Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Felicitari pentru botezuri, sa va traiasca crestinii, sa cresaca mari si sanatosi.

Si manzul meu pierde par (a umplut crearceaful in zona capsorului), cred ca e normal sa schimbe puful cu care s-a nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

elfica ai pm si astept vesti:)

felicitari pt crestinarea puiutilor!

noi mergem sa papam ceva ca sunt lihnita! azi de ziua indragostitilor(modelul american) eu am facut curatenie si probleme administrative!

si sper sa am timp sa mai revin! botezul nostru va fi pe 28 mai..ne ocupam deja de el si avem idei geniale:D

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

lidia e normal sa-i cada parul..si maysei ii cade f mult si stiu ca la uniii bb-ei cade la altii nu...stai linistita
si a mea este copila atomica : eu pur si simplu am ajuns sa plang de durere d spate dar ma uit la ea cum zambeste canf sta in brate si ma joc cu ea..si-mi trece in momentul ala..noaptea e mai greu ca ma doare si cand stau in pat...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lidia, e normal sa le cada parul. Cantitatea variaza. La noi se strangea mult zilnic.:)
Eu ii faceam adineaori baie Mariei si ii spuneam ca e o zi speciala si trebuie sa ne facem frumoase pentru ziua indragostitilor. Si m-a intrebat "pentru tati indragostitul?" :))
Doura, ai grija de tine, mai ales cu spatele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lidia, e normal sa le cada parul. Cantitatea variaza. La noi se strangea mult zilnic.:)
Eu ii faceam adineaori baie Mariei si ii spuneam ca e o zi speciala si trebuie sa ne facem frumoase pentru ziua indragostitilor. Si m-a intrebat "pentru tati indragostitul?" :))
Doura, ai grija de tine, mai ales cu spatele.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

e o dulce maria ..alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ahhh si mai vroiam sa spun ca ma dispera cei care imi spun ca acum "e usor, greul vine cand incepe sa mearga" pai ii invit sa stea cu robert juma'de zi. auzi la ei cica unde ii pui acolo sta! poate in vis, ca al meu cum deschide ochii vrea plimbat prin casa, tzutzurug de m-a nenorocit de spate , vrea vorbit incontinuu de ma doare si gura. i-a foc dc il pui cumva pe pat. macar cand o merge , chit ca o sa stau aplecta dar o sa mearga pe membrele lui... si numai zic de stat non-stop la san si mers la buda cu el in brate

mami de Robert Petru

poze

Sa se ia de mana cu a mea, ca tot asta e si programul nostru.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Doura, si eu la fel, cand ma asez in pat noaptea aproape plang de durere de spate si mijloc. Mai grav e ca mi s-au format varice urate pe piciorul operat si nu prea imi place viitorul...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ral_eli, la noi e distractie maxima la baie cu colacel. Prima data i-am facut pe la o luna si jumatate si de atunci nu mai iese din cada.. Sa il tii de maini cand il bagi , noi si acum il tinem 2-3 minute de manute, sa se simta in siguranta. Si prima data parca m-am bagat cu el in apa. Noi ii facem baie in cada mare de cand avea el doua saptamani, nu stiu de ce , dar cadita mi s-a parut ff incomoda pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

simona merci de raspuns. s-a bagat ta-su cu el in cada, cred ca totusi trebuia sa ma bag eu. mai fac o incercare intr-o seara si sa incerc sa il tin de manutze si sa intru cu el.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput