Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
da Adi si eu ma intrebam chestia asta..Cre ca e bine cum zisesi-tre apt cu bucatarie ca sa ai unde prepara piureuri, supitze..,unde spala vase..,incalzi sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
mie dr stanciu mi-a zis sa nu mai folosesc Colargol, ca e de mult timp scos din nomenclatoare. si noi foloseam pt mucisori. si cred ca am fost prima de aici care a mers la pediatrul din cauza mucisorilor, ca mi se sufoca bebica in somn si chiar le-am incercat cam pe toate
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TINKER_BELL Heidy, multumesc, te astept cu impresii, ca noi petrecem tot acolo pe 26 si am mari emotii... La ce biserica il botezati pe bb? Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
La biserica Sf Nicolae dintr-o zi (in spate la Universitate). Voi la Hanul Berarilor ati inchiriat o sala intreaga sau doar un separeu?
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
simona-maris spune:
citat din mesajul lui sugubina heidy am gasit o beladona dinasta pe Iuliu Maniu. Aia e? Mai au si in alte sectoare, ai idee? (imi e peste mana sect 6, eu sed in 2). florina22 noi stam la calculator pa rand, si la Pufe suntem de servici la fel..deh organizarea muncii ca sa nu innebunim . sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Sugu, belladonna e pe n grigorescu, cum vii tu de la titan, treci de piata salajan,pe aceeasi parte , la colt. pup!
TINKER_BELL spune:
Amelia, Sugubina, multumesc! Sugu, imi pare rau ca n-am inteles.... Nu stiu cand vreti voi sa plecati cu puficele, dar in orice caz, indiferent cat de mari vor fi,ma gandesc ca tot vor ramane cu cel putin doua mese de lapte (cea de seara si cea de dimineata). Poate schiduful rezolva problema biberoanelor!
heidy spune:
citat din mesajul lui sugubina heidy am gasit o beladona dinasta pe Iuliu Maniu. Aia e? Mai au si in alte sectoare, ai idee? (imi e peste mana sect 6, eu sed in 2). florina22 noi stam la calculator pa rand, si la Pufe suntem de servici la fel..deh organizarea muncii ca sa nu innebunim . sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
suguibina, eu stau in sect 4, deci cred ca au mai multe farmacii in Bucuresti
TINKER_BELL spune:
Heidy, noi facem la demisol, in crama. Am inchiriat-o pe toata, nu s-a putut mai putin.
Alina , la voi m-am gandit cu plecarea Evei. A fost pe neasteptate, i-am facut bagajul in cateva minute, era atat de entuziasmata ca nici n-a comentat cand am imbracat-o... Nu intru in camera ei, ca-mi vine sa plang, de parca a plecat pentru o luna...
amelia_ilie spune:
Sugubina, e o Belladona pe Pantelimon, de la Delfinului spre Iancului, cam 10m de la intersectia Delfinului (pana in Meaga Image).
Mami de Cristiana (29.12.2010)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL Aici sunt poze cu domnisoarele mele (sper sa functioneze link-ul, ca sunt antitalent): https://picasaweb.google.com/sorina.ignat/Zanele# Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
Ce ti-e si cu forumul asta!si uite asa din una-n alta, descoperi ca-s ruda cu Tinkerbell
heidy spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL Heidy, noi facem la demisol, in crama. Am inchiriat-o pe toata, nu s-a putut mai putin. Alina , la voi m-am gandit cu plecarea Evei. A fost pe neasteptate, i-am facut bagajul in cateva minute, era atat de entuziasmata ca nici n-a comentat cand am imbracat-o... Nu intru in camera ei, ca-mi vine sa plang, de parca a plecat pentru o luna... Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
Si noi tot in crama, dar noi suntem 34 pers, avem doar un separeu
florina22 spune:
pls imi da si mie cineva parola de la mail-ul comun? vreau sa citesc si eu info de la orl
merci
voi cum va distrati bebelusii?