Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

doura ne-ai pus muzica sa ne relaxam?

deci
- dl sot mi-a adus un trandafir rosu: + 100 puncte
- m-a pupat si mi-a zis vorbe dulci cand mi l-a dat: + 50 puncte
- m-a intrebat eu ce i-am pregatit de ziua indragostitlor: - 20 puncte si i-am aratat punga cu pampersi murdari
- decand a venit de la 18.30 sta la calculator si e 21.45 si nu da semne ca si-ar dezlipi ochii din el : - 5000 de puncte

mami de Robert Petru

poze

)))) ff tare!! si al meu sta la calculator si tot asa parca nu se mai dezlipeste...sunt haiosi, pt ei nu prea se schimba mare lucru...al meu e bun la distractie, cand am treaba il las pe pitic cu el si se distreaza super bine amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Heidy, multumesc, te astept cu impresii, ca noi petrecem tot acolo pe 26 si am mari emotii... La ce biserica il botezati pe bb?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, cele care ati trecut deja de 2 luni (majoritatea de altfel), ce varianta de vaccin ati ales pentru 2 luni? Infanrix-ul sau schema de la stat? Na, vin si eu cu o intrebare idioata, ca ati discutat, dar la vremea respectiva cred ca eram mult prea adormita sa reactionez cumva...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

amelia noi am optat pt varianta de la stat. piciul nu a facut febra si niciun alt simptom...acum sa vedem la 4 luni cum va fi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, cele care ati trecut deja de 2 luni (majoritatea de altfel), ce varianta de vaccin ati ales pentru 2 luni? Infanrix-ul sau schema de la stat? Na, vin si eu cu o intrebare idioata, ca ati discutat, dar la vremea respectiva cred ca eram mult prea adormita sa reactionez cumva...

legat de farmacii cu preturi bune este farmacia tei, are si site https://comenzi.farmaciatei.ro/, garantat si cu studiu de piata au cele mai bune preturi din bucuresti!

Noi am facut Infarix hexa. Si neonatologul si pediatrul ne-au recomandat vaccinul asta si am ales sa am incredere in ei.

Legat de farmacii si pretul vaccinului si nu numai, a medicamentelor in general, am descoperit ca la Belladona in general preturile sunt mai mici la ORICE fata de alte farmacii, inclusiv farmaciile de cartier.

Fericita mamica de Tudor Andrei http://picasaweb.google.com/adina.popescu/BebeTudorPrimeleOreSiPrimeleZile#" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

TINKER_BELL stiu ca borcanelele au mancare Ma referam la faptu ca se dau si mese de lapte pe lg cele de borcanele.Cre ca imi iau si eu o cana daia electrica care incalzeste repede.

A, ti-am vazut zanele, sunt minunatee! Asa de delicata e Eva in rochita aia!

Fetele azi merg sa imi cumpar tinuta de botez, sa vedem ce gasesc. Si Pufi sa isi ia camesa si cravata noo.

Am adormit Pufele, asa frumos dorm, una dupa alta in perna de alaptat. Incredibil ce le linisteste statu la titi! Macar si pt asta sa nu pierd lapticu.

Ieri am facut ramele,-adica am ales poza care va sta in rama, am printat frumos si am pus in rama.E o poza cu ele dormind fata in fata, in care Ilinca ii suge mana Marei . Taare dragute au iesit. Asa fiecare va avea o amintire cu Puficele. O sa dam una la fiecare cuplu, ca nu are rost una de persoana.

Avem organizate la maxim activitatile-suntem in saptamana botezului: cumparat bauturi, comandat tort, cumparat haine, spalat Nootza (=masheena) interior si exterior, spalat rufe maxim miercuri sa nu ne atarne in cap.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Aici sunt poze cu domnisoarele mele (sper sa functioneze link-ul, ca sunt antitalent):

https://picasaweb.google.com/sorina.ignat/Zanele#

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Foarte frumoase fetitele tale, Tinker_bell! Sa va traiasca, ssa fie sanatoase si norocoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Multumesc mult de raspunsuri tuturor ! Sa vedem ce decidem, ca nu mai e mult si trebuie s-o intepam pe domnisoara.

Mergi la inceput

heidy am gasit o beladona dinasta pe Iuliu Maniu. Aia e? Mai au si in alte sectoare, ai idee? (imi e peste mana sect 6, eu sed in 2).

florina22 noi stam la calculator pa rand, si la Pufe suntem de servici la fel..deh organizarea muncii ca sa nu innebunim .

Mergi la inceput

uaaau la farmacia tei are schinduuuf! tot merg azi la obor sa lom haine asa ca mergem si acolo si iau doo cutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Stefan al meu se impartaseste in fiecare duminica si sarbatoare. Pai de asta exista Liturghie , sa se impartaseasca lumea, iar daca noi, cei batrani nu suntem mereu curati pt asta, sau nu tinem post, macar bebeii sa aiba parte de asa binecuvantare. Pup!

cati ani are Stefan si de la ce varsta se impartaseste in fiecare duminica?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Sunset, are 3 luni jumate

Mergi la inceput