Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 9
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kamik buna seara...imi pare rau ca nu am mai intrat dar sunt super ocupata...am observat ca am ramas in urma cu 6 capitole pe care nu cred ca voi reusi sa le recuperez. sunt singura toata ziua ca sotul sta treaz cu bebe noaptea ca trebuie sa-l supraveghem non stop ca da lapte si pe nas si pe gura si nu plange intotdeauna.si uite asa ne intalnim dimi si seara cate o juma de ora. facem cu schimbul si sunt super prinsa si epuizata.Matheo a crescut frumos are 5200g si zambareste si gangureste toata ziua...il ador. pupici la bebeii vostri si voua ca va descurcati asa bine...si RESPECT pentru mami de gemene... de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010 |
Sa-l culci pe perna si du-l la doctor, ca poate are si el reflux gastro esofagian si se rezolva foarte repede si foarte usor. Nu are rost sa va chinuiti asa!
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui kokorinusha fetelor,daca ii pun o picatura de inhalant baby in apa de pe calorifer credeti ca ii face rau?nu mai stiu ce sa ii fac cu mucii astia,pe prospect stiu ca scrie de la 2 ani dar ma gandesc ca o picatura nu are cumm sa ii faca rau.asistenta mi-a zis sa ii dau 2 zile olinth pt bebelusi dar in nici un caz nu vreau sa ii pun olinth de la doua luni asa ca m-am pus pe cautat!!!! MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010) |
aerosoli, aerosoli si iar aerosoli....cu ser fiziologic
sugubina spune:
Buna fetele!
ral_eli de ce sa va bagati si voi in cada cu bebe? La noi le bagam singure si se joaca la maxim. Ai incercat sa il bagi singurel cu colacu si nu ii place sau tipa? Noi nici de mana nu le tinem..doar asa sa ne jucam. In rest se imping ele pacolo, se dau pe spate pe fata..
In fine, sunt bebei si bebei.
kamik multa sanatate puiului (ce nume frumos!) si curaj voua! Multumesc de respect
Si a mea Ilincuta a borizat acu de a trebuit sa o schimb de la piele. Da las ca am imbracat-o in "Costel" adica in albastru hihi
inacat eu sterilizez pompa cat de des pot. Da tre sa marturisesc ca nu mereu, adica sunt cazuri cand doar o spal bine si o pun la uscat. De ex cand nu am si bibe de sterilizat.
O spal cu peria speciala de bibe si cu detergent de vase normal apoi clatita bine.
beatrice75 eu am centura de la tonus elast/au magazin pe stefan cel mare si au si site da pe google. A fost cam 60-70 lei. Prost e ca nu o pun eu mereu ca uit si ma iau cu altele..
Olgu pupici! Mama ce m-a speriat intamplarea aia cu cazutu din carut..Prin ce spaima ai trecut!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
beatrice75 spune:
Tinker bell, daca mai imi scrii inca o data pe PM. Ca mi-e greu sa te caut pe forum.
sunset_zuzi spune:
olgutza nu tin neaparat sa merg saptamanal...culegeam si eu alte pareri stiu ca e bine macar o data pe luna pana la un an ( asa ne-a zis noua preotul)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
simona-maris spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi olgutza nu tin neaparat sa merg saptamanal...culegeam si eu alte pareri stiu ca e bine macar o data pe luna pana la un an ( asa ne-a zis noua preotul) Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi |
Stefan al meu se impartaseste in fiecare duminica si sarbatoare. Pai de asta exista Liturghie , sa se impartaseasca lumea, iar daca noi, cei batrani nu suntem mereu curati pt asta, sau nu tinem post, macar bebeii sa aiba parte de asa binecuvantare. Pup!
TINKER_BELL spune:
beatrice, ti-am trimis 2 pm-uri, habar n-am daca le primesti, ca am o problema cu logarea....
sugubina spune:
anymona daca gasesti schinduf paici in cartier sa imi zici si mie te rog.Pufi mi-a luat ceai de la Plafaru ala cu scarita, am inceput sa beau la greu. Sa vedem acu ce si cum creste.Va tiu la curent cu rezultatele.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
TINKER_BELL spune:
Olgutzika, si eu am patit-o cu scoica rasturnata, tot la ikea. Eva avea vreo 4 luni si era invelita cu o paturica impaturita, tot neprinsa in centuri. A cazut peste patura si n-a patit nimic, dar a stat inima in mine de frica.
Off, maine o vaccinez pe clara, deja am emotii... Evei i-am facut bagajele si a plecat la bunici pentru 3 zile; mi-a fost mila de ea sa nu o las, dar e casa goala si sunt foarte indispusa.
A facut cineva botezul la Hanul Berarilor sau am retinut eu gresit?
inacat spune:
Fetelor am si eu nevoie de ceai de Schinduf .
Unde e plafarul cu scarita?
Parca mai scrisese cineva de un plafar in Crangasi? Unde anume, mai exact?