, dar ...
azi dimineata am ajuns totusi de urgenta la maternitate. multumesc lui DD ca bb e bine, colul e inca inchis.
sunt bolnav, bronsita, cu tuse f puternica, de la tuse am inceput sa am contractii, din pacate sunt dureroase. de frica am ajuns azi la spital, de fapt m-a chemat doctorita dupa ce i-am povestit ce si cum.
maine trebuie sa ma duc la pneumo, sa imi schimbe tratamentul, cele 5 zile de antibiotic nu au facut absolut nimic, ba dimpotriva, ma simt din ce in ce mai rau.
noapte dorm 1/2h, apoi tusesc 2h si tot asa.
dani nu stiu ce face, stiu cum arata ca il mai vad prin casa, in rest eu stau doar in pat dupa ce ajung de la munca, nu ma duc decat la baie, il tin pe dani cat mai departe de mine deoaece pe langa bronsita m-a transit si o raceala.
asa ca vestile de la noi sunt asa si asa.
nu promit ca mai intru, nu stiu cand, daca ma pun pe picioare da. daca nu ...
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani mami Dani!

Telegrafic ca mi-a intrat timpul in sac :(
Suntem bine, Victor si Ioana au fost bolnavi (viroza cu suprainfectie - deci antibiotic). Acum se pare ca urmeaza Maria, ca se vaita periodic de o ureche :(.
Victor mai are tubulet doar intr-o ureche; a reusit sa adune din nou lichid in spatele timpanelor, dar intre timp s-a evacuat.
Suntem toti satui de stat in casa (si la serviciu).
Nici acum n-am pus pozele de la schi pe net (in ritmul asta, poate la vara).

In fiecare zi spun ca-mi dau demisia, dar Stef m-a anuntat c-ar vrea el intai, asa ca ne mobilizam si muncim in continuare amandoi.

Sper ca sunteti bine cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Mami Dani!

Multa sanatate celor bolnaviori!

Noi suntem mai bine, sper sa ii facem vaccinul Maiei saptamana viitoare. Alexia e ragusita de la cat a urlat intr-o criza de nervi, dar macar nu mai are muci.

Chinico, cand spuneai de Bea ca se enerveaza daca nu faceti ce, cand si cum spune ea parca ai descris-o pe Alexia. Avem niste meciuri pe treaba asta, face niste crize de nervi de ne stie tot blocul. De-abia astept sa treaca perioada asta!
Lizzy, cat e de scump matzul mic! "nu pot sa vin, ti-am spus ca sunt ocupat!! tu de ce nu esti ocupat? mamiiii! da-i ceva de facut lui tati sa fie si el ocupat!!!"
Donia, imi si imaginez discutia dintre C si R, C cu vocea subtirica: "Ca va bien, Roxi!"
Laura, bine ca bb e bine. Dar tu de ce nu iti iei un concediu medical pana cand te pui pe picioare? Macar o saptamana. Ai mare grija de tine! Sanatate multa!

Pupici tuturor!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ieri, la ora de logopedie - poveste spusa de dna logopeda, eu nefiind prezenta niciodata la ore.

primeste un puzzle de rezolvat. exercitiul era sa il faca si apoi sa povesteasca pe marginea lui, sa raspunda la intrebarile logopedei etc. scopul real era repetitia lui 'sh' si 's' in diverse cuvinte, astfel incat sa forteze eventuale greseli de pronuntie si concentrare maxima pt diferentierea celor doua sunete...

si face puzzle-ul, si povesteste si raspunde corect si frumos si... la nu moment dat ia o mimica serioaso-mirata, asa, a revelatie... ochii mari, sprancenele ridicate, umerii la fel, ridicati a intrebare, si nasucul lui mic strambat in sus ca atunci cand simte un miros ciudat. si zice:

"coco... tie nu ti se pare ca sunt cam multe cuvinte cu 'sh' pe care trebuie sa le spun la exercitiul asta? ceva nu este in regula..."

s-aveti o zi de milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lizzy pt. marc.

eu sunt pe cale sa cedez nervos. m-a trimis doctorita gineco la pneumo sa imi dea cineva un antitusiv, sa nu mai tusesc, sa nu mai am contractii.
doamna de la pneumo imi da tot felul de siropuri ca sa tusesc si sa expectorez.
perioada in care, din nou, am multeeeee nopti nedormite, ceea ce duce, din nou, la probleme cu bila, de la efortul de a tusi ma doare TOT, dar efectiv tot de la mijloc in sus.
nu mai pot.
vreau sa dorm. vreau sa nu mai tusesc.
imi vine sa plang cand ma gandesc ca iar vine noaptea si stau numai in fund toata noaptea si nu dorm.
sunt distrusa.
pare rau ca ma plang pe acilea, dar nu mai stiu ce sa fac.
m-am saturat de ceai de ceapa, ridiche, de la cata miere am bagat in mine am inceput sa ma si diaree ... si tot asa.
vreau sa fiu sanatoasa!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va pupezzzz !

revenit si noi dupa viroza .... facut azi rezervare ptr vara ....so , suntem in forma !

zile buna si sanatate !
dani

Mergi la inceput