Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

mie imi e frica de calatoria cu avionul sa nu i se infunde urechile lui bebe, ca poate in acel moment nu vrea sa pape. si mai imi este frica sa nu se imbolnaveasca prin tari straine. noi am vrea sa plecam in septembrie sa mai treaca caldura. prin iulie-august poate mers pe la noi cate un weekend, de proba
vai, se apropie botezul si sunt asa de stresata. plus ca rochie nu mi-am gasit
cred ca in ziua aceea, bebe va fi foarte agitat, plus ca avem sedinta foto inainte de biserica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia & simona merci de rasp legat de beladona. Hai ca acu o stiu pe aia de pana la mega.

Olgutzika ce e ala termoplonjor?

sashenka_h suuper idee cu inghetatu supei!

Adi cred ca scot un 500ml si asta la doo Pufe..deh putin. Tu? Eu mai trag speranta la schindufu asta. A si le mai dau titi direct de la 18 vreo ora doo ca am seriale. Asta nu mai stu cat inseamna in mililitri.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

olgutza nu tin neaparat sa merg saptamanal...culegeam si eu alte pareri stiu ca e bine macar o data pe luna pana la un an ( asa ne-a zis noua preotul)

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

poti sa o impartasesti in fiecare duminica si zi de sarbatoare pana la varsta de 7 ani. dupa aceasra varsta,trebyue sa o inveti sa se spovedeasca

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugu, stai bine. eu le dau maxim 200/zi la fiecare. am reusit sa le dau exclusiv san pana la 2 luni, apoi am introdus LP si s-au puturosit de supt. iar acum ma si mulg, nu numai le dau sa suga. oricum, eu ii cantaresc cand sug ca sa imi dau seama daca mananca bine per ansamblu intr-o zi.stiu, stiu, sunt nebuna, dar ce sa fac daca am pitici?

dar cum rezisti 2 ore cu ele la san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Tinker-bell, foarte scumpe zanele tale! Si Clara mi se pare ca seamana cu Eva destul de mult. Ce frumoasa e aici Eva! Pentru ce e costumata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Olgutzika, Sashenka, Alina, multumesc!
Alina, Clara este copia fidela a Evei la aceeasi varsta. Iar Eva este copia fidela a lui taica-sau. Eva era costumata pentru ... joaca, de-abia am "scapat" de bagheta si de fusta de zana, aveam sclipici prin toata casa, inclusiv pe fata celei mici... Nu-ti mai spun ca si pantofiorii cu paiete ii provocau dureri de picioare, si nu era chip sa renunte la ei... Ca tot ma intrebai tu mai demult de preocuparile Evei!
Fug, ca big brother este ocupat si nu-mi poate tine locul...

Mergi la inceput

Tinker-bell, ce preocupari mai aveti?:) Sa stii ca si noi ieri am facut prajiturele de plastilina! big brother e chiar frate? Faina intamplarea cu Beatrice.:)

Olguta, suna cu incredere. Daca nu se poate inchid tel sau spun ca revin. Am o prietena tare draga de pe forum si vorbeam in special pe la 10-11, cand erau in forma si fetele noastre. Se purtau 3 discutii in paralel.:)) Eu cu ea, ea cu Sofi, eu cu Maria.

Ieri si alaltaieri am mancat tort si am slabit 1 kg. Cred ca voi mai face unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

maaaaai, big brother era in una din poze, se vedea la tv ala care a jucat in truman show!ati preceputara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

maaaaai, big brother era in una din poze, se vedea la tv ala care a jucat in truman show!ati preceputara?

Adi, mami de ana si ioachim

Eu in afara de "1984" cartea (in care apare big brother) nu cunosc. Iar la noi tv nu se mai deschide de 3 ani decat f putin la desene, deci nici vorba sa recunosc vreun film sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Tinker-bell, Faina intamplarea cu Beatrice.:)

daaaaaaa

Mergi la inceput