Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Elfica, uite super paturici si aici . Si felicitari pentru costumasul de botez.
Florina, va tinem pumnii! Cu somnul, nu stiu exact, dar si Sara doarme mult si des, o obosim teribil, in special Maria.
Eliza, sa va traiasca scumpa!!
Amelia, in general cartile sunt scrise despre copilul ideal, care nu exista, asa ca relaxeaza-te... cat poti. Copiii cu cat sunt mai obositi cu atat dorm mai putin. Iar ei ne simt foarte bine, deci in primul rand trebuie sa fim noi relaxati. Am observat asta pe propria piele.
Eu ieri am avut o zi tare grea, Sara maraita, eram si singure acasa, mi s-a blocat si carutul, deci adio plimbari cu el , asa ca dupa ce am adormit-o pe Sara am facut rapid un tort cu ciocolata. Blasfemie, ca era crema la plic, dar f bun si insiropat. Mi-a ridicat moralul extraordinar si am fost vesela si Sara apoi la fel.
Am vorbit azi si cu Ana, mie mi se pare foarte bine, de admirat la cum rezista la cat are de alergat. A zis ca ne citeste si incearca sa ajunga la zi cu lectura si sa scrie:), insa trimite pupici la toate fetele si bebelusii!
Vasari spune:
Am precizat, tort de ciocolata, nu de castraveti si lamai.:))
Merg sa strang din jucarii, au adormit ambele fete. Azi am stat numai de vorbit, asa ca am un mic dezastru prin casa. Maria a profitat si s-a deghizat in cavaler cu armura de rochita si mi-a insirat banda adeziva peste tot. In prealabil si-a facut un fel de casca din ea. Si imi mai fac si o cafea.
ral_eli spune:
geniusamb, ameliarabdare mamicilor
elfica ce zi ai avut!intr-o zi ca asta iti vie a te inchizi in casa si sa nu faci nimic
eliza e super dulcica Antonia face cumva grobitze? si al meu are grobitze, dar n schimb nu prea "vorbeste" numai cand are chef si atunci putin, prefera sa -i vorbesti tu
florina noi ii facem baitza si cansd avem musafiri. la cererea lor,eu i banuies a d fapt vin sa-l vada pe bebe (scot aparatele, se fotografiaza cu el). e super-senzatie in caditza: da din maini, din picioare , toata apa din cadita e pe noi sau pe jos. dar in schimb cand l-am puus in cada mare cu colacul a plans, se sperie. chiar asa fetelor care aveti colacei, bebeiilor le-au placut de la inceput? cum i-ati bagat in cadita? ma gandessc ca am gresit eu cu ceva...
matzul meu cand doaRME, cand nu doarme, ziua numai in brate vrea sa doarma, noapte e dupa cum scrie in stele :ori se trezeste o singura data ori se trezeste din ora in ora.
al meu a luat prima luna 1,1 kg, luna 2 = 2,2 kg, luna 3= ? o sa vedem sapt asta dar cred ca 1,5 . mie 3 doctori mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca e ok , fiecare copil cu evoluta lui...
mami de Robert Petru
poze
simonique spune:
Buna fetele!
Cred ca am scapat de febra de la vaccin, azi avea 37, deci 2 zile a avut febra. Sper sa nu fie o regula si la celelalte sa nu mai experimentam asta.
Ne incadram si noi in categoria bbilor care nu le au cu somnul...nici macar ziua...e ceva...atipeste ori mancand ori in brate si cum il pun in patut, dupa max 5 min e treaz...si pare super odihnit de zici ca a dormit vreo 3 oreasa ca fetelor, Amelia,geniusamb va inteleg perfect
eliza e o scumpik bblusa ta, tot asa vb si eu cu bb numai ca eu nu il pot filma ca atunci toata atentia lui se indreapta spre aparat si nu mai interactioneaza deloc cu mine
elfica succes cu pregatirile...asa zi...te ia cu nervii
adipapazi spune:
eliza, superba antonia stefania! si ce nume frumoase!are si fi-miu gropita in acelasi obraz.cra, cra!
Elfica spune:
Simonique: Si a mea la fel, gangureste de nu-i tace gura minute in sir si cand sun pe cineva sa o dau la telefon, se uita la mobil si tace, analizand aparatul. Dar cu asta m-am invatat si cand vreau sa o auda cineva, pun mobilul langa ea, nu in fata ei. Cu aparatul foto la fel, vreau sa o prind zambind si rareori reusesc, ca ea studiaza aparatul. Il las deoparte, rade, il pregatesc de foto, s-a dus zambetul... De filmat nu am incercat, dar sigur va fi la fel. Ma gandesc ca o solutie ar fi sa filmeze sotul de langa noi, iar eu sa "dialoghez" cu ea, incat ea sa ma vada doar pe mine, nu si pe tati :) Incercam!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ral_eli spune:
ahhh si mai vroiam sa spun ca ma dispera cei care imi spun ca acum "e usor, greul vine cand incepe sa mearga" pai ii invit sa stea cu robert juma'de zi. auzi la ei cica unde ii pui acolo sta! poate in vis, ca al meu cum deschide ochii vrea plimbat prin casa, tzutzurug de m-a nenorocit de spate , vrea vorbit incontinuu de ma doare si gura. i-a foc dc il pui cumva pe pat. macar cand o merge , chit ca o sa stau aplecta dar o sa mearga pe membrele lui... si numai zic de stat non-stop la san si mers la buda cu el in brate
mami de Robert Petru
poze
inacat spune:
Salutare barlog.
Am lipsit cam mult, nici nu mai stiu de cand nu am intrat si de citit abia citesc capitolul acesta. Voi lua din urma cand am timp.
Din pacate avem probleme cu socrul . El are Parkinson de ceva ani si a tot schimbat medicatia si nimic nu-i merge perfect. Lucrurile s-au agravat si am luat iar toti neurologii la picior sa vedem ce se mai poate face (ne gandim la o clinica sa incercam operatia pe care a facut-o si C.Constantiniu).
Nici nu mi-ar sta capul la botez, bine ca l-am amanat dupa Paste.
Manzul meu e bine cu toate ca nu prea ia in greutate. Mi-e teama ca nu ajunge la 6 kg pana pe 26 (3 luni).
Nu am lapte prea mult, nici el nu suge bine (am facut proba suotului 40-50 ml de cca.10 ori/zi adica ar fi cam 400-500 ml si el ar trebui sa manance cam 700 ml), ma mulg cat pot si ii dau si asa (am inebunit sterilizand la pompa ).
Nici nu-mi vine sa-l mai cantaresc.
Ziua alterneaza 1 h de somn cu 1 h activitate. Seara de la 22 doarme cate 2 ore si se trezeste doar pt. papa 5-10 min. Iar de la 6 incepe ziua si se reia programul.
Acum cu problema socrului nici nu am stat prea mult acasa sau am fost tot timpul pe fuga si nu am putut sa ma tot mulg.
Ralucaspm ma intereseaza si pe mine pastilele alea, poate, poate fac o minune, ca nici galaforul nici galactogilul vad ca nu ma ajuta mai mult (sashenka_h poate ne cuplam cumva ).
Lidia_P spune:
buna fetelor
noi ne pregatim de botez, sambata o sa avem un nou crestin in casa
eu sunt tare speriata ca la baiatul meu ii cade parul, dar ii cade mult....este oare normal?sau o fi de vina samponul?