Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 8
inacat spune:
Buna barlog,
Barbatu' - plecat la munca, Bunica - mic dejun pregatit + medicamente, manzul - adormit, asa ca am in sfarsit un pic de timp sa citesc si sa scriu.
Manzul meu nu adoarme niciodata linistit, scanceste si plange 10-15 min. inainte cu toate ca ii e somn, e curat, mancat... Stau cu el, il mangai pe capsor (imi prinde mana cu manutele lui, de parca nu vrea sa ma lase sa plec ). Daca il las un pic pana sa adoarma profund se pune pe plans si urlat si nu mai adoarme deloc.
Oare va adormi vre-odata singur?
Fetelor care folositi pompa, de cate ori o sterilizati? Eu fac asta dupa fiecare folosire si inainte o spal cu un detergent organic (poti spala si fructele cu el), dar a fost cam scump si il voi termina curand.
Ce altceva se poate folosi?
A! va rog , imi spune-ti si mie exact cum faceti ceaiul de fenicul, anason si chimen? Ca poate nu ma pricep eu cum sa-l fac corect sau in concentratia optima.
Pentru cele care vor face curand botezul puilor, spor la pregatiri si cat mai putine batai de cap.
Se apucase cineva de crosetat (scuze ca nu mai stiu cine ), a mers treaba? A iesit rochita?
heidy spune:
inacat si eu sterilizez pompa aproape dupa fiecare utilizare. Eu nu o spal cu detergent. O clatesc cu apa calduta bine, bine si apoi o pun la sterilizat. Eu folosesc o solutie de sterilizat la rece si dupa aceea trebuie iar clatita cu apa.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
eliza_cri spune:
neata
inacat eu o sterilizez dupa fiecare folosire o clatesc decat cu apa insa odata pe saptamana le spal cu buretele si detergent de vase.
kokorinusha draga mea habar nu am ce sa te invat in legatura cu picaturile...tu esti mami si sti ce e mai bine pentru puiutul tau
eu sunt suparata stiti ca pompa de la avent are in interior o steluta..ei bine la mine acea steluta s-a fisurat si evident cand ma mulg sare si dai deschide pompa pune-o la loc si tot asa..am mai avut o steluta dar am folosit-o la baiat...acum nu stiu de unde sa fac rost aveti careva in plus ma puteti cumva ajuta si pe mine..ca la mine e mai greu depindem numai de pompa ca fata nu suge adica saraca ar sude daca ar avea la ce ..in fine daca cineva se gaseste si doreste sa ma ajute astept pm
azi astept banii trebuie sa cumpar o multime pentru botez de la bauturi alcoolinse si nealcoolice, pana la comanda de prajituri...sunt in zona
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
Olgutzika spune:
Buna, fetelor!
M-a tras Alina de maneca, nu am mai dat niciun semn de viata. Dar nu ma mai descurc cu scrisul asta, cuvintele-s multe si timpul putin .
Alina, suntem bine, de vineri am tot bantuit de dimineata pana seara, am chinuit-o pe Sof cam mult. Incerc sa imi recapat viata sociala ...Ei ii place la nebunie sa isi revada prietenii, sa mearga cu masina, problema e a mea, ca nu gasesc masura. Toata lumea draga mie e in Bucuresti si uite asa, din cauza distantei, Soful sare peste somnul de zi...Ma rog, am decis sa mai echilibrez putin lucrurile si sa mai stam putin pe acasa. Sambata dimineata am iesit cu fetele de la randunici in Unirii la o cafea, asa o nebunie a fost, ca a trecut timpul prea repede si toate am ramas cu senzatia ca nu ne-am spus nimic
Eliza, scrie-i importatorului Avent, Vavian Pharma ( cauta-le datele de contact pe net ) si cumperi de la ei tot ce ai nevoie. Ti le trimit acasa prin curier.
Sunset, tu intrebai de impartasit. Noua preotul ne-a spus sa venim cu copiii la impartasit la fiecare 40 de zile. Eu nu reusesc sa fac asta. Pe Vlad o sa il duc la 40 de zile de la botez la impartasit si pe urma...cand oi mai putea. Tu de ce vrei impartasanie saptamanala? Eu nu-s deloc cunoscatoare...
De Vladut ce sa va zic? Ca e incredibil de vesel!!! Cum te uiti la el cum incepe sa rada in hohote. E un tip tare social Serios, si Sophie a fost un bebe vesel, dar el e ceva...Papa, doarme ( si adoarme singur saracutul, nu are nevoie de leganat, de cantat...) si rade!A! Si isi suge degetele cu o pofta de zici ca-s date cu miere! Nu vrea suzeta...si ma sperie asta ca eu mi-am supt degetul pana la 13 ani
Plecam afara si nu mai pot sta! Va
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Inca una si gata, tot Alinei: cand ai povestit de patania cu caruciorul Sarei mi-am adus aminte cum la trei saptamani, din cauza unei manevre asemanatoare, Sof a picat pe jos! Am zis ca murim amandoi acolo!!! Ieseam de la Ikea si am ridicat amandoi de caruciorul pe care era montata scoica. Am uitat ca EU am pus-o copilul acolo fara sa o leg in centuri ( de cretina, hotarasem sa o leg cand iesim, dupa ce ii pun hainuta groasa-si cum cand am iesit era soare, nu am mai pus nici haina pe ea, nici centurile nu le-am mai prins ). Si nu am ridicat suficient caruciorul ( stiti ca la Ikea e ingradita iesirea, sa nu poti pleca cu cosul in parcare ), s0a prins o roata de gardul ala si a cazut copilul de la un metru pe ciment. Mi-am sunat toti prietenii medici sa imi spuna ce sa urmaresc la ea! Nu a patit nimic, dar nu va zic cum imi venea sa ma bat...oribil! Bine ca nu ati patit nimic!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
inacat spune:
heidy eu am sterilizator cu aburi, cum e solutia de sterilizare la rece? de unde se poate lua?
Citat: |
eu sunt suparata stiti ca pompa de la avent are in interior o steluta..ei bine la mine acea steluta s-a fisurat si evident cand ma mulg sare si dai deschide pompa pune-o la loc si tot asa..am mai avut o steluta dar am folosit-o la baiat...acum nu stiu de unde sa fac rost aveti careva in plus ma puteti cumva ajuta si pe mine..ca la mine e mai greu depindem numai de pompa ca fata nu suge adica saraca ar sude daca ar avea la ce ..in fine daca cineva se gaseste si doreste sa ma ajute astept pm |
eliza_cri, imi pare asa rau. Eu am pompa de la o prietana, care a folosit-o si mi-a dat-o si mie. Nu stiam ca s-ar putea gasi stelute sau alte piese de schimb. O intreb daca mai are ceva de la pompa.
Eu am fost norocoasa la un moment dat... cand am asamblat o data pompa am pus steluta invers si bineinteles ca nu mai mergea. Ma panicasem ca s-a stricat si ca trebuie sa-mi iau urgent alta. Dar totul s-a terminat cu bine. Sper sa se rezolve si la tine .
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Buna dimineata si de la noi! mi-am cumparat slim` n fit, e ok, nu te "slabeste" cum zic ei cu 1 sau 2 masuri, nici nu ma asteptam, insa iti ofera o oarecare fermitate corpului si nu se mai vad colaceii. are o banda adeziva sub sani si nu se strange, ruleaza; ce se vede nasol la mine este urma lui pe picior, langa genunchi, daca port pantaloni; nu este f vizibila, dar exista. Andreea, mami de baiat si fetita www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Andreea, de unde l-ai cumparat ?
http://www.mariaeva.ro/
simonique spune:
Buna fetele!
Eliza e vorba de piesa aia rotunda pe o parte si pe cealalta are o stelutza asa? Dak aia e si vrei am eu o piesa de aia de la pompa Avent manuala...eu am pompa de la cel mare deci nu e noua dar acum nu am folosit-o deloc (si nici nu mai am de gand ) dar e spalata bine si sterilizata...deci dak e ok asa...nush exact cum sa ti-o trimit dak o vrei...
Vasari spune:
Olguta, ma speriasem de-a binelea cand am vazut ca tot nu raspunzi si acum te gasesc pe forum.
Felicitari pentru iesiri, te invidiez! Eu am reusit doar niste telefoane mai lungi. Acum am vorbit cu o veche prietena care are 2 copii si am inchis sperand in primavara. Groaznic incidentul cu Sof!!
Revin mai tarziu, acum am fetele agatate de mine. La propriu doar una.
beatrice75 spune:
Fetelor, mi-ar trebui o centura pt burtica.Sa mi-o tina stransa. Ce recomandati?
A cumparat cineva centura Sana Apollomod?