Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 7
eliza_cri spune:
seara buna
fetele multumim de complimente! asemeni si voua sa va traiasca ursuleti si ursuletele sa va aduca numai fericire in suflete
ral-eli eu am citit ca nu e ine sa faci baie la bb cu tine sau sotul se raspandesc foarte repede bacterile de pe noi pe bb si ei nu au imunitatea noastra..nah asa am citit nu da cu pietre...
realizez ca avem numai scorpioni si sagetei cu personalitate normal ca vror numai in brate ..auziti da slinguri nu aveti niciuna cum vi se par eu numai ce am primit unul dar nu ma impac deloc cu el fie eu sunt prea babana, fie am tzz prea sensibile, fie e madra prea mare fie sunt stupid da feti nu ii place deloc plange imediat ce o asez in el...
acum mandra doarme si dimi daca suntem in curatenie generala se ascunsa pe sub o saltea...ce sa mai e fericit nevoie mare zici ca nush ce jucarie are acolo
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
ral_eli spune:
doura ne-ai pus muzica sa ne relaxam?
deci
- dl sot mi-a adus un trandafir rosu: + 100 puncte
- m-a pupat si mi-a zis vorbe dulci cand mi l-a dat: + 50 puncte
- m-a intrebat eu ce i-am pregatit de ziua indragostitlor: - 20 puncte si i-am aratat punga cu pampersi murdari
- decand a venit de la 18.30 sta la calculator si e 21.45 si nu da semne ca si-ar dezlipi ochii din el : - 5000 de puncte
mami de Robert Petru
poze
ral_eli spune:
elizaasa am citit si eu in cartea "mama si copilul", dar ...
mami de Robert Petru
poze
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli doura ne-ai pus muzica sa ne relaxam? deci - dl sot mi-a adus un trandafir rosu: + 100 puncte - m-a pupat si mi-a zis vorbe dulci cand mi l-a dat: + 50 puncte - m-a intrebat eu ce i-am pregatit de ziua indragostitlor: - 20 puncte si i-am aratat punga cu pampersi murdari - decand a venit de la 18.30 sta la calculator si e 21.45 si nu da semne ca si-ar dezlipi ochii din el : - 5000 de puncte mami de Robert Petru poze |
da ..chill out...stiu ca unele dintre noi suntem cam epuizate..dar nu trebuie sa ne enervam niciodata pe bb oricat de tipator sau moody este..eu imi ador maysaa mea tipatoare
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
sugubina spune:
citat din mesajul lui simona-maris Ral_eli, la noi e distractie maxima la baie cu colacel. Prima data i-am facut pe la o luna si jumatate si de atunci nu mai iese din cada.. Sa il tii de maini cand il bagi , noi si acum il tinem 2-3 minute de manute, sa se simta in siguranta. Si prima data parca m-am bagat cu el in apa. Noi ii facem baie in cada mare de cand avea el doua saptamani, nu stiu de ce , dar cadita mi s-a parut ff incomoda pt bebe. |
super inventie asta cu colaceii! Si Ratzele se superdistreaza!!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
kamik spune:
buna seara...imi pare rau ca nu am mai intrat dar sunt super ocupata...am observat ca am ramas in urma cu 6 capitole pe care nu cred ca voi reusi sa le recuperez. sunt singura toata ziua ca sotul sta treaz cu bebe noaptea ca trebuie sa-l supraveghem non stop ca da lapte si pe nas si pe gura si nu plange intotdeauna.si uite asa ne intalnim dimi si seara cate o juma de ora. facem cu schimbul si sunt super prinsa si epuizata.Matheo a crescut frumos are 5200g si zambareste si gangureste toata ziua...il ador. pupici la bebeii vostri si voua ca va descurcati asa bine...si RESPECT pentru mami de gemene...
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui kamik buna seara...imi pare rau ca nu am mai intrat dar sunt super ocupata...am observat ca am ramas in urma cu 6 capitole pe care nu cred ca voi reusi sa le recuperez. sunt singura toata ziua ca sotul sta treaz cu bebe noaptea ca trebuie sa-l supraveghem non stop ca da lapte si pe nas si pe gura si nu plange intotdeauna.si uite asa ne intalnim dimi si seara cate o juma de ora. facem cu schimbul si sunt super prinsa si epuizata.Matheo a crescut frumos are 5200g si zambareste si gangureste toata ziua...il ador. pupici la bebeii vostri si voua ca va descurcati asa bine...si RESPECT pentru mami de gemene... de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010 |
poate ar trebui sa ii dai un lapte antireflux sau ceva care sa opreasca vomitatul....nu e bine nici pt voi nici pt el sa vomite tot timpul
geniusamb spune:
Neata!
Poftiti la o aburinda
Sunt bine dispusa ca am dormit 7 ore legate Aseara n am mai rezistat si i am spus lui BB Tatal Nostru de cateva ori si pana la urma a adormit.. Imi era o mila de el mititelul ca nu dormise de la 3 dimineata..
Acum se joaca de la 6 in patut, a zbarlit toate jucariile agatate deasupra lui
I am spalat un set de caciulita, fular si manusi ieri (de mana, in apa rece) si a iesit din ele un miros de chimic ingrozitor.. Acum le am pus in apa cu detergent poate le scot la capat ca tre sa i le pun sambata la biserica..
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
heidy spune:
Buna dimineata si de la noi de la o cafea mai slaba asa.. ca pt mamici. Noi am intrat in saptamana botezului si incercam sa ne pregatim. Am aranjat cam tot ce trebuia aranjat.. mai am sa confirm numarul de meniuri.
Zilele acestea am citit, dar fiind pe fuga... nu am reusit sa scriu si nici nu prea am avut lucruri importante de zis. Si pe mine ma omoara spatele. Ma mai "mangaie" sotul seara la culcare, dar e apa de ploaie. O sa vad daca gasesc niste exercitii pentru muschii spatelui, ca nu se mai poate.
In alta ordine de idei, bebe meu a inceput sa doarma noaptea si sa aiba o singura trezire .. Nu credeam ca va veni vreodata acest moment.
Elfica imi pare rau ca nu ai rezolvat nici cu florile nici cu lumanarile si ma simt cam prost ca ai mers pe recomandarile mele .. si nu a iesit cum trebuie.
Pup si eu fetele doura, ral_eli, sugubina, elfica, si celelalte fete - toata lista , nu stiu ce m-as face fara forum si fara voi. Dimineata primul gand este cafeluta si forumul...
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
kokorinusha spune:
fetelor,daca ii pun o picatura de inhalant baby in apa de pe calorifer credeti ca ii face rau?nu mai stiu ce sa ii fac cu mucii astia,pe prospect stiu ca scrie de la 2 ani dar ma gandesc ca o picatura nu are cumm sa ii faca rau.asistenta mi-a zis sa ii dau 2 zile olinth pt bebelusi dar in nici un caz nu vreau sa ii pun olinth de la doua luni asa ca m-am pus pe cautat!!!!