Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

amelia, am ales infanrixul pt ca DTP (adica echivalentul lui de la stat) e cu 2 intepaturi plus o parte pe gura, iar copilul nu tre sa vomite/regurgiteze dupa, ca da afara doza luata pe gura.

tinkerbell, frumoase fete. cine are grija de ele? big brother? in alta ordine de idei, 4000 de km cu copil sub 1 an? sunteti tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Inacat, eu sterilizez pompa la fiecare folosire si o folosesc din 3 in 3 ore. O sa o sterilizez pana la 5 luni.

Nu pot sa stau mult sa citesc si sa scriu, asa ca nu am ajuns cu cititul pana la capat. Dar am vazut ca unele fete sunt interesate de pastilele cu fenugreek. Daca imi aduc bine aminte costa 20 euro o sticluta cu 100 de pastile. Daca sunteti interesate o sa incerc sa gasesc o cale sa le trimit.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

A, si eu spal pompa inainte sa o sterilizez, tot cu detergent pt bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, am vazut mesajul si mi-am propus sa scriu musai. Nu te-am sunat ca nu stiu cum te prind. Pe Sof o apuca vorbitul o data cu mine, cand ma suna cineva. De aia nu ma mai suna lumea, asteapta sa sun eu cand pot

Amelia, la amandoi am facut Infanrix, dar si cel gratuit de la stat e foarte bun. Diferenta este ca la doua si la sase luni o intepi de doua ori, o data cu Pentaximul, o data cu cel impotriva hepatitei B. Dar e gratuit si e un vaccin foarte bun si el!

Adipapazi, nu se mai face ce stii tu. Acum e gratuit Pentaximul, are are componenta antipolio ( cea de care zici tu ca se dadea pe gura si care avea o tone de efecte adverse ) inclusa.

Noi la mare mergem la hotel. Lapte din tzitzi, deci e rezolvata partea asta ( la Sof asta-vara incalzeam apa pentru lapte cu termoplonjorul ). Fructele le cumpar si le fac chisalita cu blenderul, iar pentru legume, carne, etc ii cumpar borcanele, 8 zile nu e foc. Le incalzesc in bain-marie cu termoplonjorul Mai e ceva?

Tinkerbell, chiar ca zane !

Mai vroiam sa mai zic ceva...dar nu mai stiu!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, cele care ati trecut deja de 2 luni (majoritatea de altfel), ce varianta de vaccin ati ales pentru 2 luni? Infanrix-ul sau schema de la stat? Na, vin si eu cu o intrebare idioata, ca ati discutat, dar la vremea respectiva cred ca eram mult prea adormita sa reactionez cumva...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

o sa raspund pe rand ca daca nu ma incurc..
eu am mers la toti 3 copii pe infarix si nu au avut probleme...nici temperatura, nici maraiti nu au fost.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

kokorinusha, poti pune si picaturi de COLARGOL in nas, cate una in fiecare nara,de 3 ori/zi.usuca mucii/nasul

fetelor, mergem cu ei la mare la vara? cum o sa facem supa? tre sa mergem la apartament/vila cu bucutarie?

Adi, mami de ana si ioachim

eu am fost cu sasha cand avea 6 luni asa ca o sa merg si acum...eu am facut supa de acasa, pusa in recipiente avent si le-am inghetat si le-am luat la mine...nu am avut probleme..m-am dus la hotel si am luat camera mai mare...na 2 copii..patut, carut sterilizator si incalzitor.. asa vreau sa fac si anul asta

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Adi, multumesc! Nu vrei sa stii ce e la mine cand gatesc si Eva are voie sa faca "ordine" in vasele de bucatarie si Clara plange de foame... Sau cand ii fac baita Clarei si Eva vrea exact atunci sa faca si ea baie, si sa o spele tot mami, si tot mami sa o imbrace... Aaaa, si dupa-amiaza Clara se trezeste imediat dupa ce adoarme Eva... Dar ce-ti spun eu, tocmai tie...
Cu calatoritul pe distante lungi cu copilul de 6 luni a fost mult mai usor decat la 2 si mai ales 3 ani. Am fost cu Eva in Grecia asta toamna si ne-am lecuit, mergem cu avionul la vara...
Beatrice, cine stie ce se ascunde sub nick-urile fiecaruia....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Aici sunt poze cu domnisoarele mele (sper sa functioneze link-ul, ca sunt antitalent):

https://picasaweb.google.com/sorina.ignat/Zanele#

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

buna ideea cu congelatul supei!
sugu, tu cam cat lapte de la tzatza le dai pe zi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Inacat, eu sterilizez pompa la fiecare folosire si o folosesc din 3 in 3 ore. O sa o sterilizez pana la 5 luni.

Nu pot sa stau mult sa citesc si sa scriu, asa ca nu am ajuns cu cititul pana la capat. Dar am vazut ca unele fete sunt interesate de pastilele cu fenugreek. Daca imi aduc bine aminte costa 20 euro o sticluta cu 100 de pastile. Daca sunteti interesate o sa incerc sa gasesc o cale sa le trimit.

eu ma bag daca poti trimite

Mergi la inceput