Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Multumesc mult Beatrice, Inancat de raspunsuri.
Din pacate pediatra noastra ne-a zis doar variantele, si a zis ca hotararea e a noastra, ea nu ne recomanda nimic.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Amelia, pe mine acum 3 ani pediatrul m-a sfatuit sa fac schema cu Infanrixul, acum mi-a zis ca cele de la stat (de la Pasteur) sunt la fel de bune. Asa ca la Clara le fac pe cele de la stat.

Referitor la concediu, noi am plecat cu Eva la 6 luni, de-abia incepusem diversificarea. Dar i-am dat din borcanele, ca am plimbat-o cu masina 4000km si era cam complicat sa-i pasez fructe. Si am mai dus-o la mare si la 8 luni, dar tot cu borcanele, ca am stat la hotel. In vara aceasta cred ca vom pleca la inceputul lui iunie, cu Clara tot de 6 luni si probabil voi amana diversificarea pana dupa concediu. Mai ales ca ne gandim la Turcia, mers cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Tinker-bell, si noi tot 3 zile am lasat-o pe Maria la bunici, la fel mi s-a parut. Am fost intregi numai dupa ce s-a intors.
Amelia, noi am facut la ambele fete Pentaximul (la Maria nu era oferit de stat, l-am cumparat) si nu am avut nicio reactie. Depinde si de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Amelia, pe mine acum 3 ani pediatrul m-a sfatuit sa fac schema cu Infanrixul, acum mi-a zis ca cele de la stat (de la Pasteur) sunt la fel de bune. Asa ca la Clara le fac pe cele de la stat.

Referitor la concediu, noi am plecat cu Eva la 6 luni, de-abia incepusem diversificarea. Dar i-am dat din borcanele, ca am plimbat-o cu masina 4000km si era cam complicat sa-i pasez fructe. Si am mai dus-o la mare si la 8 luni, dar tot cu borcanele, ca am stat la hotel. In vara aceasta cred ca vom pleca la inceputul lui iunie, cu Clara tot de 6 luni si probabil voi amana diversificarea pana dupa concediu. Mai ales ca ne gandim la Turcia, mers cu avionul.

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

se dau deci borcanele si cu lapte la bibe, nu? ca asa mi se poare infinit mai usor!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

[red] Sugu[/red], borcanelele sunt cu mancare... Cu laptele a fost alta poveste. Am un incalzitor de biberoane, intr-un minut incalzeste apa. Si tot in el incalzeam si borcanelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

heidy eu am sterilizator cu aburi, cum e solutia de sterilizare la rece? de unde se poate lua?

Citat:
eu sunt suparata stiti ca pompa de la avent are in interior o steluta..ei bine la mine acea steluta s-a fisurat si evident cand ma mulg sare si dai deschide pompa pune-o la loc si tot asa..am mai avut o steluta dar am folosit-o la baiat...acum nu stiu de unde sa fac rost aveti careva in plus ma puteti cumva ajuta si pe mine..ca la mine e mai greu depindem numai de pompa ca fata nu suge adica saraca ar sude daca ar avea la ce ..in fine daca cineva se gaseste si doreste sa ma ajute astept pm

eliza_cri, imi pare asa rau. Eu am pompa de la o prietana, care a folosit-o si mi-a dat-o si mie. Nu stiam ca s-ar putea gasi stelute sau alte piese de schimb. O intreb daca mai are ceva de la pompa.
Eu am fost norocoasa la un moment dat... cand am asamblat o data pompa am pus steluta invers si bineinteles ca nu mai mergea. Ma panicasem ca s-a stricat si ca trebuie sa-mi iau urgent alta. Dar totul s-a terminat cu bine. Sper sa se rezolve si la tine .

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

inacat, solutia se gaseste la farmacii si este de la Chico (ceri solutie de sterilizat biberoane, tetine etc) si stiu fetele. Mie mi-a ajuns o sticla de solutie pana acum (adica 2 luni si ceva), dar eu am sterilizat destul de putin, ca pompa o folosesc ocazional si biberoane/tetine la fel (doar cand ramane tati cu bebe si ii da laptic din biberon).

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Aici sunt poze cu domnisoarele mele (sper sa functioneze link-ul, ca sunt antitalent):

https://picasaweb.google.com/sorina.ignat/Zanele#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Si noi tot pe schema cu Infarixul am optat...cat despre vacanta cred ca anul asta noi ne vom limita la mare...adica acasa...adica in fatza blocului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Olgutzika, si eu am patit-o cu scoica rasturnata, tot la ikea. Eva avea vreo 4 luni si era invelita cu o paturica impaturita, tot neprinsa in centuri. A cazut peste patura si n-a patit nimic, dar a stat inima in mine de frica.

Off, maine o vaccinez pe clara, deja am emotii... Evei i-am facut bagajele si a plecat la bunici pentru 3 zile; mi-a fost mila de ea sa nu o las, dar e casa goala si sunt foarte indispusa.

A facut cineva botezul la Hanul Berarilor sau am retinut eu gresit?

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Tinker_Bell eu am sa fac botezul la Hanul berarilor, sambata aceasta pe 19 feb. Pot sa te ajut cu ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, cele care ati trecut deja de 2 luni (majoritatea de altfel), ce varianta de vaccin ati ales pentru 2 luni? Infanrix-ul sau schema de la stat? Na, vin si eu cu o intrebare idioata, ca ati discutat, dar la vremea respectiva cred ca eram mult prea adormita sa reactionez cumva...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Noi am facut Infarix hexa. Si neonatologul si pediatrul ne-au recomandat vaccinul asta si am ales sa am incredere in ei.

Legat de farmacii si pretul vaccinului si nu numai, a medicamentelor in general, am descoperit ca la Belladona in general preturile sunt mai mici la ORICE fata de alte farmacii, inclusiv farmaciile de cartier.

Mergi la inceput