Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 10
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Stefan al meu se impartaseste in fiecare duminica si sarbatoare. Pai de asta exista Liturghie , sa se impartaseasca lumea, iar daca noi, cei batrani nu suntem mereu curati pt asta, sau nu tinem post, macar bebeii sa aiba parte de asa binecuvantare. Pup! |
cati ani are Stefan si de la ce varsta se impartaseste in fiecare duminica?
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
douradoudou spune:
"Peisaj:sufragerie,televizor deschis la o emisiune de bucatarie.
Personaje:mama Rayu tolanita in canapea si Amelie alias Boubou,fetitz de un an circulind in zona.
La un moment dat, dupa ce rascoleste una alta prin camera, Amelie se apropie de ecranul de la televizor.Mama Rayu sare ca arsa din canapea si racneste:"MAMIIII,nu sta asa aproape ,tanti are cutzit in mina
"
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
florina22 spune:
helou,
am fost si noi ieri la drul thiery, va spuneam ca eram ingrijorata ca tine capul numai intr-o parte.
diagnosticul a fost plagiocefalie cu usoara asimetrie faciala..trebuie sa facem cateva seidnte de kineto la cabinet dupa care eu acasa si trebuie sa il corectez mult mai sever cand doarme..sper sa isi revina, dnul doctor mi-a zis ca nu e o forma grava insa ca e bine ca am venit pt ca mai tarziu era cam greu.
de maine incepem sedintele, sper sa reactioneze ok bebe!
ral_eli al meu la colacel a reactionat ok insa sapt trecuta cred ca a dat cu unghiile in cada si nu i-a placut deloc senzatia(ce-i drept e cam nasoala cand ni se intampla si noua)..si nu mai vrea cu colacel asa ca am renuntat, plus ca a inceput sa chitaie si la baita normala
amelia_ilie spune:
Fetelor, cele care ati trecut deja de 2 luni (majoritatea de altfel), ce varianta de vaccin ati ales pentru 2 luni? Infanrix-ul sau schema de la stat? Na, vin si eu cu o intrebare idioata, ca ati discutat, dar la vremea respectiva cred ca eram mult prea adormita sa reactionez cumva...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
adipapazi spune:
kokorinusha, nu-i nicio problema. eu am spart toata pastila pe caruselul de deasupra patului si nu s-a intamplat nimic. am pus si picaturi de esenta de eucalipt.
beatrice75 spune:
Amelia, unele fete au mers pe schema de la stat, altele pe cea din afara. Eu, de ex, am mers pe Infarix
sugubina spune:
citat din mesajul lui inacat Fetelor am si eu nevoie de ceai de Schinduf . Unde e plafarul cu scarita? Parca mai scrisese cineva de un plafar in Crangasi? Unde anume, mai exact? Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
e pe bd Chisinau langa un helpnet. Acolo i-a zis sotului ca o sa bage si capsule in curand. Daca reusim sa ajungem va tiu la curent dc are sau nu.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
adipapazi spune:
kokorinusha, poti pune si picaturi de COLARGOL in nas, cate una in fiecare nara,de 3 ori/zi.usuca mucii/nasul
fetelor, mergem cu ei la mare la vara? cum o sa facem supa? tre sa mergem la apartament/vila cu bucutarie?
inacat spune:
sugubina, multumesc mult.
doura, super tare reactia
amelia_ilie, pediatrul e in masura sa te sfatuiasca, dar doar tu hotaresti. Eu i-am facut Infarix hexa si ii fac si Rotarix.
La vara noi avem de gand sa mergem in Delta, unde mergem aproape in fiecare an. Avem la dispozitie bucatarie, asa ca sper sa fim sanatosi sa reusim.
sugubina spune:
citat din mesajul lui adipapazi kokorinusha, poti pune si picaturi de COLARGOL in nas, cate una in fiecare nara,de 3 ori/zi.usuca mucii/nasul fetelor, mergem cu ei la mare la vara? cum o sa facem supa? tre sa mergem la apartament/vila cu bucutarie? Adi, mami de ana si ioachim |
da Adi si eu ma intrebam chestia asta..Cre ca e bine cum zisesi-tre apt cu bucatarie ca sa ai unde prepara piureuri, supitze..,unde spala vase..,incalzi
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna